Sveikos svociutes,
As cia biski gal ne i tema, bet noriu jusu visu kai ko paklausti,labai reikia nuomones. Kaip jus darot tos kurios dirbat, ar imat pries vestuves atostogas, ar uztenka laiko jei neimat atostogu, ar imat tik kokia laisva diena. Nezinau ka man daryt, vasara tikriausiai galesiu pasiimti tik savaite atostogu, o labai norim islekti su MB kur nors paatostogauti, tai nezinau ar atsisakyti atotogu ir pasilikti laisva savaite pries vestuves ar imti atostogas
. Man neramu kad galiu daug ko nespeti.
Na ka rytoj svociauja
zeniania, Varėnė didžiausios jums sėkmės mergaites, daug geros nuotaikos ir gero oro, linksmos publikos na ir gero svočiavimo.
Mandra_sandra na tu tai tikra saunuole
, tiek visko prisidarei jau, as kai paziuriu tavo pasiruosimo tempus, man jau net baisu darosi
, nes as einu i vestuves savaite anksciau nei tu, ir dar nieko neturiu pasiruosus, nes visai neturiu laiko, visa laika atema mokslai ir darbas, tik cia kartai turiu laiko ikisti nosi pasiskaityti
, tai man baisu ar biskiuka daugiau nei per menesi spesiu viskam pasiruosti, ir dar mergvakari suorganizoti. O seip dar mes persikraustyti turesim, nu vienu zodziu
Cia kazkas klause ar pirkti scenariju, tai tikrai tkrai nepirkit
, nes zinokit ten nesamone yra as pati maciau, jie is cia viska ima ir daug prideda nuvalkiotu ir senu tekstu, jokiu staigmenu ir jokiu siurprizu. Drauge gal pries pora metu buvo nusipirkus, tai as jai pasakiau kad ismete pinigus i bala, nes ka ji nusipirko gali gauti laisvai nemokamai, tik aisku reikia ideti biski darbo ir susidelioti i vietas o ten jau buna viskas sudeliota, tik visai neideta meiles rasant ir nuobodu