Sveikos svočiutės Nu bet ir oras šiandien Kaži kaip sekas piršliaujančoms svočiutėms
mergaiciuke_ee labai gražiai atrodei aš vis paspoksau į jūsų sukneles,ir kuo toliau tuo manoji man jau nebepatinka
Dėl žiedlapių mėtymo tik dabar susimasčiau,kad gali neleist mėtyt Gal kuri žinot ar prie Kauno Katedros galima
Ir dar man iškilo toks klausimas,kai rinksit komendantus-kaip jūs juos išrinksit Ar kažkokias užduotis pateiksit vyriškiams,ar patiks vyrukas ir rinksit net neįsivaizduoju kaip čia daryt?
Ir dar ar užteks 3komendantų 35žmonėms kažkur
-----------------------------
QUOTE(manilla @ 2009 06 07, 14:26)
Sveikos svočiutės Nu bet ir oras šiandien Kaži kaip sekas piršliaujančoms svočiutėms
mergaiciuke_ee labai gražiai atrodei aš vis paspoksau į jūsų sukneles,ir kuo toliau tuo manoji man jau nebepatinka
Dėl žiedlapių mėtymo tik dabar susimasčiau,kad gali neleist mėtyt Gal kuri žinot ar prie Kauno Katedros galima
Ir dar man iškilo toks klausimas,kai rinksit komendantus-kaip jūs juos išrinksit Ar kažkokias užduotis pateiksit vyriškiams,ar patiks vyrukas ir rinksit net neįsivaizduoju kaip čia daryt?
dekui man irgi atrode kad visu suknes uz mano grazesnes visada taip yra nesuk galvos svarbu kad tinka suknele tau
mes komendantus rinkom taip: paprasiau sveciu siulyt kandidaturas ir balsuot taip isirinkom 3 komendantus o buvo pas mum 31 zmogus, siaip priklauso kaip stalas bus sustaytas istkro beveik 4 komendantu reiketu nes MB dar atliko jo pareigas pilste tiek kas aplink mus sedejo:)
QUOTE(manilla @ 2009 06 07, 14:26)
pas mus irgi bus apie 35zmones, ir esu nutarus, kad bus 3komendantai nes jau uzsakiau tris kepureles, su uzrasais, stalo komendantai - krutintojai
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 07, 15:33)
dekui man irgi atrode kad visu suknes uz mano grazesnes visada taip yra nesuk galvos svarbu kad tinka suknele tau
mes komendantus rinkom taip: paprasiau sveciu siulyt kandidaturas ir balsuot taip isirinkom 3 komendantus o buvo pas mum 31 zmogus, siaip priklauso kaip stalas bus sustaytas istkro beveik 4 komendantu reiketu nes MB dar atliko jo pareigas pilste tiek kas aplink mus sedejo:)
tai aš ir galvojau,kad tinka nes ji buvo kaip sakant ta vienintelė,bet draugė su mobiliu mane nufotkino ir atsiunte tai atrodau vis pasižiūriu ir baisu darosi
bet guodžiu save,kad telefonas kaltas
----------------------------
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 07, 15:52)
pas mus irgi bus apie 35zmones, ir esu nutarus, kad bus 3komendantai nes jau uzsakiau tris kepureles, su uzrasais, stalo komendantai - krutintojai
o gal gali plačiau apie tas kepurėles labai įdomi mintis
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 06 07, 13:55)
Gal turit žodžius, ką sakyti kai tėvai pasitinka su duona ir druska? Buvau kažkur radus, bet nebepamenu kur
As daviau jau savo anytei, kad ismoktu tokius zodzius (bet padsarysiu ir spargalke):
Vaikai, šiandien pasitinkam jus su duona, druska ir vandeniu. Vanduo tai jūsų amžina meilė, gyvybės šaltinis. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.
Būkite visada paprasti ir teisingi, taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip ši duona. Visada sugrįžkite prie vaišingo tėvų stalo. Priimkit šią duoną ir druską iš mūsų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkite gyvenimą kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip mes mylim jus.
