Labukas,as taip pat svociausiu liepos 4 d,bijau nerealiai,gal kad laiko nedaug liko,ar zmoniu skaicius gasdina su jusu pagalba atrodo viska jau baigiu susirinkti,belieka tik i vietas viska sudelioti,raminu save kad viskas bus gerai
mandra sandra aciū uz padrasinima ir kaip auga tavo maziukas
aisku, kad viskas bus gerai, juk ruosiaisi, ir viska kaip sakai jau turi, taigi lieka tik nusiraminti
sekmes visom svociutem si savaitgali
QUOTE(darule @ 2009 06 05, 12:04)
aisku, kad viskas bus gerai, juk ruosiaisi, ir viska kaip sakai jau turi, taigi lieka tik nusiraminti
aciū,tikekimes taip ir bus,dar noriu paklausti klausimuks,cia i tema ar pirsliui reikia geles prie svarko atlapo ?
QUOTE(asta48 @ 2009 06 05, 09:30)
medaliai po 4 lt surakinamos širdelės 15 lt
aciu taip, ten dzyvu parduotuve o kur torta uzsisakinejai? ir puokste? ir kur suknute nuomavaisi?
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 05, 11:14)
aciū,tikekimes taip ir bus,dar noriu paklausti klausimuks,cia i tema ar pirsliui reikia geles prie svarko atlapo ?
na taip, reikia, visiem reikia, ir pirsliui, ir jaunikiui, ir pabrokiams
QUOTE(darule @ 2009 06 05, 12:21)
na taip, reikia, visiem reikia, ir pirsliui, ir jaunikiui, ir pabrokiams
Aciū,kas del kitu tai kaip ir aisku buvo,bet va abejojau del pirslio,o gyvu geliu puokstike turbut tiks
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 05, 11:23)
Aciū,kas del kitu tai kaip ir aisku buvo,bet va abejojau del pirslio,o gyvu geliu puokstike turbut tiks
bent man dirbtinos gelytes atlape yra negrazu ten kur darysies puokste, turetu ir pirsliui padaryt gelyte
QUOTE(darule @ 2009 06 05, 12:31)
bent man dirbtinos gelytes atlape yra negrazu ten kur darysies puokste, turetu ir pirsliui padaryt gelyte
QUOTE(La Perla @ 2009 06 05, 12:17)
aciu taip, ten dzyvu parduotuve o kur torta uzsisakinejai? ir puokste? ir kur suknute nuomavaisi?
Tortą užsisakiau Kaune Bijoloj, dėl puokštės dar nieko nežinau girdėjau, kad gražias daro vidzgorio iki parduotuvėj, suknią nuomavausi dioroj
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 05, 12:57)
Labukas,as taip pat svociausiu liepos 4 d,bijau nerealiai,gal kad laiko nedaug liko,ar zmoniu skaicius gasdina su jusu pagalba atrodo viska jau baigiu susirinkti,belieka tik i vietas viska sudelioti,raminu save kad viskas bus gerai
dėkui mažiukas šėlsta, nieko neleidžia pasidaryti...tai nuėjau su juo ant lovos, ėmiau nerti, išnėriau kelias akis, kol nepamatė...po to supainiojo man siūlus ir ištisai ant manęs lipo žiūrėt kaip neriu...tai ir baigės nėrimai, žaidėm kamuoliukais...dabar rengiuosi migdyt, gal tada ką nors nuveiksiu vestuvėms. dantys mamtyt bus viršuj nes jau toks neramus vaikas be to, rugpj. 9 d. bus dar Beno krikštynos. tam irgi turiu nemažai pasiruošti: noriu filmuką sukurti, korteles padaryti, suvenyrus, po angelą medinį kiekvienam...na svečių nebus labai daug, bet vis tiek yra ką veikti o taip dubliuojasi, nes krikšto tėvas tai mano brolis (jaunikis), nes tik tada gali, iš užsienių parlekia...
as torta uzsisakinesiu silainiu turguj - Kaune ten savo vestuvem sakemes, ir dabar sakysiuos, man ten l.patinka
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 05, 12:47)
dėkui mažiukas šėlsta, nieko neleidžia pasidaryti...tai nuėjau su juo ant lovos, ėmiau nerti, išnėriau kelias akis, kol nepamatė...po to supainiojo man siūlus ir ištisai ant manęs lipo žiūrėt kaip neriu...tai ir baigės nėrimai, žaidėm kamuoliukais...dabar rengiuosi migdyt, gal tada ką nors nuveiksiu vestuvėms. dantys mamtyt bus viršuj nes jau toks neramus vaikas be to, rugpj. 9 d. bus dar Beno krikštynos. tam irgi turiu nemažai pasiruošti: noriu filmuką sukurti, korteles padaryti, suvenyrus, po angelą medinį kiekvienam...na svečių nebus labai daug, bet vis tiek yra ką veikti o taip dubliuojasi, nes krikšto tėvas tai mano brolis (jaunikis), nes tik tada gali, iš užsienių parlekia...
maniskis taip pat ziauriai neramus,gal kokia savaite,mes taip pat verciam kalte dantukam,vakare uzspausti be sansu,kaip stovi taip stovi lovyteje,kur anksciau paguldei,padainavai ir miega iki ryto,dabar iki 12 issikankina ir mus kankina,o pasiruosti vestuvem laiko tiek beliko,nezinau kaip bus,prie kompo prieiti be sansu nes ir jam reikia klaviaturos,o abu nesusitariam ka rasysim as jau po krikstynu,man bent vienas darbas nukrito,as taip pat dejau angeliukus,tik per kriksta prasiau kad juos pasventintu,ir padovanojau sveciams,kiti net pasiverke,kai pasakiau kad juos pasventinom kriksto metu