mergaiciuke-ee siaip klausiu nes galvoju kaip cia lengviausia ji susikurt
QUOTE(pelze @ 2009 05 29, 17:25)
mergaiciuke-ee siaip klausiu nes galvoju kaip cia lengviausia ji susikurt
dariau worde ir neblogai gavos cia yra foto gali paziuret jei nematei dar
http://public.fotki....ukeee/vertuves/
slapukas - svocia
aciu mergaiciuke-ee buvau macius, bet nu zinai labai fainai padarei, ir surisai kaip graziai . dekui uz ideja. nu reiks prisest ir daryt - kai pradedu as tai man einasi, bet kad pradet bais sunku
QUOTE(pelze @ 2009 05 29, 17:32)
aciu mergaiciuke-ee buvau macius, bet nu zinai labai fainai padarei, ir surisai kaip graziai . dekui uz ideja. nu reiks prisest ir daryt - kai pradedu as tai man einasi, bet kad pradet bais sunku
tai pradek skaiciuot kiek liko tadablabai gerai pradeda verst sedt ir daryt kai jau laikas spaudzia
as jau kalendoriu ant sienos pasikabinau bet zinokit - man nieks nebetinka. nu nieko, viskas bus gerai, reikia gi pabambet negi taip laisvai viska pasidarysiu. bet interneta tikrai reik atjunk
QUOTE(pelze @ 2009 05 29, 18:04)
as jau kalendoriu ant sienos pasikabinau bet zinokit - man nieks nebetinka. nu nieko, viskas bus gerai, reikia gi pabambet negi taip laisvai viska pasidarysiu. bet interneta tikrai reik atjunk
imkis visu:)
QUOTE(Ledietė @ 2009 05 29, 12:37)
Merginos, dar noriu paklausti gal Jus zinot kaip reikia stoveti. Na svocia pirsliui is kurios puses?. Kiek zinau pulkas ir jaunieji stovi kitaip nei pirsliai, o kai susituokia jaunieji stojasi taip pat kaip pirsliai.
jaunoji stovi jaunikiui is kaires
svocia pirsliui isdesines
pulkas: merginos vaikininams is kaires
Papildyta:
del makiazu, jei kam reikia visazistes kaune, galiu parekomenduoti ta, kuri man darre makiaza - likau super patenkinta. is niekas nenusitryne iki pat į ryto... mokejau 70 litu
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 29, 12:05)
Sveikutes ,pagaliau atejo ikvepimas ir man
Siandien atsisedau ir pasirasiau viska iki sugrizimo ir pirma uzsedima , susirasiau visus pirkinius reikalingus ,viska ka reiks pasigamint
Dabar jau bent turesiu ka redaguot ,kai vel kils minciu .
Visos kalbat apie sukneles ,o as noriu paklaust kokius papuosalus desites ar perkat ka ,ar nuomosites
Siandien atsisedau ir pasirasiau viska iki sugrizimo ir pirma uzsedima , susirasiau visus pirkinius reikalingus ,viska ka reiks pasigamint
Dabar jau bent turesiu ka redaguot ,kai vel kils minciu .
Visos kalbat apie sukneles ,o as noriu paklaust kokius papuosalus desites ar perkat ka ,ar nuomosites
man papuosalus :auskarus ilgus ir apyranke dave nuomos salone nemokai prie sukneles..
QUOTE(aladinas @ 2009 05 29, 19:24)
sveikos svociutes,
As irgi noreciau prie jusu prisijungti,zinoma jei priimsite.Mano "diena" birzelio 20.
Kazkas cia klause del scenarijaus (ar verta pirkti ) patikekite tikrai NE . Pati pirkau ir ten nieko gero . O perskaiciusi visas temeles cia jusu deka nepakartojamos svociutes tikrai galima rasti geru dalykiuku
As irgi noreciau prie jusu prisijungti,zinoma jei priimsite.Mano "diena" birzelio 20.