QUOTE(manilla @ 2009 06 07, 14:56)
tai aš ir galvojau,kad tinka nes ji buvo kaip sakant ta vienintelė,bet draugė su mobiliu mane nufotkino ir atsiunte tai atrodau vis pasižiūriu ir baisu darosi
Papildyta:
Papildyta:
uzsisakiau tris kepures nuo saules, na tas tokias su snapeliais, kad ant ju uzdetu uzrasa - stalo komendantai - krutintojai, dar ant snapeliu uzklijuosiu po stikliuka, kad tikrai visi suprastu pareigas kepures uzsakiau raudonas - prie savo sukneles derinau, nes jie bus musu su pirsliu pavaldiniai kaip ir tiesa, dar tokia ir balta uzsisakiau - meiles ministrui, kai gausiu idesiu foto tikiuos bus grazu
QUOTE(manilla @ 2009 06 07, 15:26)
Pas mus bus apie 25 zmones ir paziurekit, kiek pareigu, matyt kiekvienam sveciui beveik bus Istraukiu dali is scenarijaus. Bet su tokiu scenarijum, bent jau komendatus - krutintojus reik numatyt is anksto.
STALO KRUTINTOJŲ (4) (Stikliukai)
Piršlys: Taigi matote, kaip man sunku visus sužiūrėti. Reikia pagalbos.
* Kaip tik šiandien rytą ruošiuosi į vestuves, išsiėmiau kostiumą, lyginuosi kelnes,girdžiu -skambina. Pasižiūriu - numeris nepažįstamas. Atsiliepiu, sako: čia tau VARDAS skambina, girdėjau, kad liudininku būsi. Tai va, sako VARDAS...jei nepaskirsi manęs į stalo krutintojo postą... čia aš iš kart pastebėjau, kad VARDAS balsas tapo grėsmingas. Aš aišku jam pabaigt sakinio neleidau ir sutikau. Taigi, VARDAS, pačiam prašant, skiriu tave pirmuoju stalo krutintoju.
* Nepraėjus nė valandai, skambina VARDAS ir sako: neseniai grįžau ir sužinojau, kad pirmojo stalo krutintojo postą pažadėjai VARDUI. Sakau, Pažadėjau. O jis tai kuo aš prastesnis? Aš pagalvojau: Vienas padėjėjas gerai, du dar geriau. Tai ,kad tavęs nenuvilčiau skiriu į šį postą ir tave.
* Kai grįžom su jaunaisiais, prie manęs priėjo VARDAS ir VARDAS. Mes kaip dera vyrams, apie ūkį, apie paneles ir aišku, apie alų pašnekėjom. Aš pagalvojau, kad savo komandoj būt neblogai turėti ir šiuos vyrukus, nes jie tikrai žinos, ko, kiek, kam ir kada įpilti.
Dabar prašom parodyt, kaip mokat savo darbą atlikti. Prašom visiem pripilt ir dabar visus paraginam už krutintojus išgert.
