Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(manilla @ 2009 06 05, 21:31)
pas mus pulke tik dvi poros,tai gal reiks ir pabrolių paprašyt g.gif nes svečių prie bažnyčios irgi nebus ax.gif

jei bus - tevam duok dar, ir patys is paskos eidami pabarstykit lotuliukas.gif
Atsakyti
o man sake pas mum negalima bus ziedlapiu - nes pritersia doh.gif
o del krepsio - kodel negrazu? taigi nusiperki koks tau garzus blush2.gif aisku skonio reikals, suprantu labai geria, nu bet jau dovanu maiselis popierinis man tai jau ne ne ne papuostas pintas krepselis prie suknios daug graziau nei popierinis 4u.gif man cia taip. nu jau su dovanu maiseliu tai neiciau unsure.gif gal galima koki mazesni, dar galima pirsliui i koki senovini cimodana sudet - nu ivairiai galima man atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 06 05, 21:47)
o man sake pas mum negalima bus ziedlapiu - nes pritersia  doh.gif
o del krepsio - kodel negrazu? taigi nusiperki koks tau garzus blush2.gif  aisku skonio reikals, suprantu labai geria, nu bet jau dovanu maiselis popierinis  man tai jau ne ne ne papuostas pintas krepselis prie suknios daug graziau nei popierinis  4u.gif  man cia taip. nu jau su dovanu maiseliu tai neiciau  unsure.gif  gal galima koki mazesni, dar galima pirsliui i koki senovini cimodana sudet - nu ivairiai galima man atrodo  mirksiukas.gif

as pritariu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jezau jus visos taip ruosiates,o as kaip sedziu taip sedziu,bet sakiau po sesijos jau kaip kibsiu i darbus tai ne tas zodis 4u.gif prizadu pati sau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 05, 23:53)
as pritariu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

to krepsio as niekur su savim ir nesinesiau,o uz cemodana as visom keturiom thumbup.gif ,tik mes ji i foto atelje atidavem,tai turesim apsieit be jo.o dar kai stalas nebus uzsestas ir muzikantui nereikes lauktuviu duot,tai krepsio kaip ir nereikes.
Atsakyti
sėkmės ryt svočiaujančioms 4u.gif
Atsakyti
sekmes rytojaus svociutems !laimes ir meiles ju jaunavedziams!!!! 4u.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas . O as va koki krepseli nusiziurejau ,tai galvoju gal reikia pabandyt apsisiut savo pintine taip g.gif user posted image

Bet vis kazkaip abejoju ar tiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 06 birželio 2009 - 05:48
Labas rytas,

tikekimes bjaurus oras nesugadins sventes siandienos svociutem. Svarbiausia gi ne oras, o geras nuotaika, kurios tokia diena turetu but per akis thumbup.gif

Sedu toliau prie scenarijaus ax.gif

QUOTE(manilla @ 2009 06 05, 22:18)
va ka radau žiedlapių tema  ax.gif  http://www.youtube.c...feature=related  baisiai man gražu wub.gif

ir dar man klausimas iškilo kam duot tuos žiedlapius g.gif sveikintojams,kurie ateis sveikint,ar pulkui ir paprašyt,kad pamergės pirmos išbėgtų iš bažnyčios g.gif nu niekaip nesugalvoju kaip čia padaryt:oh

Na ta patranka tai thumbup.gif Bet jauciu brangus malonumas.

Pas mus poru nebus, tai suorganizuosiu, kad kas nors sveciam padalintu. Kokius krepselius darysiu, buvau imetus kazkurioj temoj.
Papildyta:
O kaip jum tokios vestuves? http://www.youtube.c..._BKmJW9VVg&NR=1 doh.gif
Papildyta:
Va dar garazus filmukas http://www.youtube.c...feature=related wub.gif Vien daina ko verta thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas...
leliukaz-tavo tam gražiajam klipe man l. patiko daina wub.gif , čia kas dainuoja? Gabalis ir??? O jaunosios kokia originali ir man graži šukuosena...ir pamergių rožinės lengvos suknės wub.gif

šį savaitgalį orelis br...apskritai vasara kol kas nelepina...galvoju, gal ir gerai, kad užsakiau nertis megztinuką tą, nereikės iš vyro švarko atiminėt tongue.gif
Atsakyti
Man rodos Gabalis su ta aktore kur duetus veda,su ja gi jis ir dalyvavo duetuose. Man ji vis Meta is Nekviestos meiles biggrin.gif Arba blondine is dviracio biggrin.gif Bet uzstrigo tikrasis vardas blush2.gif

O birzelis gi beveik kasmet toks, nestebina jau. O liepa ir rugpjutis turetu but silti, kaip visada ax.gif Viltis durniu.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

daina tikrai labai grazi.As jau suradau ir atsisiunciau blush2.gif
tai Gabvalis su Inga Jaunkauskaite "pagaliau tave radau" mirksiukas.gif
Atsakyti