manau uzsisakysiu puzle ten - eurokos, ir nereikes paciai vargti, ir kokybiskai bus, ir grazu, ir nebrangu
Tik jei apvalia, tai jie pageidauja, kad patys atsiustumet suapvalinta foto. Tai galima padaryt su kokia foto programa. As tai dariau internete http://www.loonapix.com/ Tik paskui padidinau kiek ten reikejo tu KB, kad priimtu uzsakyma.
sveikos svociutes
na va pagaliau ir as prie kompo priejau:)
nzn kad aperskaitysiu kiek priraset:) siek tiek paskaiciau jau:)
is kart sakau kazkas ten manes prase kazko rasykit i az atsiusiu viska nes forumo nebera galimybiu perskaityt:) kai inteneta turiu tik namie klaipedoj
na va pagaliau ir as prie kompo priejau:)
nzn kad aperskaitysiu kiek priraset:) siek tiek paskaiciau jau:)
is kart sakau kazkas ten manes prase kazko rasykit i az atsiusiu viska nes forumo nebera galimybiu perskaityt:) kai inteneta turiu tik namie klaipedoj
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 17:32)
pirma reikia ten uzsiregistruoti, virsuj desniam kampe yra uzrasas new account, ten ieik, ir uzsiregistruok
sveika kai ten uzsiregistruoji ka toliau reikia daryti randu daug graziu dalykeliu, bet kaip jais pasinaudoti nezinau
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 16:59)
kaip idomiai sugalvota, l.grazu turetu but o kada zadi padaryt tu zidiniu iteikima? bet jei oras pasitaikys tox kaip siandien, su tokiu veju, tai jokia vakute nedegs bet mintis l.grazi
tikekimes, kad nepaves, o jeigu ka, yra iseitis - daryti viduj nera padeties, be iseities
zidinio iteikima zadu daryt pries 24 val., gal apie 23.30, po to paskaitysiu eiles uz tevelius ir jau 24 val. jauniesiems palinkejima, tada ilgiausiu metu, sampanas ir fejerverkai visas veiksmas lauke
o gal dar eisim tas zvakutes paleist i tvenkini, tada reikes siek tiek anksciau pradet si procesa
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 04, 17:41)
sveika kai ten uzsiregistruoji ka toliau reikia daryti randu daug graziu dalykeliu, bet kaip jais pasinaudoti nezinau
pabandysiu nupasakoti
uzsiregistruoji, tada kairiau turi buti uzrasas categories, uzeini ten, ir ismeta tau kategorijas, kur nori patalpinti savo foto, pvz. pacioj apacioj, yra kategorija special days, uzeini ten, apatine kategorija yra more special days, ten yra antraste weddings, uzeini ten, ir ismeta tau visus paveixliukus, kad parodytu daugiau, desnej pusej yra uzrasas more... (virsuj), tada tau ismes apie 40puslapiu su paveixliukais ar aiskiai paaiskinau? paskui jau ten lengva isikelt foto, jei nesigaus, paaiskinsiu smulkiau
svociutes, gal kuri turit jaunuju priesaikas jumoristines, kazkur turejau kompe, ir neberandu dabar
QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 08:56)
labas rytas,merginos, ups svociutes
ar galit kuri nors man blondinei paaiskinti kaip atrodo valsas su tais kaspinais, kiek skaiciau niekaip neisikertu: jauniesiems rankos surisamos vienu kaspino galu o kur kitas? jei laiko sveciai tai jie turi sokti kartu su jaunavedziais ar tiesiog eiti ratu?
aciu
ar galit kuri nors man blondinei paaiskinti kaip atrodo valsas su tais kaspinais, kiek skaiciau niekaip neisikertu: jauniesiems rankos surisamos vienu kaspino galu o kur kitas? jei laiko sveciai tai jie turi sokti kartu su jaunavedziais ar tiesiog eiti ratu?
aciu
truputi ne i tema, bet tavo vaikucio nutrauka tai super, kai balsuoju vis nusisypsau.
Na mes risom juostas visur per rankas, kakla ir tt, kaip kaspina, graziai atrodo
Papildyta:
QUOTE(zeniania @ 2009 06 04, 11:21)
Tiesa, svociutes, norejau pasisakyt del valso. Mes putem muilo burbulus, ir nors grindys buvo plyteles, niekas tikrai nepaslydo, Vaizdas buvo nerealus, bet pirkau tik 5 buteliukus muilo burbulu pamergem, jos su pabroliais ir pute. (kad jus matytumet, pabroliai labai greit ateme is pamergiu buteliukus ir patys pust pradejo, ot vaikai), bet pasikartosiu tikrai verta, nerealiai grazu
Taip pritariu, as ir dariau tai ir nuotraukos grazios, ir daug kas norejo pusti, bet as ir mazai pirkau, gal 8vnt
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 11:44)
o kaip del demiu ant sukniu?
papildyta - gal kas dar papasakokit apie sampana prasau kada ji geriat ir kaip mazdaug reikia apskaiciuot jo kieki zmoniems? vienas butelis keliems? ir kiek kartu smapana siulot
papildyta - gal kas dar papasakokit apie sampana prasau kada ji geriat ir kaip mazdaug reikia apskaiciuot jo kieki zmoniems? vienas butelis keliems? ir kiek kartu smapana siulot
Na nezinau lyg ir niekas nesiskunde kad buvo demiu
O va sampano tai mes pagerem daug namuose, prie zakso, baznycios ir gamtoje 24butelius, nes daug buvo sveikintoju,10poru ir plius dar 4zmones, o prie stalo tai nezinau kiek, sese sake daug, mazai kas degtine gere.
