Sveikutės
na oras šį savaitgalį nedžiugino
Varėne, noriu ir aš pažiūrėti foto
Niu va, o aš prisirinkau krūvą minčių, sakiau jau užteks, dabar reikia sėst, dėliotis, pritaikyti į savo scenarijų ir pradėti viską užsakinėti, gaminti, o tada jeigu dar trūks ko nors galėsiu papildyti.
QUOTE(pekutis @ 2009 06 07, 21:46)
Varėne,apie širdį pamiršai pakomentuot
Taip , apie širdį, tai kaip sakiau, suvirino man vienas dėdė ją iš armatūros, vyniojom medžiagą, pylėm degų skystį ir deginom
Ženkliukus maketavau pati, o gaminau reklamos agentūroj.
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 07, 22:48)
Taip , apie širdį, tai kaip sakiau, suvirino man vienas dėdė ją iš armatūros, vyniojom medžiagą, pylėm degų skystį ir deginom
labas vakarelis
pleputes svociutes - taip aisku ir turi but
bukit gerutes, pasidalinkit patirtim kas daret netikra liudijima santuokos - kaip padaret ka dnieks neitartu
pleputes svociutes - taip aisku ir turi but
bukit gerutes, pasidalinkit patirtim kas daret netikra liudijima santuokos - kaip padaret ka dnieks neitartu
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 07, 23:18)
Sveikos,
Įdėjau kelias nuotraukas iš vestuvių (kaip atrodžiau) į savo albumą. Kas nori pamatyt iš mūsų bendraujančių svočiučių, atsiųsiu nuorodą
Įdėjau kelias nuotraukas iš vestuvių (kaip atrodžiau) į savo albumą. Kas nori pamatyt iš mūsų bendraujančių svočiučių, atsiųsiu nuorodą
Labas, noreciau ir paziureti foto :
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 07, 21:41)
visai nebloga suknyte tiksi prie pamergiu. O desi koki sali ar svarkeli, ar bus peciai pliki?
galvojau tokį bolero juodą gipiūrinį švarkelį, tik kai matavausi suknelę, buvo paimtas Žadėjo palikt ir kai atvažiuosiu matuotis prieš vestuves, pasižiūrėsiu kaip atrodo. O jei netiks, tada šalį. Bet švarkelis man labiau prie dūšios Prieš pat atsiimant nuspręsiu galutinai
Varėne, ir aš noriu pažiūrėti
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 07, 22:40)
ne nedariau, bet man patiko. Gal naudosiu per auksines senuoliu vestuves. Bet kazkur turejau ir pasaka, kai rasiu atsiusiu tau.
skaitem abu su vyru,tai o as dar puses zodziu nesupratau,tai vyras vertejavo
Papildyta:
Varėnė ačiū,labai viskas ,pavydžiu kad jau viskas baigta
Varene ir as, ir as, noriu pamatyti
oi, baigiasi musu tema tai kas atidarinesit nauja - pastumkit mane savaite toliau - as liepos 18 aciu
Varene, oi kaip graziai atrodei... labai grazi suknute ir tau labai tiko tikrai grazu, ir as jau noriu ir bijau tuopaciu. Nu tikrai, tokia kazkokia baime mane yra apemus - nebezinau kurio darbo griebtis ir kaip ka daryt jauciu reikia biski pailset... as ta jau daug kartu sakiau, bet tai kad neina uzkreciama liga tos vestuves
Varene, oi kaip graziai atrodei... labai grazi suknute ir tau labai tiko tikrai grazu, ir as jau noriu ir bijau tuopaciu. Nu tikrai, tokia kazkokia baime mane yra apemus - nebezinau kurio darbo griebtis ir kaip ka daryt jauciu reikia biski pailset... as ta jau daug kartu sakiau, bet tai kad neina uzkreciama liga tos vestuves
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 07, 23:18)
Sveikos,
labukas,ir as labai noreciau pamatyt
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.