nu man ir kazkaip nera teke but normaliose vestuvese o kai pati tekejau - mano netradicines buvo ir kazkaip kai buni sveciu... nu tikrai nekreipi demesio kas kada siulo irgert ir neskaiciuoji gi
siaip rasiau scenariju ir as pasirasiau kad pakeliam taures uz jaunuosius kai jau jie apsikeicia puokstem ir pasibuciuoja. tada dar pasirasiau uz tevus po tevu palaiminimo ir kai skaitau dabar ir tvarkau kazkaip pasirode perdaug, nes cia jauciu kokio pusvalandzio tarpas - jei tiek gausis, o gal tik 10 minuciu... tai galvoju ar ne per daznai as ziulysiu isgert. Ir dabar jau kartosiuosi - as nezadu pirkt tu gerimu, aisku jie bus, jaunieji tuo pasirupins, as tik domiuosiu paciu faktu - kad garsiai ir visuotinai reikia isgert
nieko, gerai, supratau - kaip gausis taip gerai
liolike,gali atsiust ikelsiu elzytei@yahoo.com
Ačiū, pelze,
Jau nusiunčiau
Jau nusiunčiau
cia as uz liolike dedu foto, komentarai is jos
ir liolike, prasom, ner uz ka
speju cia tavo suknia? man ji grazi, tik nesu isitikinus del spalvos jauciu relybej ji ne tokia?
ir liolike, prasom, ner uz ka
speju cia tavo suknia? man ji grazi, tik nesu isitikinus del spalvos jauciu relybej ji ne tokia?
Čia mano suknia, ji man laaabai lipo Spalva tokia, kokia matosi pirmoje nuotraukoje, nugaroj ne baltas raištelis bus ir dar bus pasiaurinta, nes nugaroj vis tiek per plati, nors ir suvarstyta o pamergių žalsvos, tai neblogai atrodo
tai cia ji zalia ar tokia elektrjine melyna
na, tokia elektrinė žalia
manau bus grazu
as tai su batukais vargstu, jauciu siandien kazi ka radau, biski brangus, bet nieko - grazus uztai
as tai su batukais vargstu, jauciu siandien kazi ka radau, biski brangus, bet nieko - grazus uztai
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 06, 21:50)
man patinka foto, kur antra diena... Prie Taves kopustu sriubas (ar bulionas), o salia vyro...baltoji...
LAAAAAAAAAAAABBBBAAIIII puikios foto
Papildyta:
mergaiciuke_ee, kas tose dezutese jauniesiems?
Liolike, Moletuose suknele emi? Kieno cia tokios vestuves mano kraste nusimato...? Mano ten viena is tu raudonu pakabinta kiek iziurejau
Sian suzinojau stulbinama naujiena, kadangi jaunieji susipyko su pirsliais, jais teks buti mums... Ju laime, kad nebuvo prie manes tuo metu, nes uzvozus buciau, kaip maza kas...
Sian suzinojau stulbinama naujiena, kadangi jaunieji susipyko su pirsliais, jais teks buti mums... Ju laime, kad nebuvo prie manes tuo metu, nes uzvozus buciau, kaip maza kas...
labukas svociutes,
suknele grazi tinka
pagaliau ir mano darbai ir rupesciai pajudejo i prieki,jau gali ir as pasidalinti ka pasidariau,o pasidariau darbu pasiskirstyms kartu su pinigeliu valdymo zaidimu,turetu gautis ir laiko daug neuzims,dar pasipuosiau krepsi ir dar puse scenarijaus pasirasem su vyru
suknele grazi tinka
pagaliau ir mano darbai ir rupesciai pajudejo i prieki,jau gali ir as pasidalinti ka pasidariau,o pasidariau darbu pasiskirstyms kartu su pinigeliu valdymo zaidimu,turetu gautis ir laiko daug neuzims,dar pasipuosiau krepsi ir dar puse scenarijaus pasirasem su vyru
Sveikos,
Nors savo "atdirbau", keista čia neužeit
Kalbėjot apie gėrimus. Pasakysiu iš naujos patirties Pas mus į gamtą važinėjo beveik visi svečiai, apie 30 žmonių.Tai atsirado tokių (ne iš pulko, o iš svečių), kurie jau prie bažnyčios buvo nepatenkinti, kad piršlys neduoda brendžio, o vaišina šampanu Gamtoj tik atvažius ta "chebrytė" be jokio perspėjimo ėmė iš limuzino mūsų brendį ir colą ir gėrė savo atskiram ratuke. Tai labai greitai neliko ką gert, nors turėjom gal 6 butelius brendžio Ir aišku vėl namiokai piršliui, kad gėrimų pritrūko
Vestuvėse vėlgi, buvo pirkta per pusę brendžio ir degtinės, tai žinokit brendis baigės dar pirmą dieną, po degtinės nieks nenorėjo. Tai antrą dieną jau nedaug kas ir gėrė, nemažai jos liko.
Tiesa, dėl užsėdimo pirmo - tik susėdę pasakot kur buvot, pristatot naują šeimą ir pirmas tostas už jaunuosius, už sumainytus aukso žiedus. O tada po karštų rinkimai. (mes pristatę šeimą paleidom netikrą liudijimą, tik nerodėm jauniesiems, atseit jie matė kai gavo, tai pirmas pabrolys jaunajam iškart grąžino visas išsigandęs, o paskui svečiai gražindavo viens kitam, žodžiu gerai praėjo, o geriausiai - kad tėvai iškart suprato bajerį ir juokėsi stebėdami svečių reakcijas:D)
Sandra, o kokių įdėt nuotraukų? Dar iš fotografo nėra, tik iš svečių.
Nors savo "atdirbau", keista čia neužeit
Kalbėjot apie gėrimus. Pasakysiu iš naujos patirties Pas mus į gamtą važinėjo beveik visi svečiai, apie 30 žmonių.Tai atsirado tokių (ne iš pulko, o iš svečių), kurie jau prie bažnyčios buvo nepatenkinti, kad piršlys neduoda brendžio, o vaišina šampanu Gamtoj tik atvažius ta "chebrytė" be jokio perspėjimo ėmė iš limuzino mūsų brendį ir colą ir gėrė savo atskiram ratuke. Tai labai greitai neliko ką gert, nors turėjom gal 6 butelius brendžio Ir aišku vėl namiokai piršliui, kad gėrimų pritrūko
Vestuvėse vėlgi, buvo pirkta per pusę brendžio ir degtinės, tai žinokit brendis baigės dar pirmą dieną, po degtinės nieks nenorėjo. Tai antrą dieną jau nedaug kas ir gėrė, nemažai jos liko.
Tiesa, dėl užsėdimo pirmo - tik susėdę pasakot kur buvot, pristatot naują šeimą ir pirmas tostas už jaunuosius, už sumainytus aukso žiedus. O tada po karštų rinkimai. (mes pristatę šeimą paleidom netikrą liudijimą, tik nerodėm jauniesiems, atseit jie matė kai gavo, tai pirmas pabrolys jaunajam iškart grąžino visas išsigandęs, o paskui svečiai gražindavo viens kitam, žodžiu gerai praėjo, o geriausiai - kad tėvai iškart suprato bajerį ir juokėsi stebėdami svečių reakcijas:D)
Sandra, o kokių įdėt nuotraukų? Dar iš fotografo nėra, tik iš svečių.