Įkraunama...
Įkraunama...

Coletto

QUOTE(rena @ 2010 12 24, 12:02)
nusipirkau ir as ta vezima, tik man klausimas iskilo, o pas jus ant lopsio kapisonas irgi nesifiksuoja, na turiu omenyje 2 padetis g.gif arba visai nuleistas arba pilnai pakeltas g.gif

Jo,tik dvi padetys ir tera... bet kad nelb ir reikia tarpines... smile.gif
Atsakyti
na, pasisakysiu ir as apie si vezimaiti, tiesa ne pati ji naudoju, bet naudoja mama, su kuria susitinka kone kasdien, nes mergaites tik keliu dienu skirtumo ir auga viename kieme. biggrin.gif

Taigi, pradzioje vezimaitis labai buvo liuks ir grazus ir stilingas ir labai manevringas ir begalo lengvas, odar ta rankena persimetanti isvis didziulis pliusas smile.gif BET... sakykit mamos ka norit, taciau sio vezimelio pravazumas tokiomis ziemomis kaip si - tragiskas. Gerai jei vaikutis dar guli lopsi ir nesunkus, o jei jau sedi sportinuke, pavaziuoti labai sunku (mano kaimyne nusipirko kita vezimaiti siai ziemai su dideliais ratais, nes matteo ratukai pradejo krypti i sonus, kitaip tariant klisti). Kitas minusas, lopsiukas nera tiesus, jis tarsi nuozulnus ir didesnis - sunkesnis vaikutis visada nuslenka zemyn ir remiasi kojytemis i vezimo apacia. Tvirtinimo mechanizmas tiek lopsiuko tiek sportinuko isklero, jis laikosi, bet toks tarsi kalatojasi. Tiesa mergaitei dabar 1m ir 2 men. taciau i sportinuka su kombinzonu nelabai patogiai telpa. O stabdziukai ratuku jau buvo tvarkyti 2 kartus. Taip pat fiksatoriai kurie uzfiksuoja ratukus, kad jie nesisukinetu, taip pat nelabai laiko ir kartais patys atsifiksuoja. Bet toks lengvas rankenos permetimas, tikrai didziulis pliusas smile.gif

Taigi yra savu pliusu ir savu minusu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debe: 30 gruodžio 2010 - 15:55
O aš kaip tik norėjau paklausinėti apie Colleto Mateo pravažumą kai tiek sniego lauke ax.gif Šio vežimuko permetama rankena man irgi labiausiai gundantis dalykas atrodo, bet vat, kad ratai nėra labai didelis, tai iškart ir susimąsčiau g.gif O dar rašo, kad ir lopšys didelis 30cm*73cm, bet kad to pačio Tučio premium lopšys 37cm*80cm, o tai jau susidaro nemažas skirtumas mano manymu rolleyes.gif Tai dabar dar labiau susipainiojau, taip norisi lengvučio su permetama rankena vežimuko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 12 30, 19:26)
O aš kaip tik norėjau paklausinėti apie Colleto Mateo pravažumą kai tiek sniego lauke  ax.gif Šio vežimuko permetama rankena man irgi labiausiai gundantis dalykas atrodo, bet vat, kad ratai nėra labai didelis, tai iškart ir susimąsčiau  g.gif O dar rašo, kad ir lopšys didelis 30cm*73cm, bet kad to pačio Tučio premium lopšys 37cm*80cm, o tai jau susidaro nemažas skirtumas mano manymu  rolleyes.gif Tai dabar dar labiau susipainiojau, taip norisi lengvučio su permetama rankena vežimuko...  unsure.gif

na, priklauso nuo to kada gims vaikutis, pasiskaiciuokite, jei vaikutis ziema gules lopsyje, o sekancia ziema galesite pasodinti i rogutes smile.gif pirkite sita, bet jei tikrai teks vaziuoti su vezimu, tai arba stumdysite balkone arba lauksite kol nuvalys takus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(debe @ 2010 12 30, 19:27)
na, priklauso nuo to kada gims vaikutis, pasiskaiciuokite, jei vaikutis ziema gules lopsyje, o sekancia ziema galesite pasodinti i rogutes smile.gif pirkite sita, bet jei tikrai teks vaziuoti su vezimu, tai arba stumdysite balkone arba lauksite kol nuvalys takus sad.gif

Mažiukas turi gimti balandžio pabaigoje, tad lopšys kitai žiemai nebus jau reikalingas, bet sportinukas vistiek bus naudojamas, juk ne visada su rogutėm į lauką trauksim, todėl ir aktualu ar su sportinuku pravažiuosim per sniegą, vasarą - per smėlį pvz. pajūry ax.gif
Atsakyti
na kas liecia sia ziema, tai man aplamai fantastika, kad su vezimu bet kokiu eitu pravaziuot g.gif cia masina vos pavaziuoja, pats vos paeini, o jau apie vezima aplamai patyliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 31 gruodžio 2010 - 02:23
QUOTE(rena @ 2010 12 31, 03:22)
na kas liecia sia ziema, tai man aplamai fantastika, kad su vezimu bet kokiu eitu pravaziuot g.gif cia masina vos pavaziuoja, pats vos paeini, o jau apie vezima aplamai patyliu doh.gif

