Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

manau uzsisakysiu puzle ten - eurokos, ir nereikes paciai vargti, ir kokybiskai bus, ir grazu, ir nebrangu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik jei apvalia, tai jie pageidauja, kad patys atsiustumet suapvalinta foto. Tai galima padaryt su kokia foto programa. As tai dariau internete http://www.loonapix.com/ Tik paskui padidinau kiek ten reikejo tu KB, kad priimtu uzsakyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 04 birželio 2009 - 17:03
sveikos svociutes smile.gif
na va pagaliau ir as prie kompo priejau:)
nzn kad aperskaitysiu kiek priraset:) siek tiek paskaiciau jau:)
is kart sakau kazkas ten manes prase kazko rasykit i az atsiusiu viska nes forumo nebera galimybiu perskaityt:) kai inteneta turiu tik namie klaipedoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 17:32)
pirma reikia ten uzsiregistruoti, virsuj desniam kampe yra uzrasas new account, ten ieik, ir uzsiregistruok mirksiukas.gif

sveika kai ten uzsiregistruoji ka toliau reikia daryti g.gif randu daug graziu dalykeliu, bet kaip jais pasinaudoti nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 16:59)
kaip idomiai sugalvota, l.grazu turetu but wub.gif o kada zadi padaryt tu zidiniu iteikima? ax.gif bet jei oras pasitaikys tox kaip siandien, su tokiu veju, tai jokia vakute nedegs doh.gif bet mintis l.grazi thumbup.gif

tikekimes, kad nepaves, o jeigu ka, yra iseitis - daryti viduj mirksiukas.gif nera padeties, be iseities smile.gif
zidinio iteikima zadu daryt pries 24 val., gal apie 23.30, po to paskaitysiu eiles uz tevelius ir jau 24 val. jauniesiems palinkejima, tada ilgiausiu metu, sampanas ir fejerverkai smile.gif visas veiksmas lauke ax.gif
o gal dar eisim tas zvakutes paleist i tvenkini, tada reikes siek tiek anksciau pradet si procesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 04, 17:41)
sveika kai ten uzsiregistruoji ka toliau reikia daryti g.gif  randu daug graziu dalykeliu, bet kaip jais pasinaudoti nezinau  blush2.gif

pabandysiu nupasakoti rolleyes.gif
uzsiregistruoji, tada kairiau turi buti uzrasas categories, uzeini ten, ir ismeta tau kategorijas, kur nori patalpinti savo foto, pvz. pacioj apacioj, yra kategorija special days, uzeini ten, apatine kategorija yra more special days, ten yra antraste weddings, uzeini ten, ir ismeta tau visus paveixliukus, kad parodytu daugiau, desnej pusej yra uzrasas more... (virsuj), tada tau ismes apie 40puslapiu su paveixliukais rolleyes.gif ar aiskiai paaiskinau? 4u.gif paskui jau ten lengva isikelt foto, jei nesigaus, paaiskinsiu smulkiau cool.gif
Atsakyti
svociutes, gal kuri turit jaunuju priesaikas jumoristines, kazkur turejau kompe, ir neberandu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 08:56)
labas rytas,merginos, ups svociutes smile.gif
ar galit kuri nors man blondinei paaiskinti kaip atrodo valsas su tais kaspinais, kiek skaiciau niekaip neisikertu: jauniesiems rankos surisamos vienu kaspino galu o kur kitas? jei laiko sveciai tai jie turi sokti kartu su jaunavedziais ar tiesiog eiti ratu?
aciu smile.gif

g.gif truputi ne i tema, bet tavo vaikucio nutrauka tai super, kai balsuoju vis biggrin.gif nusisypsau.
Na mes risom juostas visur per rankas, kakla ir tt, kaip kaspina, graziai atrodo
Papildyta:
QUOTE(zeniania @ 2009 06 04, 11:21)
Tiesa, svociutes, norejau pasisakyt del valso. Mes putem muilo burbulus, ir nors grindys buvo plyteles, niekas tikrai nepaslydo, Vaizdas buvo nerealus, bet pirkau tik 5 buteliukus muilo burbulu pamergem, jos su pabroliais ir pute. (kad jus matytumet, pabroliai labai greit ateme is pamergiu buteliukus ir patys pust pradejo, ot vaikai), bet pasikartosiu tikrai verta, nerealiai grazu  biggrin.gif

Taip pritariu, as ir dariau tai ir nuotraukos grazios, ir daug kas norejo pusti, bet as ir mazai pirkau, gal 8vnt
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 11:44)
o kaip del demiu ant sukniu?
papildyta - gal kas dar papasakokit apie sampana prasau  4u.gif  kada ji geriat ir kaip mazdaug reikia apskaiciuot jo kieki zmoniems? vienas butelis keliems? ir kiek kartu smapana siulot  g.gif

