Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(darule @ 2009 06 04, 16:45)

man zidiniu inesimas iskart, kazkaip netinka ax.gif per daug viso rimtumo bus iskart, man grazu, kai prieblanda jau, tada teveliai inesa zidinius  4u.gif

drinks_cheers.gif as galvoju gal zidinio perdavima padaryt lauke, isdalint sveciams po zvakute, jie padarytu taka, kuriuo eidami tevai atnestu zidini ir perduotu jauniesiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 04, 15:56)
drinks_cheers.gif as galvoju gal zidinio perdavima padaryt lauke, isdalint sveciams po zvakute, jie padarytu taka, kuriuo eidami tevai atnestu zidini ir perduotu jauniesiems rolleyes.gif

kaip idomiai sugalvota, l.grazu turetu but wub.gif o kada zadi padaryt tu zidiniu iteikima? ax.gif bet jei oras pasitaikys tox kaip siandien, su tokiu veju, tai jokia vakute nedegs doh.gif bet mintis l.grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 04, 17:56)

l. gerai galvoji, tik ar oras nepaves? reikia l. atsargiai su tuo lauku
darule, bandau bandau, vyras grįžo, mažių užmigdžiau, valgyt darau doh.gif nespėju...o dar begaminat gimė mintis man apie nuotraukų filmą jauniesiems, po 12 kur planuoju rodyt. bet ten reikia man dainų...o mano dc++ nulūžęs, neveikia...nemoku pataisyt unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 04 birželio 2009 - 16:11
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 15:59)
kaip idomiai sugalvota, l.grazu turetu but wub.gif o kada zadi padaryt tu zidiniu iteikima? ax.gif bet jei oras pasitaikys tox kaip siandien, su tokiu veju, tai jokia vakute nedegs doh.gif bet mintis l.grazi thumbup.gif

pamasciau as cia taip, gal as taip padarysiu viduj, su tom zvakutem, ir kelia teveliam is zvakuciu padarys pulkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 04, 13:39)
puzlės manau super  thumbup.gif o pati darysi ar kur daro užsakysi?

fotofabrikas daro sirdeliu formos puzles as irgi galvoju uzsakyti smile.gif 29 lt vienas vnt
Atsakyti
Jau ir man kilo ideja, nuo panteros nuziurejau blush2.gif , tik ne lauke darysiu, nes pas mus tiesiai i gatve tas laukas doh.gif Nes man tas zidinys niekaip nelimpa prie stalo g.gif Darysiu gal po sokiu pries antra uzsedima, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 18:11)
fotofabrikas daro sirdeliu formos puzles as irgi galvoju uzsakyti  smile.gif  29 lt vienas vnt

jo? lekiu žėt
Atsakyti
ziurint kokio kantrumo sveciai bus...kartais kaip buni susiplanavus labai greit pasikeicia ir is dvieju planuotu uzsedimu gali gautis trys.as susirasysiu kas po ko bus,o paskui matysiu ar man zidinys gausis per pirma ar jau per antra uzsedima
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 04, 16:12)
Jau ir man kilo ideja, nuo panteros nuziurejau blush2.gif , tik ne lauke darysiu, nes pas mus tiesiai i gatve tas laukas doh.gif Nes man tas zidinys niekaip nelimpa prie stalo g.gif Darysiu gal po sokiu pries antra uzsedima, kaip manot?

manau kad thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 04, 16:14)
ziurint kokio kantrumo sveciai bus...kartais kaip buni susiplanavus labai greit pasikeicia ir is dvieju planuotu uzsedimu gali gautis trys.as susirasysiu kas po ko bus,o paskui matysiu ar man zidinys gausis per pirma ar jau per antra uzsedima

manau kad man gausis pries antra uzsedima, nes sveciai bus ne is tu, kurie labai noriai i sokiu aikstele eina g.gif pasirasiau net kelis tokius kaip ir zaidimus sokiu aikstelej, kad isjudint visus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 16:11)
fotofabrikas daro sirdeliu formos puzles as irgi galvoju uzsakyti  smile.gif  29 lt vienas vnt

grazu thumbup.gif bet truputi brangoka gal blush2.gif pabandysiu pati daryt, gal gausis 4u.gif
Atsakyti
Jei kas nori tokios greitos nedideles puzzles, tai siulau eurokos pasirinkt apvalia uz 6Lt. Ten smulkiu daliu nemazai, bet ji nediduke ir turetu greit susidet thumbup.gif Uzsakinejau ir as kazkada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 04 birželio 2009 - 16:30
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 04, 16:29)
Jei kas nori tokios greitos nedideles puzzles, tai siulau eurokos pasirinkt apvalia uz 6Lt. Ten smulkiu daliu nemazai, bet ji nediduke ir turetu greit susidet thumbup.gif Uzsakinejau ir as kazkada.

MAN PATIKO thumbup.gif ir nebrangu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 16:25)
grazu thumbup.gif bet truputi brangoka gal blush2.gif pabandysiu pati daryt, gal gausis 4u.gif

pacios nebus tokia kokybiska ir daug privargsi, kazkada jau bandziau blush2.gif
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 04, 16:29)

o geras, tikrai pigu bigsmile.gif
Atsakyti