nerandu tos Gabalio ir Ingos dainos mp3 ... gal kas galit pagelbėt?
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 07, 15:26)
astokiu turiu gal tiks kurie :
Šių metų ................. ...... d. vestuvinės nakties glūdumoje, piršlys, svočia ir grupelė svečių sudarė slaptą operatyvinę grupę, išsiruošė į iškilmingos nakties žygį.
Piršlys per kaminą, svočia per tvorą, kiti po Jaunavedžių lovą. Kantriai stebėję ilgesingą meilę, patikrino, nutarė ir surašė šį aktą, kad:
Jaunoji ............... tikrai įžengė į moterystę ir prarado žaliąjį rūtų vainikėlį. Slaptoji komisija išsiaiškino, kad ................. yra rimtas vyras ir vainikėlį sugadino nepataisomai.
Išvadoje visiems pranešame, kad Jaunosios ................ vainikėlis yra jau nurašytas
Rutos :
Prabėga dienos,
ištirpsta metai-
Sudie mergyste,sudie mana...
Pražysta žvaigždės...aš šiandieną
pražystu moterim,mama,žmona...
O kaip .... kamavo ... rūtų vainikėlis aš tuoj jum papasakosiu:
Taigi va, mat neiškentęs anksčiau laiko nukabino, o tada nesuprato kur reikia jį dėt.
Šiek tiek vainikas jau nuvyto, gal net kažkiek apdžiuvo, todėl mes šiandien siūlom sudegint tai kas liko
Tad, gerbiamas jauniki, ištrauki tą vainiką, parodyki visiems ir mesk į šitą laužą, tegul ugnį jis žūva.(vainika jaunosios prasiau nusipinti savaite pries vestuves ir ji gerai isdziovinti. O vestuviu diena idaviau jaunajam ir liepiau visur su savim veziotis, kad kuo labiau apsitrintu )
Reikalinga pauze.
Nusiramink, dabar tu tikras vyras, nepersekios vainikas, kuris buvo vos gyvas
Šių metų ................. ...... d. vestuvinės nakties glūdumoje, piršlys, svočia ir grupelė svečių sudarė slaptą operatyvinę grupę, išsiruošė į iškilmingos nakties žygį.
Piršlys per kaminą, svočia per tvorą, kiti po Jaunavedžių lovą. Kantriai stebėję ilgesingą meilę, patikrino, nutarė ir surašė šį aktą, kad:
Jaunoji ............... tikrai įžengė į moterystę ir prarado žaliąjį rūtų vainikėlį. Slaptoji komisija išsiaiškino, kad ................. yra rimtas vyras ir vainikėlį sugadino nepataisomai.
Išvadoje visiems pranešame, kad Jaunosios ................ vainikėlis yra jau nurašytas
Rutos :
Prabėga dienos,
ištirpsta metai-
Sudie mergyste,sudie mana...
Pražysta žvaigždės...aš šiandieną
pražystu moterim,mama,žmona...
Taigi va, mat neiškentęs anksčiau laiko nukabino, o tada nesuprato kur reikia jį dėt.
Šiek tiek vainikas jau nuvyto, gal net kažkiek apdžiuvo, todėl mes šiandien siūlom sudegint tai kas liko
Tad, gerbiamas jauniki, ištrauki tą vainiką, parodyki visiems ir mesk į šitą laužą, tegul ugnį jis žūva.(vainika jaunosios prasiau nusipinti savaite pries vestuves ir ji gerai isdziovinti. O vestuviu diena idaviau jaunajam ir liepiau visur su savim veziotis, kad kuo labiau apsitrintu )
Reikalinga pauze.
sitas paskutinis tai bet mano toki jaunieji, kad nesupras ir dar isizeis tex panaudoti pirmus zodzius l.aciu
QUOTE(darule @ 2009 06 07, 16:35)
cia pas drauge prasiau, kad man padarytu , bet manau, kad bet kurioj parduotuvej, kur deda uzrasus ant maikuciu, pagalveliu ir kt., uzdetu ir ant kepureliu tik gal kepureles paciai reix nusipirkti
ryt žadu važiuot į bazę apsižiūrėt,tai gal ką įdomaus rasiu
----------------
QUOTE(manilla @ 2009 06 07, 15:46)
tai uzsuk ir i kokia parduotuve, kur uzrasus deda, paklausi, ar ant kepuriu uzdetu
QUOTE(darule @ 2009 06 07, 16:55)
tai uzsuk ir i kokia parduotuve, kur uzrasus deda, paklausi, ar ant kepuriu uzdetu
radau SM kad yra bazėj skyrius kur lyg daro,reiks ryt nueit pasicekavit
QUOTE(manilla @ 2009 06 07, 16:28)
radau SM kad yra bazėj skyrius kur lyg daro,reiks ryt nueit pasicekavit
gal galima konkrečiau kuriame sandėlyje
QUOTE(dowwe @ 2009 06 07, 17:43)
gal galima konkrečiau kuriame sandėlyje
raudonas pasažas,2 salė,1vieta Ir kiek skaičiau tai pigiau nei T-Short
pas mene nebus komendantu , ministru , seimunu , manau jie nereikalingi
(pakolkas)
(pakolkas)
QUOTE(manilla @ 2009 06 07, 16:55)
raudonas pasažas,2 salė,1vieta Ir kiek skaičiau tai pigiau nei T-Short
ačiū
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 07, 16:26)
Reikalinga pauze.
Reikalinga pauze.
Niu sitas tai Panaudociau, bet irgi bijau
QUOTE(darule @ 2009 06 07, 16:35)
cia pas drauge prasiau, kad man padarytu , bet manau, kad bet kurioj parduotuvej, kur deda uzrasus ant maikuciu, pagalveliu ir kt., uzdetu ir ant kepureliu tik gal kepureles paciai reix nusipirkti
Galima uzsisakyt internetu
QUOTE(darule @ 2009 06 07, 15:38)
sitas paskutinis tai bet mano toki jaunieji, kad nesupras ir dar isizeis tex panaudoti pirmus zodzius l.aciu
labai prasom
aciu jums, va koki pazymejima padariau: as darysiu 9x13 nuotraukytes ir suvyniojusi desiu i ta popierini torta :
tuoj ikelsiu vardus istryniau
ir dar kartu pridesiu po maza indeli medaus tik etiketes dar nepadariau. visa laika sukau galva kur maciau maziuku plastamsiniu indeliu uzdengiamu o sestadieni prisiminiau kad drauges soliariume i juos kremus pilsto tai uzsisakiau
tuoj ikelsiu vardus istryniau
ir dar kartu pridesiu po maza indeli medaus tik etiketes dar nepadariau. visa laika sukau galva kur maciau maziuku plastamsiniu indeliu uzdengiamu o sestadieni prisiminiau kad drauges soliariume i juos kremus pilsto tai uzsisakiau