Svočia: Dar ir svočiutė norėtų padėjėjų išsirinkti:
MAISTO KONTROLĖS ATSTOVO - kad prie gėrimo mums užkandos netrūktų, kad visi būtų sotūs ir laimingi (Įrankiai)
TVARKDARIO - Va šis vyrukas atrodo grėsmingai jis ir pabus tvarkdariu, prižiūrės, kad visą vakarą ginčų nebūtų ir apskritai bus atsakingas už viešos tvarkos palaikymą.(Pistoletas)
GAISRININKO gaisrui širdyse ir burnose gesinti. (Vandens šautuvas)
SESELĖS Jeigu kas nuo garsios muzikos apkurs ar bedainuojant gerklė suplyš ar koks galas užsikiš, kad turėtume, kas spaudimą pamatuoja ir vaistukų panešioja, kairę koją subintuoja. Na žodžiu kad būtų kam pasirūpinti mūsų sveikata (Buteliukas su užrašu vaistai ir šaukštas)
MENO VADOVO sekti, kad užtraukus bendrą dainą, tylinčių nebūtų. (Skambanti lėkštė)
DARŽELIO AUKLĖTOJOS atsakinga už tai, kad kiekvienas svečias turėtų ką veikti, laiku pavalgytų, išgertų, pamiegotų ir pan. (Barškutis)
SEKRETORĖS prašom fiksuoti visus įvykius, kad trumpam nuo šurmulio atsijungę svečiai, vis tiek žinotų viską kas čia vyko. (Papkė ir tušinukas)
Kadangi jau dabar matau, kad sekretorė išrinkta pareiginga ir atsakinga, tai norečiau iš karto patikėti labai svarbų darbą. Noriu visiems pristatyti DARNAUS ŠEIMYNINIO GYVENIMO RECEPTŲ KNYGĄ, ir visų noriu labai paprašyti Mariui ir Ievai parašyti po patarimą, palinkėjimą ar šiaip linksmą nuotykį iš savo patirties. O sekretorė bus atsakinga, kad visi svečiai nepamirštų pasižymėti knygoje. Mes su piršleliu jau įrašėme savo patarimus.
MEILĖS MINISTRO, kad meilės kelius parodytų, susipykusius sutaikytų (Žvakidė su karvutėm ir širdelė)
Na ir valdžiai kontroliuoti ir sekti, kad nebūtų piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, išrenkime
GENERALINIO TVARKDARIO - valdžios kontrolei (varpelis)
As cia is keliu scenariju istraukiau. Jau net nepamenu kieno ir savo irasiau siuvenyrus.
gal galit kuri pasidalint mintim, koki zodziai tiktu nusegant ruteles is vainiko jaunoji visu ceremoniju nenori su vainikelio deginimu, ir panasiai, bet nori, kad issekt ir i dezute idet kartu su jaunikio gelyte, tai nerandu tinkamu zodziu
Papildyta:
leliukazz cia tai geras su tais stalo komendantais man patiko dar tox negirdetas
Papildyta:
leliukazz cia tai geras su tais stalo komendantais man patiko dar tox negirdetas
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 07, 16:08)
Pas mus bus apie 25 zmones ir paziurekit, kiek pareigu, matyt kiekvienam sveciui beveik bus Istraukiu dali is scenarijaus. Bet su tokiu scenarijum, bent jau komendatus - krutintojus reik numatyt is anksto.
* Kaip tik šiandien rytą ruošiuosi į vestuves, išsiėmiau kostiumą, lyginuosi kelnes,girdžiu -skambina. Pasižiūriu - numeris nepažįstamas. Atsiliepiu, sako: čia tau VARDAS skambina, girdėjau, kad liudininku būsi. Tai va, sako VARDAS...jei nepaskirsi manęs į stalo krutintojo postą... čia aš iš kart pastebėjau, kad VARDAS balsas tapo grėsmingas. Aš aišku jam pabaigt sakinio neleidau ir sutikau. Taigi, VARDAS, pačiam prašant, skiriu tave pirmuoju stalo krutintoju.
* Nepraėjus nė valandai, skambina VARDAS ir sako: neseniai grįžau ir sužinojau, kad pirmojo stalo krutintojo postą pažadėjai VARDUI. Sakau, Pažadėjau. O jis tai kuo aš prastesnis? Aš pagalvojau: Vienas padėjėjas gerai, du dar geriau. Tai ,kad tavęs nenuvilčiau skiriu į šį postą ir tave.
* Kai grįžom su jaunaisiais, prie manęs priėjo VARDAS ir VARDAS. Mes kaip dera vyrams, apie ūkį, apie paneles ir aišku, apie alų pašnekėjom. Aš pagalvojau, kad savo komandoj būt neblogai turėti ir šiuos vyrukus, nes jie tikrai žinos, ko, kiek, kam ir kada įpilti.
