Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

as greit tik del to sampano kur uzviriau kose lotuliukas.gif tai as ir nezadu nieko vaisint salej bet nu tai kas kalba sakys? kas sakys pakelkim taure sampano uz naujai susikurusia seima? tai jei as kai tik atsistosiu sakysiu pakelkim taure sampano bus ne kaip. tai ir diskutuojam - kada sakyt isgeriam, o kada - pakeliam taure sampano lotuliukas.gif

as ir manau 10 turesiu del visa ko, o ar as jas pirksiu ar jaunieji - suderinsim dar thumbup.gif svarbu kad nebutume be nieko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandien aplėkiau visą Alytų (aš iš Alytaus) pigiausia širdelės ir medaliai apdovanojimams Dailės parduotuvėj, ten didelis pasirinkimas. Nusipirkau popieriaus diplomams rašyt prie Žuvinto parduotuvės ten visokiausio yra, dar visokių smulkmenų nusipirkau senukuose. Beliko prisėst ir dabaigt darbą iki galo. Norėčiau ir aš pasidaryt tas taures su kristaliukais, bet nežinau kur oirk kristaliukų ir kuo juos klijuot g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
darule, o kaip ta paveiksleli issisaugoti? blush2.gif man issisaugo i my home, o kaip ji issisaugoti pas save kompe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ardeine: 04 birželio 2009 - 21:01
QUOTE(asta48 @ 2009 06 04, 21:56)
Sveikutės, šiandien aplėkiau visą Alytų (aš iš Alytaus) pigiausia širdelės ir medaliai apdovanojimams Dailės parduotuvėj, ten didelis pasirinkimas. Nusipirkau popieriaus diplomams rašyt prie Žuvinto parduotuvės ten visokiausio yra, dar visokių smulkmenų nusipirkau senukuose. Beliko prisėst ir dabaigt darbą iki galo. Norėčiau ir aš pasidaryt tas taures su kristaliukais, bet nežinau kur oirk kristaliukų ir kuo juos klijuot g.gif  g.gif  g.gif

Ko gero kristaliukus lipina karstais klijais
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 04, 21:00)
darule, o kaip ta paveiksleli issisaugoti?  blush2.gif man issisaugo i my home, o kaip ji issisaugoti pas save kompe?

kai paspaudi save, issisaugo tavo padaryta foto ir parodo ja visu dydziu, tada uzeini ant foto - jau padarytos spaudi desni peles klavisa ir save picture as, ir issisaugai kur nori rolleyes.gif tikiuos pavyx tau clap.gif
Atsakyti

Merginos man vis dar rupi Jaunuju portretas kuri nupiesia sveciai

O jei mes su pulku ji piestum - kad ir gamtoje

Gal kuri jau daret ar ruosiates daryti, butu idomu kaip ten viska pradeti
Atsakyti
darule labai tau aciu uz pamokele 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 04, 21:21)
darule labai tau aciu uz pamokele  4u.gif  mirksiukas.gif

ner uz svarbu kad isejo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(asta48 @ 2009 06 04, 20:56)
Sveikutės, šiandien aplėkiau visą Alytų (aš iš Alytaus) pigiausia širdelės ir medaliai apdovanojimams Dailės parduotuvėj, ten didelis pasirinkimas. Nusipirkau popieriaus diplomams rašyt prie Žuvinto parduotuvės ten visokiausio yra, dar visokių smulkmenų nusipirkau senukuose. Beliko prisėst ir dabaigt darbą iki galo. Norėčiau ir aš pasidaryt tas taures su kristaliukais, bet nežinau kur oirk kristaliukų ir kuo juos klijuot g.gif  g.gif  g.gif

nagi nagi pasakok kur ta Dailes parduotuve ax.gif ar tai dzyvai? g.gif

QUOTE(darule @ 2009 06 04, 21:14)
kai paspaudi save, issisaugo tavo padaryta foto ir parodo ja visu dydziu, tada uzeini ant foto - jau padarytos spaudi desni peles klavisa ir save picture as, ir issisaugai kur nori rolleyes.gif tikiuos pavyx tau clap.gif

o apie ka jus cia? kazka praleidau? ax.gif

loretita2, aciu labai wub.gif
Atsakyti
laba,

pacitavau ir dingo mano visi aprasai doh.gif

taigi , taip pasipasakosiu tongue.gif
vardui pasikeist gal pries men parasiau, o pas jum jau pora savaiteliu nebuvau blush2.gif

ir dar tesiant kalba, apie ta imikimi.com, tai bent jau man foto nekele, kol neparsisiunciau ir nesuinstaliavau kazkokios programeles ir dar yra kazkokia pilna versija, su kuria galima ir uzrasus savo padaryt ir fotkes biskiuka patampyt, nes taip tai programa netaiko veiduko per viduriuka ax.gif

kristaliuku pirkau gariunu turguj, kur audiniais prekiauja, maciau ir audiniu parduotuvej, bet brangiau ax.gif

su karstias klijais tai reik labai jau dideles kantrybes ir kruopstumo manau g.gif , nes vesta jie greit ir tasosi, poto kabaliuoja tokie siulai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 05 birželio 2009 - 06:50
QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 23:38)
nagi nagi pasakok kur ta Dailes parduotuve  ax.gif  ar tai dzyvai?  g.gif
o apie ka jus cia? kazka praleidau?  ax.gif

loretita2, aciu labai  wub.gif

Kaip ta parduotuvė vadinasi tiksliai nepamenu, bet ji yra centre prie Parex banko
Atsakyti
su kristaliukais neįpratusiai rankai, manau, kebloka. Mano pažįstama klijavo (bandė biggrin.gif ), tai nieko gera neišėjo, tik klijais išterlijo taures, kurios paskui nenusivalė. Geriausia tokius darbus patikėti juvelyrui.
Šiandien rūšiuoju visus darbus, kas dar liko nepadaryta, o rytoj jau finalas... Taigi sekmes visoms, jeigu šnd nebespesiu prisijungti 4u.gif
Atsakyti