As ir tos pacios nuomones, dar sia savaite maciau pro langa kai buvo tempiamas vezimas dideliais ratais per pusnis doh.gif ar gi tai pavadinsi vezimu?
As kolkas matau tik privalumus sio vezimo. Daznai vezu didiji i treniruotes, o kai jis treniruojasi su mazaja vaikstinejam po akropoli, nu as negaliu atsidziaugti lengvumu ir jo sudejimo bei isskleidimo paprastumu, kad taip lengvai uzsides ir nusiims automobiline kedute net nesitikejau thumbup.gif . Kiek kitus ziurejau, kazkokie papildomi adapteriai dar dedas, arba reikia keliose vietose tvirtinti doh.gif
Kiek ziurejau sportinukas nera mazas, nebent vaikutis stambus yra, o jei lyginti su Quiny tai jis didelis pasakyciau.
Del stabdziu ir girdejau, kad tai ju minusas, bet man kolkas ju ir neprireike. Va del tvirtinimo mechanizmu, man ir tos plastmases biski nerima kelia, bet manau reikia naudoti atsargiai ir nelus.
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 12 30, 17:26)
O aš kaip tik norėjau paklausinėti apie Colleto Mateo pravažumą kai tiek sniego lauke  ax.gif Šio vežimuko permetama rankena man irgi labiausiai gundantis dalykas atrodo, bet vat, kad ratai nėra labai didelis, tai iškart ir susimąsčiau  g.gif O dar rašo, kad ir lopšys didelis 30cm*73cm, bet kad to pačio Tučio premium lopšys 37cm*80cm, o tai jau susidaro nemažas skirtumas mano manymu  rolleyes.gif Tai dabar dar labiau susipainiojau, taip norisi lengvučio su permetama rankena vežimuko...  unsure.gif

Nu bet nepasakyciau,kad sio veizmo priekinia ratukai tokie jau mazi... jie gan dideli... nes didesni tik nemanevringi buna... dle pravazumo,tai kai tokia ziema,tai joks manau nepravaziuos normaliai per pusnis... nereikia ir noreti... o kas del sportinuko,tai mano 3m dukryte liosiai telpa su striuke,nors ji pas mane ne is mazuju... ugis 106cm ir 19kg.. taigi... tikrai nemanau kad 1m vaikas netilps... dazniau vaikas telpa,bet jei mama ji nori simtu sluoksniu primurturuoti dar,tai jau cia kitas reikalas,o joki nelb tilp... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 01 02, 19:57)
Nu bet nepasakyciau,kad sio veizmo priekinia ratukai tokie jau mazi... jie gan dideli... nes didesni tik nemanevringi buna... dle pravazumo,tai kai tokia ziema,tai joks manau nepravaziuos normaliai per pusnis... nereikia ir noreti... o kas del sportinuko,tai mano 3m dukryte liosiai telpa su striuke,nors ji pas mane ne is mazuju... ugis 106cm ir 19kg.. taigi... tikrai nemanau kad 1m vaikas netilps... dazniau vaikas telpa,bet jei mama ji nori simtu sluoksniu primurturuoti dar,tai jau cia kitas reikalas,o joki nelb tilp...  ax.gif

Truputi nuraminot blush2.gif Teko girdėt labai gerų atsiliepimų apie pripučiamus ratus (kad pravažumas daug geresnis), tad ir galvoju, čia lyg ratai nors priekiniai ir didoki, bet ne pripučiami... Na bet jei su mašina sunku kiemais pravažiuot, ko turbūt norėt su vežimuku biggrin.gif
Atsakyti
na, nenuvalytais takais tikrai su jokiu vezimu nepravaziuosi, bet pripuciami ratai ziemai simta kart geresni, kad ir didesni tie priekiniai ratukai, tarp ju veliasi sniegas, o triratis vezimas su pripuciamais ratais tikria nemaziau manevringas.

Nepeikiu Colleto, jis man irgi patinka, bet jei mano vaikutis butu zieminukas, tikrai tokio vezimo nesirinkciau.
Atsakyti
QUOTE(debe @ 2011 01 03, 09:17)
Nepeikiu Colleto, jis man irgi patinka, bet jei mano vaikutis butu zieminukas, tikrai tokio vezimo nesirinkciau.

Būtent tai mane ir guodžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2011 01 03, 07:07)
Truputi nuraminot  blush2.gif Teko girdėt labai gerų atsiliepimų apie pripučiamus ratus (kad pravažumas daug geresnis), tad ir galvoju, čia lyg ratai nors priekiniai ir didoki, bet ne pripučiami... Na bet jei su mašina sunku kiemais pravažiuot, ko turbūt norėt su vežimuku  biggrin.gif

Jo galiniai gali buti pripuciami arba ne,mes pirkome nepripuciamais,nes ir dukrytei turejom tokiais raitas,ir vaziamvom per viska be jokiu kliuciu,o ir sukti galvos nereikejo,kad gali prakiurti netycia...
Maniskis lliukas zieminukas... aisku pas mus nebera jau sniego... bet nesupykit,jau nemanau kad gerai yra lyginti 3 ir 4 ratus... o jei dar tai antras vaikutis ir vezima pastumdys ir broliukas ar sesute,manau isvis apie jokius triracius negali buti ne kalbos,nes laikyti triracius reikia tikrai smarkiau nei keturiu ratu vezima...
Atsakyti