Dabar prašom parodyt, kaip mokat savo darbą atlikti. Prašom visiem pripilt ir dabar visus paraginam už krutintojus išgert.
šitie žodžiai ir man ir galvoju panaudot,bet tik kad mes pusės svečių nepažįstam ir kad nežinia kaip svečiai susės prie stalo reiks turbūt žiūrėt pagal situaciją
-------------------------
QUOTE(darule @ 2009 06 07, 15:13)
gal galit kuri pasidalint mintim, koki zodziai tiktu nusegant ruteles is vainiko jaunoji visu ceremoniju nenori su vainikelio deginimu, ir panasiai, bet nori, kad issekt ir i dezute idet kartu su jaunikio gelyte, tai nerandu tinkamu zodziu
Papildyta:
Papildyta:
astokiu turiu gal tiks kurie :
Šių metų ................. ...... d. vestuvinės nakties glūdumoje, piršlys, svočia ir grupelė svečių sudarė slaptą operatyvinę grupę, išsiruošė į iškilmingos nakties žygį.
Piršlys per kaminą, svočia per tvorą, kiti po Jaunavedžių lovą. Kantriai stebėję ilgesingą meilę, patikrino, nutarė ir surašė šį aktą, kad:
Jaunoji ............... tikrai įžengė į moterystę ir prarado žaliąjį rūtų vainikėlį. Slaptoji komisija išsiaiškino, kad ................. yra rimtas vyras ir vainikėlį sugadino nepataisomai.
Išvadoje visiems pranešame, kad Jaunosios ................ vainikėlis yra jau nurašytas
Rutos :
Prabėga dienos,
ištirpsta metai-
Sudie mergyste,sudie mana...
Pražysta žvaigždės...aš šiandieną
pražystu moterim,mama,žmona...
O kaip .... kamavo ... rūtų vainikėlis aš tuoj jum papasakosiu:
Taigi va, mat neiškentęs anksčiau laiko nukabino, o tada nesuprato kur reikia jį dėt.
Šiek tiek vainikas jau nuvyto, gal net kažkiek apdžiuvo, todėl mes šiandien siūlom sudegint tai kas liko
Tad, gerbiamas jauniki, ištrauki tą vainiką, parodyki visiems ir mesk į šitą laužą, tegul ugnį jis žūva.(vainika jaunosios prasiau nusipinti savaite pries vestuves ir ji gerai isdziovinti. O vestuviu diena idaviau jaunajam ir liepiau visur su savim veziotis, kad kuo labiau apsitrintu )
Reikalinga pauze.
Nusiramink, dabar tu tikras vyras, nepersekios vainikas, kuris buvo vos gyvas
QUOTE(darule @ 2009 06 07, 16:02)
uzsisakiau tris kepures nuo saules, na tas tokias su snapeliais, kad ant ju uzdetu uzrasa - stalo komendantai - krutintojai, dar ant snapeliu uzklijuosiu po stikliuka, kad tikrai visi suprastu pareigas kepures uzsakiau raudonas - prie savo sukneles derinau, nes jie bus musu su pirsliu pavaldiniai kaip ir tiesa, dar tokia ir balta uzsisakiau - meiles ministrui, kai gausiu idesiu foto tikiuos bus grazu
o kur užsakinėjai baisiai man patiko ši idėja-tokia negirdėta galvoju gal reik pasinaudot
---------------------
QUOTE(manilla @ 2009 06 07, 15:28)
o kur užsakinėjai baisiai man patiko ši idėja-tokia negirdėta galvoju gal reik pasinaudot
---------------------
---------------------
cia pas drauge prasiau, kad man padarytu , bet manau, kad bet kurioj parduotuvej, kur deda uzrasus ant maikuciu, pagalveliu ir kt., uzdetu ir ant kepureliu tik gal kepureles paciai reix nusipirkti