Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(Vilija S @ 2009 05 29, 19:15)
O kokius naktinius darot,as vat nesugalvojukacia idomaus pateikus. Esu macius,kad tik kaspinus ant kaklo uzrisa ir tipo viskas,cia naktiniai tongue.gif  tai jei nieko idomesnio nesugalvosiu, gal taip ir padarysiu.
Laikrastuka dariau worde, nes su kitom programom nelabai draugauju blush2.gif

as body paint ius saldziu maju vietoj naktiniu dovanojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2009 05 29, 12:37)
Merginos, dar noriu paklausti gal Jus zinot kaip reikia stoveti. Na svocia pirsliui is kurios puses?. Kiek zinau pulkas ir jaunieji stovi kitaip nei pirsliai, o kai susituokia jaunieji stojasi taip pat kaip pirsliai.

Del to nepergyvenk nes visur pasako kaip sustoti
Papildyta:
QUOTE(alkoholicka @ 2009 05 29, 13:15)
labas merginos
as ne pirsliepe bet padedu ruostis jai. noriu jūsu paprasyti gal kuri galetu pasidalinti diplomais je tokiu turite? ne jauniesiems diplomams bet siaip sveciams jei galit atsiuskit man auksineraide@gmail.com. aciu labai

nusiunciau ka turejau

Papildyta:
QUOTE(Vilija S @ 2009 05 29, 17:42)
Ir man reiketu ax.gif

turiu smile.gif kur siusti rasyk i az
Atsakyti
padėkit... ką rašot ant akmenukų?... aš prirašiau tik:

melas neapykanta pavydas smurtas išdavystė abejonės nepagarba

draugyste pagarba pasitikėjimas ištikimybė meilė nuoširdumas aistra prisirišimas svajonės mandagumas švelnumas

ką dar surašyt...? (laimingos meilės receptą bandau daryt)
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2009 05 29, 23:31)

draugyste pagarba pasitikėjimas ištikimybė meilė nuoširdumas aistra prisirišimas svajonės mandagumas švelnumas

atlaidumas,atsidavimas,nuoskaudos,laime,dziaugsmas,kantrybe,santarve,tustybe,jumoras,atsakomybe
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2009 05 29, 22:31)

Aš taip pat dariau su akmenukais, tai rašiau : komplimentai, kava, atostogos, svajonės, vaikučiai, bučiniai, ašaros, tiesa, melas ir t.t smile.gif
Atsakyti
o gal galima būtų išsamiai apie tuos akmenukus, kur ir ką su jais daryti, kokius žodžius sakyti ir pan. ax.gif

Dėl scenarijaus pirkimo, tai nusipirkau ir aš vieną pabandymui ir gavus labai nustebau, kad tai mano pačios scenarijus su kai kuriais pakoregavimais biggrin.gif Todėl tikrai pritarsiu visų nuomonei, kad čia bendraujant galima parašyti patį puikiausią scenarijų ir svarbiausia, kad jis bus darytas pačios, su meile, o ne atmestinai.

Aš dabar suku galvą, ką daryti su suknele, ar nuomotis, ar siūtis, o gal pirkti g.gif Ir dėl spalvos nežinau, nes pamergių suknelės bus violetinės, va, radau netgi beveik tokią pačią, ta prasme tiek modeliu, tiek spalva bigsmile.gif Spalva tai grynai tokia, o modeliukas tikrai labai labai panašus, gal netgi ir toks pats bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
as darysiu su arbata.man sis varijantas labiau patiko.bus pavydo spygliai,nuoskaudos trupiniai,kantrybes zoleliu arbata,meiles ziedu arbata ,santarves lapeliai...cia tik keletas is ju smile.gif O del scenarijaus pirkimo-itikinot smile.gif nepirksiu
Papildyta:
QUOTE(Gilaja @ 2009 05 30, 01:11)
o gal galima būtų išsamiai apie tuos akmenukus, kur ir ką su jais daryti, kokius žodžius sakyti ir pan.  ax.gif

Dėl scenarijaus pirkimo, tai nusipirkau ir aš vieną pabandymui ir gavus labai nustebau, kad tai mano pačios scenarijus su kai kuriais pakoregavimais  biggrin.gif Todėl tikrai pritarsiu visų nuomonei, kad čia bendraujant galima parašyti patį puikiausią scenarijų ir svarbiausia, kad jis bus darytas pačios, su meile, o ne atmestinai.

