Taip pat renkant komendantus- mes vadinom stalo krutintojais - skamba gražiau.Visus sustačiau vyrus ir uždavinėjau klausimus, kuris atsakė daugiausiai dovanojom auksinį medalį- šokoladinį(iš saldžių majų), mes jį buvome papuošę linksmu apvaliu paveiksliuku, atrodė puikiai.Antros vietos gavo- sidabrinį su piešinuku, o trečios vietos bronzinį.Moterims kurios padėjo savo vyrams įveikti tuos klausimus dovanojom valgomus pinigus už aktyvų dalyvavimą.Svarbus momentas tas, kad svečiai visi buvo aktyvūs ir noriai visur dalyvavo.Padariau du pasižadėjimus jaunojo ir jaunosios ir prikabinau prie dangaus žibinto,kad prieš paleidžiant pasižadėtų vienas kitam ir paleistų savo šeimos žiburį, niuansas tas kad kai buvo toks didelis vėjas visai nekilo žibintai iš visų pakilo tik vienas.Įšventinant į gaspadorius jaunikiui įteikėm kepurę ir pypkutę, jaunajai kočėlą su prijuoste.O leidžian miegoti pirmiausia ištraukėme senovinius naktinius ir tik paskui gražius atlasinius su prilipdytom didesnėm širdelėm, o jaunikiui įteikėm stringus su peliuko nosim ir ausim, bei naktinę užkandėlę.Svečiai buvo labai linksmi, šauni publika, todėl sekėsi dirbti neblogai
Didelis ačiū visom kas pasidalino savo mintimis, pabandysiu įdėti kai kurias nuotraukytes jei mokėsiu
Papildyta:
QUOTE(ok7ana @ 2009 05 30, 00:52)
man ir auksine arciau sirdies,bet mano pamergikes geltonom suknelem,per juosmeni papuostom juodai.tai issirinkau zalia,nors is pat pradziu priestaravau ir pati sau ir ta suknele siulancioms
o kai pridejom prie geltonos spalvos tai visai
Papildyta:
cia i ta baliona tiek visko prideta buvo? ar noretum dar svocia pabut?
Papildyta:
o isipareigojimam torta darei?mane gazdina,kad daug laiko prie torto lankstymo praleisiu.
Manau kad eini dirbti kad ir kaip tai viskas šauniai praeina,tai yra didelė atsakomybė prieš jaunuosius ir save pačią, manau kad po 2 kartų norėčiau pabūti svečiu.Taip į tą balioną tiek prideda, gali jei nori pridėti daug mažų balionukų, arba didesnių, kiekvienoje balionų šalies parduotuvėje yra katalogiukas su nuotraukom ir galima pasižiurėti kaip atrodys, kaina 35 lt maždaug.