Na nezinau lyg ir niekas nesiskunde kad buvo demiu g.gif
O va sampano tai mes pagerem daug biggrin.gif namuose, prie zakso, baznycios ir gamtoje 24butelius, nes daug buvo sveikintoju,10poru ir plius dar 4zmones, o prie stalo tai nezinau kiek, sese sake daug, mazai kas degtine gere.
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 14:15)
del sukuosenos - manir galva bais skauda, nes turiu gal inlus ir sunkius plaukus - ju daug  bigsmile.gif  asiku siaip gerai, bet del sukuosenu darymo - kirpejos kratosi baisiai  lotuliukas.gif  bet yra atskira tema man atrodo  mirksiukas.gif ten jauciu yra geros info

dabar ta sampana griebiam uz kaklo - tai butelis 750 ml kiek atismenu? ane? manau vaisinant zmogui 150 ml per akis tai tada taip

750/150 = 5
vadinasi reikia butelio sampano 5 zmoniems

pas mus planuoja but apie 50 ir visi baznycioj tai 10 buteliu tada  bigsmile.gif  nu daugoka, nevisi aisku geria bet... gal 100 ml uztenka zmogui? psio eisiu pirkt sampo ir ziuresiu kaip tas 100 atrodo vienkartinej stiklinej  lotuliukas.gif

bet jei 100 ml zmogui tada butelis 7 ir tada man uztektu - 7 buteliu  g.gif  nu ne prudais maziau  g.gif

tai geriau turek 10, liks kitam kartui, jei lesu uztenka g.gif
Atsakyti
labas svociutes 4u.gif
kaip senai bebuvau pas jum, tai net ir varda man spejo jau pakeist bigsmile.gif

QUOTE(deizzy @ 2009 06 03, 11:58)
mano taurytes klijuotos is kristaliuku,tai gyvai dar graziau atrodo  4u.gif

man labai grazu, as prisipirkau kristaliuku, bet nelabai ikirtau kuo galima priklijuot, tai ir nepadariau blush2.gif

QUOTE(roky @ 2009 06 03, 17:39)
Norėjau paklausti kurios pačios lankstėtės torčiuką,tai iš paprasto popieriaus ar kokį storesnį pirkotės?

as pirkau A1 turbut g.gif vatmono lapas jis iki 2Lt kainuoja, o prisipaisiau as 10 gabaliuku torto ax.gif

man jau ne uz kalnu birzrlio 20 - ir dziugu, ir baugu paskaicius varenes ir zenianos unsure.gif

del sampano, mes turesim tik po viena puosta sampes bonka kiekviename taske, jaunieji sake tures jo pasikrove bagazine ax.gif o salej, manau, ne pirsliu rupestis svecius sampanu vaisint schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 04 birželio 2009 - 20:14
QUOTE(-Radė @ 2009 06 04, 22:11)
labas svociutes  4u.gif
kaip senai bebuvau pas jum, tai net ir varda man spejo jau pakeist  bigsmile.gif
man labai grazu, as prisipirkau kristaliuku, bet nelabai ikirtau kuo galima priklijuot, tai ir nepadariau  blush2.gif
as pirkau A1 turbut  g.gif vatmono lapas jis iki 2Lt kainuoja, o prisipaisiau as 10 gabaliuku torto  ax.gif

man jau ne uz kalnu birzrlio 20 - ir dziugu, ir baugu paskaicius varenes ir zenianos  unsure.gif

del sampano,  mes turesim tik po viena puosta sampes bonka kiekviename taske, jaunieji sake tures jo pasikrove bagazine  ax.gif o salej, manau, ne pirsliu rupestis svecius sampanu vaisint  schmoll.gif

as tai pirma karta girdziu,kad salej sampanu vaisina pirsliai..as tik jaunuju prasysiu kad man atveztu papuost
Papildyta:
[quote=-Radė,2009 06 04, 22:11]
labas svociutes 4u.gif
kaip senai bebuvau pas jum, tai net ir varda man spejo jau pakeist bigsmile.gif
man labai grazu, as prisipirkau kristaliuku, bet nelabai ikirtau kuo galima priklijuot, tai ir nepadariau blush2.gif
as pirkau A1 turbut g.gif vatmono lapas jis iki 2Lt kainuoja, o prisipaisiau as 10 gabaliuku torto ax.gif

kiek laiko nebuvai? smile.gif as ir noreciau,kad pakeistu lotuliukas.gif .
Atsakyti
doh.gif kas man isvers, Username:

Email Address:
Confirm Email Address:

Password:
Confirm Password:

Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 20:09)
svociutes, gal kuri turit jaunuju priesaikas jumoristines, kazkur turejau kompe, ir neberandu dabar doh.gif

o kai prisiregistruoji kaip tada norima foto ar veida reik idet. Nors dar neprisiregistravau, raso kad klaida
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 04, 20:39)

Email Address:   
Confirm Email Address:   

Password:   
Confirm Password:   

Papildyta:

o kai prisiregistruoji kaip tada norima foto ar veida reik idet. Nors dar neprisiregistravau, raso kad klaida

vartotojo vardas
elektroninis adresas
pakartoti elektronini adresa
slaptazodis
pakartoti slaptazodi ax.gif lygtais taip
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 04, 20:39)

Email Address:   
Confirm Email Address:   

Password:   
Confirm Password:   

Papildyta:

paspaudi ant norimo paveixliuko, jis tau atsiranda didelis tokioj kaip ir lentelej, tada desnej pusej yra uzrasas ADD PHOTO uzeini ten, taip isikelsi norima foto rolleyes.gif
Atsakyti