Aš dabar suku galvą, ką daryti su suknele, ar nuomotis, ar siūtis, o gal pirkti  g.gif Ir dėl spalvos nežinau, nes pamergių suknelės bus violetinės, va, radau netgi beveik tokią pačią, ta prasme tiek modeliu, tiek spalva  bigsmile.gif Spalva tai grynai tokia, o modeliukas tikrai labai labai panašus, gal netgi ir toks pats  bigsmile.gif user posted image

galvoju,kad tiktu auksine,sidabrine.visur raso,kad svocia turi isrysket ,bet kai pamergytes tokio ryskumo,tai nelabai eina ir "perrekt" smile.gif gal dar zalia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ok7ana: 29 gegužės 2009 - 23:20
QUOTE(ok7ana @ 2009 05 30, 00:28)
galvoju,kad tiktu auksine,sidabrine.visur raso,kad svocia turi isrysket ,bet kai pamergytes tokio ryskumo,tai nelabai eina ir "perrekt" smile.gif gal dar zalia...

Tai vat, aš irgi kažkodėl mąstau apie aukso spalvos suknelę, nes sidabrinė bijau, kad nebutų per daug artima nuotakos suknelei g.gif
Žalios nemėgstu blush2.gif visai ne mano spalva mirksiukas.gif

Tai va, pamergių suknelės ryškios labai, neįsivaizduoju kaip man nenublankt prieš pamerges, nes blanki būti visai nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
Labas svočiutės,aš taip pat piršliavau gegužės 23d, kaip ir mergaičiukė.Atleisk mergaičiuke, kad nepalinkėjau sėkmes, nes tiek buvau užsivertusi vestuviniais rūpesčiais kad nebuvo nei laiko nei jėgų.Pirmas minusas tai buvo mano gėlės, buvau užsisakius apyrankę ant rankos iš gyvų frezijų, šiaip patogu, tik nelabai laikėsi.Kitas rimtas dalykas- nebuvo pas mus muzikantų, tai buvo galvos skausmas kaip viskas rutuliosis.Taip pat pas mus nebuvo stalo išpirkimo bei piršlio korimo.Įdomesni dalykai, kuriuos gaminome, tai atvirutė jauniesiems, gavosi tikrai puiki, labai yra šauni parduotuvė Vilniuje "Pieštukai-Popieriukai, jei kas turit noro tikrai užsukit ten daug gražių dalykų kuriais galima padekoruoti savo kūrybinius darbelius.Taip pat jauniesiems įpakavome dovaną balionų šalyje į didelį permatomą balioną, kuriame buvo daug mažų balionukų, dėžutė su pinigais bei vestuvinis konfeti, atrodė tikrai neblogai.Taip pat į tą jų vadinamą akvariumą galima įdėti ir meškučius ir daug kitų dovanų, svarbu kad būtų minkštais kampais.Prie bažnyčios padovanojome knygą peritą atlasiniu kaspinėliu- Laimingos santuokos receptai, tikrai nėra banali.Gamtoje naudojau žaidimą kur 24 klausimai- 24 atsakymai, pulkeliui labai patiko, bei kitus žaidimus kuriuos jūs minite šiame forume.Sugryžtant mus pasitiko arkliukas su bričkute, kur važiavom iki sodybos jaunieji, bei mes piršliai, parvežėm naują šeimą.Po pirmo tosto susėdus naudojau žaidimą- Kuo kiekvienas svečias įsipareigoja jauniesiems padėti biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2009 05 30, 01:31)
Tai vat, aš irgi kažkodėl mąstau apie aukso spalvos suknelę, nes sidabrinė bijau, kad nebutų per daug artima nuotakos suknelei  g.gif
Žalios nemėgstu  blush2.gif visai ne mano spalva  mirksiukas.gif

Tai va, pamergių suknelės ryškios labai, neįsivaizduoju kaip man nenublankt prieš pamerges, nes blanki būti visai nenoriu  biggrin.gif

