Svočiutės, patarkit, o ką dar be pinto krepšio, papuošto gėlėm, galima sugalvoti svočiai saldainiam ir šnapsui sudėti?
Rožių žiedlapius prie bažnyčios pamergės ir pajauniai laiko saujose ar duodat krepšelius?
Sveikutes, sveikutes pleputes . As ir daug ka pasiruosusi esu, bet perdege mano pakrovejas fotiko, tai rei dabar eit pirkt naujo, kai jau turesiu viska ir parodysiu jums. Tik turiu klausyma kaip jus padarot savo puslapiuka fotki com lygtais
Na o ryt dirbanciom-svenciancioms birželio 6
pajole
auksegi
mycas ko geriausio oro, susikaupimo, geros palydos ir linksmu sveciu
Papildyta:
Mano pirslelis turejo pagal mano sukneles spalva, nes jis nenorejo kaklaraiscio ir baltinuku tokios spalvos, turejom juosta, o seip cia kaip nuspresit
Papildyta:
O dar mano jaunieji buvo uzsisake gelytes gyvas su magnetuku, bet nelabai jaunikiui laikesi, reikejo segti su ziogeliu
Na o ryt dirbanciom-svenciancioms birželio 6
pajole
auksegi
mycas ko geriausio oro, susikaupimo, geros palydos ir linksmu sveciu
Papildyta:
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 05, 12:14)
aciū,tikekimes taip ir bus,dar noriu paklausti klausimuks,cia i tema ar pirsliui reikia geles prie svarko atlapo ?
Mano pirslelis turejo pagal mano sukneles spalva, nes jis nenorejo kaklaraiscio ir baltinuku tokios spalvos, turejom juosta, o seip cia kaip nuspresit
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 05, 12:31)
bent man dirbtinos gelytes atlape yra negrazu ten kur darysies puokste, turetu ir pirsliui padaryt gelyte
O dar mano jaunieji buvo uzsisake gelytes gyvas su magnetuku, bet nelabai jaunikiui laikesi, reikejo segti su ziogeliu
QUOTE(liolikė @ 2009 06 05, 22:27)
Svočiutės, patarkit, o ką dar be pinto krepšio, papuošto gėlėm, galima sugalvoti svočiai saldainiam ir šnapsui sudėti?
Rožių žiedlapius prie bažnyčios pamergės ir pajauniai laiko saujose ar duodat krepšelius?
as per ankstesnes vestuves buvau prisiderinus dovanini krepseli.taip darysiu ir per sias vestuves,nes pintas krepsys negrazu man prie puosnios sukneles.ir tas dovaninis tik is bedos,nes nieko sugalvot daugiau neina bet as jo su savim nesinesiosiu,tai tiks. o ziedlapiam daro tokias tuteles.kazkurioj temoj buvo ikeltos nuotraukytes-grazu.
Man irgi buvo mintis apie dovanu maisa kilus. Bet jei grazus krepsys, gi pasipusi ir visai grazu. Juk i baznycia nesinesi to krepsio, o paskui prie masinu jau lauke istrauksi. Bent jau visose vestuvese taip daro. Man prie geltonos sukneles vaiku miesto masisas tiktu
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 05, 21:43)
as per ankstesnes vestuves buvau prisiderinus dovanini krepseli.taip darysiu ir per sias vestuves,nes pintas krepsys negrazu man prie puosnios sukneles.ir tas dovaninis tik is bedos,nes nieko sugalvot daugiau neina bet as jo su savim nesinesiosiu,tai tiks. o ziedlapiam daro tokias tuteles.kazkurioj temoj buvo ikeltos nuotraukytes-grazu.
Labas visoms svotelėms! Aš šiaip esu jaunoji, bet labai dažnai pasiskaitinėju ir pasisemiu idėjų iš jūsų visų. Turiu vieną prašymą: gal kuri darėt jaunųjų meilės istoriją? Jeigu nesunku, tai atsiųskit į ausras22@gmail.com
B8siu labai labai dėkinga!
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 05, 17:58)
Ir dar klausimas: ar butina daryt isventinima i seimininkus? Rutu vainikelio nebus, gyvena jau keleta metu kartu
Maniskiai ir gyvena seniai kartu ir nebuvo rutu vainikelio, bet as dariau isventinima, nes jaunieji norejo. O vietoi pirslio korimo, jaunuoji nueme pirsliui juosta, paragavo kraujo ir persiunte sveciam.
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 05, 20:56)
Man irgi buvo mintis apie dovanu maisa kilus. Bet jei grazus krepsys, gi pasipusi ir visai grazu. Juk i baznycia nesinesi to krepsio, o paskui prie masinu jau lauke istrauksi. Bent jau visose vestuvese taip daro. Man prie geltonos sukneles vaiku miesto masisas tiktu
su dovanu maisu mano brolis kai buvo pirsliuose, tai nelaime nutiko pirslienei jo prie rotuses, kai dalino sveciam saldainius, maisas eme ir praplyso, visi saldainiai pabiro man patikimiau pintine
QUOTE(liolikė @ 2009 06 05, 21:27)
mes turejom krepselius
va ka radau žiedlapių tema http://www.youtube.c...feature=related baisiai man gražu
ir dar man klausimas iškilo kam duot tuos žiedlapius sveikintojams,kurie ateis sveikint,ar pulkui ir paprašyt,kad pamergės pirmos išbėgtų iš bažnyčios nu niekaip nesugalvoju kaip čia padaryt:oh
QUOTE(manilla @ 2009 06 05, 21:18)
va ka radau žiedlapių tema http://www.youtube.c...feature=related baisiai man gražu
ir dar man klausimas iškilo kam duot tuos žiedlapius sveikintojams,kurie ateis sveikint,ar pulkui ir paprašyt,kad pamergės pirmos išbėgtų iš bažnyčios nu niekaip nesugalvoju kaip čia padaryt:oh
as tai turesiu duot pulkui, nes sveciu pas mus prie baznycios nebus - jaunieji taip nori, tai planuoju kazkur palikti sudetus visus ziedlapius, ir po ceremonijos prasysiu, kad pulkas pirmas iseitu ir pasiruostu su ziedlapiais prie baznycios duru tikiuos pavyx
QUOTE(manilla @ 2009 06 05, 22:18)
man klausimas iškilo kam duot tuos žiedlapius sveikintojams,kurie ateis sveikint,ar pulkui ir paprašyt,kad pamergės pirmos išbėgtų iš bažnyčios nu niekaip nesugalvoju kaip čia padaryt:oh
as paduosiu pulkui, nes jis pirmas iseis, o jaunieji - paskui
QUOTE(darule @ 2009 06 05, 22:23)
as tai turesiu duot pulkui, nes sveciu pas mus prie baznycios nebus - jaunieji taip nori, tai planuoju kazkur palikti sudetus visus ziedlapius, ir po ceremonijos prasysiu, kad pulkas pirmas iseitu ir pasiruostu su ziedlapiais prie baznycios duru tikiuos pavyx
pas mus pulke tik dvi poros,tai gal reiks ir pabrolių paprašyt nes svečių prie bažnyčios irgi nebus