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 14:15)
del sukuosenos - manir galva bais skauda, nes turiu gal inlus ir sunkius plaukus - ju daug asiku siaip gerai, bet del sukuosenu darymo - kirpejos kratosi baisiai bet yra atskira tema man atrodo ten jauciu yra geros info
dabar ta sampana griebiam uz kaklo - tai butelis 750 ml kiek atismenu? ane? manau vaisinant zmogui 150 ml per akis tai tada taip
750/150 = 5
vadinasi reikia butelio sampano 5 zmoniems
pas mus planuoja but apie 50 ir visi baznycioj tai 10 buteliu tada nu daugoka, nevisi aisku geria bet... gal 100 ml uztenka zmogui? psio eisiu pirkt sampo ir ziuresiu kaip tas 100 atrodo vienkartinej stiklinej
bet jei 100 ml zmogui tada butelis 7 ir tada man uztektu - 7 buteliu nu ne prudais maziau
dabar ta sampana griebiam uz kaklo - tai butelis 750 ml kiek atismenu? ane? manau vaisinant zmogui 150 ml per akis tai tada taip
750/150 = 5
vadinasi reikia butelio sampano 5 zmoniems
pas mus planuoja but apie 50 ir visi baznycioj tai 10 buteliu tada nu daugoka, nevisi aisku geria bet... gal 100 ml uztenka zmogui? psio eisiu pirkt sampo ir ziuresiu kaip tas 100 atrodo vienkartinej stiklinej
bet jei 100 ml zmogui tada butelis 7 ir tada man uztektu - 7 buteliu nu ne prudais maziau
tai geriau turek 10, liks kitam kartui, jei lesu uztenka
labas svociutes
kaip senai bebuvau pas jum, tai net ir varda man spejo jau pakeist
man labai grazu, as prisipirkau kristaliuku, bet nelabai ikirtau kuo galima priklijuot, tai ir nepadariau
as pirkau A1 turbut vatmono lapas jis iki 2Lt kainuoja, o prisipaisiau as 10 gabaliuku torto
man jau ne uz kalnu birzrlio 20 - ir dziugu, ir baugu paskaicius varenes ir zenianos
del sampano, mes turesim tik po viena puosta sampes bonka kiekviename taske, jaunieji sake tures jo pasikrove bagazine o salej, manau, ne pirsliu rupestis svecius sampanu vaisint
QUOTE(deizzy @ 2009 06 03, 11:58)
mano taurytes klijuotos is kristaliuku,tai gyvai dar graziau atrodo
man labai grazu, as prisipirkau kristaliuku, bet nelabai ikirtau kuo galima priklijuot, tai ir nepadariau
QUOTE(roky @ 2009 06 03, 17:39)
Norėjau paklausti kurios pačios lankstėtės torčiuką,tai iš paprasto popieriaus ar kokį storesnį pirkotės?
as pirkau A1 turbut vatmono lapas jis iki 2Lt kainuoja, o prisipaisiau as 10 gabaliuku torto
man jau ne uz kalnu birzrlio 20 - ir dziugu, ir baugu paskaicius varenes ir zenianos
del sampano, mes turesim tik po viena puosta sampes bonka kiekviename taske, jaunieji sake tures jo pasikrove bagazine o salej, manau, ne pirsliu rupestis svecius sampanu vaisint
QUOTE(-Radė @ 2009 06 04, 22:11)
labas svociutes
as tai pirma karta girdziu,kad salej sampanu vaisina pirsliai..as tik jaunuju prasysiu kad man atveztu papuost
Papildyta:
[quote=-Radė,2009 06 04, 22:11]
labas svociutes
kiek laiko nebuvai? as ir noreciau,kad pakeistu .
kas man isvers, Username:
Email Address:
Confirm Email Address:
Password:
Confirm Password:
Papildyta:
o kai prisiregistruoji kaip tada norima foto ar veida reik idet. Nors dar neprisiregistravau, raso kad klaida
Email Address:
Confirm Email Address:
Password:
Confirm Password:
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 20:09)
svociutes, gal kuri turit jaunuju priesaikas jumoristines, kazkur turejau kompe, ir neberandu dabar
o kai prisiregistruoji kaip tada norima foto ar veida reik idet. Nors dar neprisiregistravau, raso kad klaida
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 04, 20:39)
Email Address:
Confirm Email Address:
Password:
Confirm Password:
Papildyta:
Email Address:
Confirm Email Address:
Password:
Confirm Password:
Papildyta:
vartotojo vardas
elektroninis adresas
pakartoti elektronini adresa
slaptazodis
pakartoti slaptazodi lygtais taip
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 04, 20:39)
Email Address:
Confirm Email Address:
Password:
Confirm Password:
Papildyta:
Email Address:
Confirm Email Address:
Password:
Confirm Password:
Papildyta:
paspaudi ant norimo paveixliuko, jis tau atsiranda didelis tokioj kaip ir lentelej, tada desnej pusej yra uzrasas ADD PHOTO uzeini ten, taip isikelsi norima foto