man ir auksine arciau sirdies,bet mano pamergikes geltonom suknelem,per juosmeni papuostom juodai.tai issirinkau zalia,nors is pat pradziu priestaravau ir pati sau ir ta suknele siulancioms biggrin.gif o kai pridejom prie geltonos spalvos tai visai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(miegaliukas @ 2009 05 30, 01:38)
Labas svočiutės,aš taip pat piršliavau gegužės 23d, kaip ir mergaičiukė.Atleisk mergaičiuke, kad nepalinkėjau sėkmes, nes tiek buvau užsivertusi vestuviniais rūpesčiais kad nebuvo nei laiko nei jėgų.Pirmas minusas tai buvo mano gėlės, buvau užsisakius apyrankę ant rankos iš gyvų frezijų, šiaip patogu, tik nelabai laikėsi.Kitas rimtas dalykas- nebuvo pas mus muzikantų, tai buvo galvos skausmas kaip viskas rutuliosis.Taip pat pas mus nebuvo stalo išpirkimo bei piršlio korimo.Įdomesni dalykai, kuriuos gaminome, tai atvirutė jauniesiems, gavosi tikrai puiki, labai yra šauni parduotuvė Vilniuje "Pieštukai-Popieriukai, jei kas turit noro tikrai užsukit ten daug gražių dalykų kuriais galima padekoruoti savo kūrybinius darbelius.Taip pat jauniesiems įpakavome dovaną balionų šalyje į didelį permatomą balioną, kuriame buvo daug mažų balionukų, dėžutė su pinigais bei vestuvinis konfeti, atrodė tikrai neblogai.Taip pat į tą jų vadinamą akvariumą galima įdėti ir meškučius ir daug kitų dovanų, svarbu kad būtų minkštais kampais.Prie bažnyčios padovanojome knygą peritą atlasiniu kaspinėliu- Laimingos santuokos receptai, tikrai nėra banali.Gamtoje naudojau žaidimą kur 24 klausimai- 24 atsakymai, pulkeliui labai patiko, bei kitus žaidimus kuriuos jūs minite šiame forume.Sugryžtant mus pasitiko arkliukas su bričkute, kur važiavom iki sodybos jaunieji, bei mes piršliai, parvežėm naują šeimą.Po pirmo tosto susėdus naudojau žaidimą- Kuo kiekvienas svečias įsipareigoja jauniesiems padėti biggrin.gif ?

cia i ta baliona tiek visko prideta buvo? ar noretum dar svocia pabut? smile.gif
Papildyta:
o isipareigojimam torta darei?mane gazdina,kad daug laiko prie torto lankstymo praleisiu.
Atsakyti
Taip pat renkant komendantus- mes vadinom stalo krutintojais - skamba gražiau.Visus sustačiau vyrus ir uždavinėjau klausimus, kuris atsakė daugiausiai dovanojom auksinį medalį- šokoladinį(iš saldžių majų), mes jį buvome papuošę linksmu apvaliu paveiksliuku, atrodė puikiai.Antros vietos gavo- sidabrinį su piešinuku, o trečios vietos bronzinį.Moterims kurios padėjo savo vyrams įveikti tuos klausimus dovanojom valgomus pinigus už aktyvų dalyvavimą.Svarbus momentas tas, kad svečiai visi buvo aktyvūs ir noriai visur dalyvavo.Padariau du pasižadėjimus jaunojo ir jaunosios ir prikabinau prie dangaus žibinto,kad prieš paleidžiant pasižadėtų vienas kitam ir paleistų savo šeimos žiburį, niuansas tas kad kai buvo toks didelis vėjas visai nekilo žibintai iš visų pakilo tik vienas.Įšventinant į gaspadorius jaunikiui įteikėm kepurę ir pypkutę, jaunajai kočėlą su prijuoste.O leidžian miegoti pirmiausia ištraukėme senovinius naktinius ir tik paskui gražius atlasinius su prilipdytom didesnėm širdelėm, o jaunikiui įteikėm stringus su peliuko nosim ir ausim, bei naktinę užkandėlę.Svečiai buvo labai linksmi, šauni publika, todėl sekėsi dirbti neblogaiDidelis ačiū visom kas pasidalino savo mintimis, pabandysiu įdėti kai kurias nuotraukytes jei mokėsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ok7ana @ 2009 05 30, 00:52)
man ir auksine arciau sirdies,bet mano pamergikes geltonom suknelem,per juosmeni papuostom juodai.tai issirinkau zalia,nors is pat pradziu priestaravau ir pati sau ir ta suknele siulancioms biggrin.gif o kai pridejom prie geltonos spalvos tai visai thumbup.gif
Papildyta:

cia i ta baliona tiek visko prideta buvo? ar noretum dar svocia pabut? smile.gif
Papildyta:
o isipareigojimam torta darei?mane gazdina,kad daug laiko prie torto lankstymo praleisiu.

Manau kad eini dirbti kad ir kaip tai viskas šauniai praeina,tai yra didelė atsakomybė prieš jaunuosius ir save pačią, manau kad po 2 kartų norėčiau pabūti svečiu.Taip į tą balioną tiek prideda, gali jei nori pridėti daug mažų balionukų, arba didesnių, kiekvienoje balionų šalies parduotuvėje yra katalogiukas su nuotraukom ir galima pasižiurėti kaip atrodys, kaina 35 lt maždaug.
Atsakyti
Labas rytas, svočios ax.gif
Atsakyti