QUOTE(mafina24 @ 2010 04 20, 17:48)
Mane taip pat labai domina COLLETO AVEO 4 sportinukas. Dizainas ju labai grazus, tik idomu kaip jie vaziuoja ir ar patvarus ratukai, kaip menevringumas ir siaip kas patinka, o kas ne juos naudojant. Nejaugi nera daugiau mamyciu, kurios butu juos isbandziusios ir galetu apie juos parasyti atsiliepimu
Buciau labai dekinga
Sveikos mamos, mes naudojame sportinuka Coletto Aveo 4. Isigijome ji pries menesi ''Vaikutyje'' ir tikrai buvo laiko ji isbandyti
Pries ji pirkdami irgi visur ieskojome atsiliepimu, bet ne ka pavyko rasti...
Taigi pasidalinsiu musu patirtimi
Vezimeliu mes labai patenkinti, vienintelis minusas - girgzda ratukai, tai parsidejo po triju savaiciu naudojimo
Paskambinome i parduotuve, tai sake, kad atveztume, meistras apziures ir suteps ratukus. Tai niekaip neprisiruosiam nuvaziuoti, o reiketu nes jau greit baigsis garantinis laikotarpis, liko pora dienu. Patys nenorim tepti jokiais aliejais, kad po to nesusiteptu pats vezimelis
Na ir labai tikiuosi kad si maza problemele issispres
Na o visa kita mane tikrai tenkina. Renkantis vezimeli pagrindinis kriterijus buvo, kad vezimelis butu erdvus, platus, o jis toks ir yra. Taip pat labai norejome, kad vezimelis turetu pilnai gulima padeti, nes man atrodo, kad vaikeliui taip patogiau miegoti. Labai patogiai reguliuojamas pakojelis. Pats vezimelis man atrodo manevringas, teko pavazineti ir misko keliukais
I vezimelio komplektacija ieina koju uzklotas
ir patogi kuprine
telpa visi butiniausi mazyliui daiktai kur nors vykstant
Taip pat labai patinka tai, kad gulimoje padetyje vezimelis yra gilus, na nezinau kaip tiksliai issireiksti. Bet tai apsaugo nuo vejo. Pats vezimelis nera labai lengvas, sveria apie 10 kg, bet man tai neatrodo minusas
vyras padeda
jei dar turite klausimu, mielai atsakysiu