as greit tik del to sampano kur uzviriau kose tai as ir nezadu nieko vaisint salej bet nu tai kas kalba sakys? kas sakys pakelkim taure sampano uz naujai susikurusia seima? tai jei as kai tik atsistosiu sakysiu pakelkim taure sampano bus ne kaip. tai ir diskutuojam - kada sakyt isgeriam, o kada - pakeliam taure sampano
as ir manau 10 turesiu del visa ko, o ar as jas pirksiu ar jaunieji - suderinsim dar svarbu kad nebutume be nieko
Sveikutės, šiandien aplėkiau visą Alytų (aš iš Alytaus) pigiausia širdelės ir medaliai apdovanojimams Dailės parduotuvėj, ten didelis pasirinkimas. Nusipirkau popieriaus diplomams rašyt prie Žuvinto parduotuvės ten visokiausio yra, dar visokių smulkmenų nusipirkau senukuose. Beliko prisėst ir dabaigt darbą iki galo. Norėčiau ir aš pasidaryt tas taures su kristaliukais, bet nežinau kur oirk kristaliukų ir kuo juos klijuot
darule, o kaip ta paveiksleli issisaugoti? man issisaugo i my home, o kaip ji issisaugoti pas save kompe?
QUOTE(asta48 @ 2009 06 04, 21:56)
Sveikutės, šiandien aplėkiau visą Alytų (aš iš Alytaus) pigiausia širdelės ir medaliai apdovanojimams Dailės parduotuvėj, ten didelis pasirinkimas. Nusipirkau popieriaus diplomams rašyt prie Žuvinto parduotuvės ten visokiausio yra, dar visokių smulkmenų nusipirkau senukuose. Beliko prisėst ir dabaigt darbą iki galo. Norėčiau ir aš pasidaryt tas taures su kristaliukais, bet nežinau kur oirk kristaliukų ir kuo juos klijuot
Ko gero kristaliukus lipina karstais klijais
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 04, 21:00)
darule, o kaip ta paveiksleli issisaugoti? man issisaugo i my home, o kaip ji issisaugoti pas save kompe?
kai paspaudi save, issisaugo tavo padaryta foto ir parodo ja visu dydziu, tada uzeini ant foto - jau padarytos spaudi desni peles klavisa ir save picture as, ir issisaugai kur nori tikiuos pavyx tau
Merginos man vis dar rupi Jaunuju portretas kuri nupiesia sveciai
O jei mes su pulku ji piestum - kad ir gamtoje
Gal kuri jau daret ar ruosiates daryti, butu idomu kaip ten viska pradeti
darule labai tau aciu uz pamokele
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 04, 21:21)
darule labai tau aciu uz pamokele
ner uz svarbu kad isejo
QUOTE(asta48 @ 2009 06 04, 20:56)
nagi nagi pasakok kur ta Dailes parduotuve ar tai dzyvai?
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 21:14)
kai paspaudi save, issisaugo tavo padaryta foto ir parodo ja visu dydziu, tada uzeini ant foto - jau padarytos spaudi desni peles klavisa ir save picture as, ir issisaugai kur nori tikiuos pavyx tau
o apie ka jus cia? kazka praleidau?
loretita2, aciu labai
laba,
pacitavau ir dingo mano visi aprasai
taigi , taip pasipasakosiu
vardui pasikeist gal pries men parasiau, o pas jum jau pora savaiteliu nebuvau
ir dar tesiant kalba, apie ta imikimi.com, tai bent jau man foto nekele, kol neparsisiunciau ir nesuinstaliavau kazkokios programeles ir dar yra kazkokia pilna versija, su kuria galima ir uzrasus savo padaryt ir fotkes biskiuka patampyt, nes taip tai programa netaiko veiduko per viduriuka
kristaliuku pirkau gariunu turguj, kur audiniais prekiauja, maciau ir audiniu parduotuvej, bet brangiau
su karstias klijais tai reik labai jau dideles kantrybes ir kruopstumo manau , nes vesta jie greit ir tasosi, poto kabaliuoja tokie siulai
pacitavau ir dingo mano visi aprasai
taigi , taip pasipasakosiu
vardui pasikeist gal pries men parasiau, o pas jum jau pora savaiteliu nebuvau
ir dar tesiant kalba, apie ta imikimi.com, tai bent jau man foto nekele, kol neparsisiunciau ir nesuinstaliavau kazkokios programeles ir dar yra kazkokia pilna versija, su kuria galima ir uzrasus savo padaryt ir fotkes biskiuka patampyt, nes taip tai programa netaiko veiduko per viduriuka
kristaliuku pirkau gariunu turguj, kur audiniais prekiauja, maciau ir audiniu parduotuvej, bet brangiau
su karstias klijais tai reik labai jau dideles kantrybes ir kruopstumo manau , nes vesta jie greit ir tasosi, poto kabaliuoja tokie siulai
QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 23:38)
nagi nagi pasakok kur ta Dailes parduotuve ar tai dzyvai?
loretita2, aciu labai
loretita2, aciu labai
Kaip ta parduotuvė vadinasi tiksliai nepamenu, bet ji yra centre prie Parex banko
su kristaliukais neįpratusiai rankai, manau, kebloka. Mano pažįstama klijavo (bandė ), tai nieko gera neišėjo, tik klijais išterlijo taures, kurios paskui nenusivalė. Geriausia tokius darbus patikėti juvelyrui.
Šiandien rūšiuoju visus darbus, kas dar liko nepadaryta, o rytoj jau finalas... Taigi sekmes visoms, jeigu šnd nebespesiu prisijungti
Šiandien rūšiuoju visus darbus, kas dar liko nepadaryta, o rytoj jau finalas... Taigi sekmes visoms, jeigu šnd nebespesiu prisijungti