QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 08:56)
labas rytas,merginos, ups svociutes

ar galit kuri nors man blondinei paaiskinti kaip atrodo valsas su tais kaspinais, kiek skaiciau niekaip neisikertu: jauniesiems rankos surisamos vienu kaspino galu o kur kitas? jei laiko sveciai tai jie turi sokti kartu su jaunavedziais ar tiesiog eiti ratu?
aciu

truputi ne i tema, bet tavo vaikucio nutrauka tai super, kai balsuoju vis

nusisypsau.
Na mes risom juostas visur per rankas, kakla ir tt, kaip kaspina, graziai atrodo
Papildyta:
QUOTE(zeniania @ 2009 06 04, 11:21)
Tiesa, svociutes, norejau pasisakyt del valso. Mes putem muilo burbulus, ir nors grindys buvo plyteles, niekas tikrai nepaslydo, Vaizdas buvo nerealus, bet pirkau tik 5 buteliukus muilo burbulu pamergem, jos su pabroliais ir pute. (kad jus matytumet, pabroliai labai greit ateme is pamergiu buteliukus ir patys pust pradejo, ot vaikai), bet pasikartosiu tikrai verta, nerealiai grazu
Taip pritariu, as ir dariau tai ir nuotraukos grazios, ir daug kas norejo pusti, bet as ir mazai pirkau, gal 8vnt
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 11:44)
o kaip del demiu ant sukniu?
papildyta - gal kas dar papasakokit apie sampana prasau

kada ji geriat ir kaip mazdaug reikia apskaiciuot jo kieki zmoniems? vienas butelis keliems? ir kiek kartu smapana siulot
Na nezinau lyg ir niekas nesiskunde kad buvo demiu
O va sampano tai mes pagerem daug

namuose, prie zakso, baznycios ir gamtoje 24butelius, nes daug buvo sveikintoju,10poru ir plius dar 4zmones, o prie stalo tai nezinau kiek, sese sake daug, mazai kas degtine gere.
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 14:15)
del sukuosenos - manir galva bais skauda, nes turiu gal inlus ir sunkius plaukus - ju daug

asiku siaip gerai, bet del sukuosenu darymo - kirpejos kratosi baisiai

bet yra atskira tema man atrodo

ten jauciu yra geros info
dabar ta sampana griebiam uz kaklo - tai butelis 750 ml kiek atismenu? ane? manau vaisinant zmogui 150 ml per akis tai tada taip
750/150 = 5
vadinasi reikia butelio sampano 5 zmoniems
pas mus planuoja but apie 50 ir visi baznycioj tai 10 buteliu tada

nu daugoka, nevisi aisku geria bet... gal 100 ml uztenka zmogui? psio eisiu pirkt sampo ir ziuresiu kaip tas 100 atrodo vienkartinej stiklinej
bet jei 100 ml zmogui tada butelis 7 ir tada man uztektu - 7 buteliu

nu ne prudais maziau
tai geriau turek 10, liks kitam kartui, jei lesu uztenka