Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

nu man ir kazkaip nera teke but normaliose vestuvese biggrin.gif o kai pati tekejau - mano netradicines buvo ax.gif ir kazkaip kai buni sveciu... nu tikrai nekreipi demesio kas kada siulo irgert ir neskaiciuoji gi bigsmile.gif
siaip rasiau scenariju ir as pasirasiau kad pakeliam taures uz jaunuosius kai jau jie apsikeicia puokstem ir pasibuciuoja. tada dar pasirasiau uz tevus po tevu palaiminimo ir kai skaitau dabar ir tvarkau kazkaip pasirode perdaug, nes cia jauciu kokio pusvalandzio tarpas - jei tiek gausis, o gal tik 10 minuciu... tai galvoju ar ne per daznai as ziulysiu isgert. Ir dabar jau kartosiuosi - as nezadu pirkt tu gerimu, aisku jie bus, jaunieji tuo pasirupins, as tik domiuosiu paciu faktu - kad garsiai ir visuotinai reikia isgert lotuliukas.gif
nieko, gerai, supratau - kaip gausis taip gerai thumbup.gif
liolike,gali atsiust ikelsiu mirksiukas.gif elzytei@yahoo.com
Atsakyti
Ačiū, pelze, 4u.gif
Jau nusiunčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 06 birželio 2009 - 17:01
cia as uz liolike dedu foto, komentarai is jos 4u.gif

user posted image

user posted image

ir liolike, prasom, ner uz ka ax.gif

speju cia tavo suknia? man ji grazi, tik nesu isitikinus del spalvos g.gif jauciu relybej ji ne tokia?
Atsakyti
Čia mano suknia, ji man laaabai lipo ax.gif Spalva tokia, kokia matosi pirmoje nuotraukoje, nugaroj ne baltas raištelis bus biggrin.gif ir dar bus pasiaurinta, nes nugaroj vis tiek per plati, nors ir suvarstyta smile.gif o pamergių žalsvos, tai neblogai atrodo smile.gif
Atsakyti
tai cia ji zalia ar tokia elektrjine melyna g.gif
Atsakyti
na, tokia elektrinė žalia ax.gif
Atsakyti
manau bus grazu 4u.gif
as tai su batukais vargstu, jauciu siandien kazi ka radau, biski brangus, bet nieko - grazus uztai mirksiukas.gif
Atsakyti
idejau kelias foto darytas jaunuju fotiku smile.gif

http://public.fotki....uves/page2.html

slapukas - svocia
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 06 06, 21:50)
idejau kelias foto darytas jaunuju  fotiku smile.gif

http://public.fotki....uves/page2.html

slapukas - svocia

man patinka foto, kur antra diena... Prie Taves kopustu sriubas (ar bulionas), o salia vyro...baltoji... lotuliukas.gif thumbup.gif

LAAAAAAAAAAAABBBBAAIIII puikios foto thumbup.gif
Papildyta:
mergaiciuke_ee, kas tose dezutese jauniesiems?
Atsakyti
Liolike, Moletuose suknele emi? Kieno cia tokios vestuves mano kraste nusimato...? Mano ten viena is tu raudonu pakabinta kiek iziurejau smile.gif

Sian suzinojau stulbinama naujiena, kadangi jaunieji susipyko su pirsliais, jais teks buti mums... Ju laime, kad nebuvo prie manes tuo metu, nes uzvozus buciau, kaip maza kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelika: 06 birželio 2009 - 21:28
labukas svociutes,
suknele grazi thumbup.gif tinka

pagaliau ir mano darbai ir rupesciai pajudejo i prieki,jau gali ir as pasidalinti ka pasidariau,o pasidariau darbu pasiskirstyms kartu su pinigeliu valdymo zaidimu,turetu gautis thumbup.gif ir laiko daug neuzims,dar pasipuosiau krepsi ir dar puse scenarijaus pasirasem su vyru ploja.gif hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nors savo "atdirbau", keista čia neužeit smile.gif
Kalbėjot apie gėrimus. Pasakysiu iš naujos patirties smile.gif Pas mus į gamtą važinėjo beveik visi svečiai, apie 30 žmonių.Tai atsirado tokių (ne iš pulko, o iš svečių), kurie jau prie bažnyčios buvo nepatenkinti, kad piršlys neduoda brendžio, o vaišina šampanu blink.gif Gamtoj tik atvažius ta "chebrytė" be jokio perspėjimo ėmė iš limuzino mūsų brendį ir colą ir gėrė savo atskiram ratuke. Tai labai greitai neliko ką gert, nors turėjom gal 6 butelius brendžio blink.gif Ir aišku vėl namiokai piršliui, kad gėrimų pritrūko blink.gif
Vestuvėse vėlgi, buvo pirkta per pusę brendžio ir degtinės, tai žinokit brendis baigės dar pirmą dieną, po degtinės nieks nenorėjo. Tai antrą dieną jau nedaug kas ir gėrė, nemažai jos liko.

Tiesa, dėl užsėdimo pirmo - tik susėdę pasakot kur buvot, pristatot naują šeimą ir pirmas tostas už jaunuosius, už sumainytus aukso žiedus. O tada po karštų rinkimai. (mes pristatę šeimą paleidom netikrą liudijimą, tik nerodėm jauniesiems, atseit jie matė kai gavo, tai pirmas pabrolys jaunajam iškart grąžino visas išsigandęs, o paskui svečiai gražindavo viens kitam, žodžiu gerai praėjo, o geriausiai - kad tėvai iškart suprato bajerį ir juokėsi stebėdami svečių reakcijas:D)

Sandra, o kokių įdėt nuotraukų? smile.gif Dar iš fotografo nėra, tik iš svečių.
Atsakyti