Kazkas cia klause del scenarijaus (ar verta pirkti ) patikekite tikrai NE . Pati pirkau ir ten nieko gero . O perskaiciusi visas temeles cia jusu deka nepakartojamos svociutes tikrai galima rasti geru dalykiuku
labas. jei rengiesi bendrauti, itrauksim i sarasiuka
QUOTE(pelze @ 2009 05 29, 16:12)
niu va, as atrodo pagaliau pribaigiau naktinius liuks, tai dabar belieka sest ir rasyt scenariju - but gerai kad ir man dingtu internetas, ne skitaip tai... nu geda ir prisipazint. o dar vaikam atostogos - varom ryt su palapine, ziuresim kaip cia mum seksis - su vaikais pirma kart, dar mokslai ir darbai - nu kaip visoms
etikeciu gal kazka ir turiu - kokiu reikia? bet pas man tik paveiksliukai kazkokie, enzinau ar dydis tiksus kaip reikia buteliui
ir dar - kas daret laikrasti - worde daret?
etikeciu gal kazka ir turiu - kokiu reikia? bet pas man tik paveiksliukai kazkokie, enzinau ar dydis tiksus kaip reikia buteliui
ir dar - kas daret laikrasti - worde daret?
O kokius naktinius darot,as vat nesugalvojukacia idomaus pateikus. Esu macius,kad tik kaspinus ant kaklo uzrisa ir tipo viskas,cia naktiniai tai jei nieko idomesnio nesugalvosiu, gal taip ir padarysiu.
Laikrastuka dariau worde, nes su kitom programom nelabai draugauju
gal kam patiks meile suvede jus,suspindejusi aukso ziedais ant ranku,palydeta trankiu vestuviu sokiu,gaivinancio sampano taure,iskilmingu pasizadejimu zvakiu sviesoje-neisbarstyti to Turto,kuris siandien perpildytoje sirdyje atrodo amzinas ir neprarandamas.tegul metai neatima is Jusu to,ka sutalpino savyje si dosni Jusu Laimes diena
Vakar peržiurėjau visą vestuvių diską, taip gerą buvo prisimint.
Ir nuotraukas jau visas gavau.Fotagrafė buvo nereali, iš visų nuotraukų tik 2 blogai išėjau.Tai kai juokiausi nelabai vaizdelį gadinau.O juostoje tai jau labiau yra kas mane erzina, nes juk matosi mimikos, gestai, ir pan.
Reiktų jau palikt šią temelę, bet kažkaip vis rūpi kaip praeis tom, su kuriom kartu ruošėmės
Ir nuotraukas jau visas gavau.Fotagrafė buvo nereali, iš visų nuotraukų tik 2 blogai išėjau.Tai kai juokiausi nelabai vaizdelį gadinau.O juostoje tai jau labiau yra kas mane erzina, nes juk matosi mimikos, gestai, ir pan.
Reiktų jau palikt šią temelę, bet kažkaip vis rūpi kaip praeis tom, su kuriom kartu ruošėmės
QUOTE(Vilija S @ 2009 05 29, 20:15)
O kokius naktinius darot,as vat nesugalvojukacia idomaus pateikus. Esu macius,kad tik kaspinus ant kaklo uzrisa ir tipo viskas,cia naktiniai tai jei nieko idomesnio nesugalvosiu, gal taip ir padarysiu.
man patiko "Saldus majai" apatiniu ideja, tai gal pati suversiu saldaininius apatinius
beje, gal turit kitokiu pirslio testamentu, nes man nepatinka, kuriuos as turiu:
* Kadangi apženijau čia tik vieną pora, didžiai kaltas nesu...
* Jeigu jau mano gyvenimas kabo ant plauko ir mane jauną, gražų mirti pasmerkėte, tai leiskite bent jau testamentą perskaityti ir tinkamai savo turtą paskirstyti.
Esu dar jaunas, nepatyręs, nei vienai mergai kailio nenudyręs, o ant galo mirtį baisią apturėsiu...