Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 14:15)

bet jei 100 ml zmogui tada butelis 7 ir tada man uztektu - 7 buteliu  g.gif  nu ne prudais maziau  g.gif

nu, apie 50 lt. susitaupytu mirksiukas.gif siaip, manau, uztenka ir po 100, jei ilgai neuzsibusit rolleyes.gif
Atsakyti
tai pagal visus skaiciavimus man dar reikes prie jaunuju dasideti 3buteliais thumbup.gif
Papildyta:
tiesa, ka manot apie tokia uzduoti, kaip delione? ax.gif planuoju padaryt dvi puzles, viena su jaunosios foto, kita, su jaunojo, ir paskui duot sudet, jaunikiui su pabroliais jaunosios atvaizda, jaunajai su pamergem - jaunikio, cia tox uzsiemimas gamtoj butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 15:35)
tai pagal visus skaiciavimus man dar reikes prie jaunuju dasideti 3buteliais thumbup.gif
Papildyta:
tiesa, ka manot apie tokia uzduoti, kaip delione? ax.gif planuoju padaryt dvi puzles, viena su jaunosios foto, kita, su jaunojo, ir paskui duot sudet, jaunikiui su pabroliais jaunosios atvaizda, jaunajai su pamergem - jaunikio, cia tox uzsiemimas gamtoj butu blush2.gif

puzlės manau super thumbup.gif o pati darysi ar kur daro užsakysi?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 13:10)
as tai siaip esu pries zaksa jei i baznycia eina

aš irgi tokios nuomonės drinks_cheers.gif Mes patys ėjom į bažnyčią tik, sesuo mano irgi tik bažnyčioj tuokiasi, o vėliau zakse tik dokumentus susitvarkys. Tai mums zaksas atkrenta, nu ir gerai thumbup.gif

QUOTE(pantera83 @ 2009 06 04, 13:18)
as tai suku galva, kokia sukuosena pasidaryt is savo neilgu plauku kokias jus ruosiates darytis?

aš irgi dėl to paties galvą suku doh.gif Kirpėja patarė daryti garbanas, bet sesė liepė tiesint doh.gif tai ir nežinau, kųųųų daryyyt biggrin.gif

QUOTE(darule @ 2009 06 04, 14:35)

manau, kad labai thumbup.gif
Atsakyti
liuks, del sampano tada viskas aisku, ir puzliai thumbup.gif as jau esu padarius blush2.gif seniau jau sakiau kad darysiu ir su kazkuo cia diskutavom kaip geriau nes tos kur daro bais brangios tai as darau didele fotke ir uzklijavus ant kartono sukarpiau nusikopinus nuo vaiku puzles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na ka reik naudotis blogu oru ir rasyt scenariju biggrin.gif Kazkaip visa diena sklankioju is kampo i kampa be ikvepimo doh.gif Bet oras tai baisu ir lietus, ir krusa, ir saule, ir vel lietus, vel saule doh.gif Tai nieko nesinori tokia diena g.gif

QUOTE(salibaba @ 2009 06 04, 13:27)
Mano plaukai siaip ilgi ir banguoti,tai zinau tik viena kad tiesinsiu plaukus ir is tiesiu plauku kazkokia sukuosena ar susegima darysiu blush2.gif

Mano ilgi ir tiesus, as garbanosiu lotuliukas.gif Va kaip skirtingai buna.

Del puzzliu su manim diskutavai, bet as nesugebejau pasidaryt blush2.gif Ai turiu ir taip daug darbu ir be puzzliu biggrin.gif

Jungiu lauk SM, nes nieko nepadarysiu vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 04, 13:39)
puzlės manau super  thumbup.gif o pati darysi ar kur daro užsakysi?

puzles darysiu pati, nes siaip jos brangiai kainuoja, jei uzsakyt doh.gif as ir galvoju padaryt dideles foto, priklijuot ant kartono, ir paskui supjaustyt, tik va suku galva, kaip cia supjaustyt ja, ar kvadrateleis, ar kaip kitaip? g.gif taip, kaip irktines buna, tai manau neiseis padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 04, 14:41)
taigi galima ir aukstai kuoda kelt, tada tikrai matysis is visu pusiu mirksiukas.gif

atrodyciau kaip svocia is pries desimtmeti buvusiu vestuviu lotuliukas.gif man labai patiko kaip buvo susukuota v.javtokiene(krepsininko zmona)per ju vestuves.tai va tokios sukuosenos man patinka
Atsakyti
Uzmeskit aki, kas madinga siam sezonui
Atsakyti
gal kam tiks 4u.gif

Vienodai įpakuotos dėžutės, kurias jaunieji turi išpakuoti prie svečių, visas dežutes iškilmingai įnešamos ir įteikiamos su palinkėjimais.
Dėžutėse : 1.šiene vaikučio skulptūrėlė su palinkėjimu greitai susilaukti vaikų, 2.tualetinis popierius juodai dienai arba po vestuvių kai trūks pinigų,
3.kubiliukas su smulkiomis monetomis - pragyvenimui po vestuvių,
4.medaus stiklainiukas - medaus mėnesiui ir t.t.

MEDŽIAGOS TYRIMO ATASKAITA
Elementas: Vyras
Simbolis: V
Atradėjas: Dievas ir Co.
Atominė masė: Optimaliausia mase netto 90, bet gali svyruoti nuo 65 iki 230 kg.
Paplitimas: Sutinkamas visur, dažniausiai ten, kur urbanizacijos lygis neužgožia jo ego.
FIZINĖS SAVYBĖS
1. Viršutinė dalis (populiariai tariant - veidas) padengta neaiškios kilmės šeriais (kartais ir visas kūnas).
2. Regėjimas tunelinis.
3. Tirpsta tinkamai infiltravus didelį maisto kiekį į skrandį.
4. Pripažįsta tik prakaito kvapą.
5. Baltas kojines mato tik poroje su juodais batais.
CHEMINĖS SAVYBĖS
1. Gerai reaguoja su technika, elektronika, blogai su elektrine skutimosi mašinėle.
2. Užviręs taškosi seiline medžiaga.
3. Prisotinus alkoholio tampa nevaldomas.
4. Prileidus prie transporto priemonės anksčiau ar vėliau ją sudaužo.
5. Labiausiai masturbaciją pripažįstantis žmonijai žinomas reagentas.
Panaudojimas liaudies ūkyje
Naudojamas gauti:
1. Spermai
2. Pinigams
3. Dovanoms
4. Išskirtinais atvejais - meilei.
SINDROMAI
1. Gaidžio - suvedus su ta pačia lytimi.
2. Eržilo - suvedus su priešinga lytimi.
PRITAIKYMAS
1. Puikiai atrodo lovoje ir kalantis pinigus.
2. Galima naudoti kaip kilimėlį prie durų.
ATLIKTO TESTO REZULTATAI
1. Kuo jų daugiau - tuo geriau.
PAVOJAI
1. Dažniausiai būna impotentai, nors turi ir liežuvį, ir visus pirštus.
2. Mėgsta adrenaliną, tad greitai perdega

MEDŽIAGOS TYRIMO ATASKAITA

Elementas: Moteris
Simbolis: M (GOST-cool.gif
Atradėjas: Adomas
Atominė masė: Priimtiniausia 53,6 kg, bet gali kisti nuo 40 kg iki 200 kg.
Paplitimas: Dideliais kiekiais sutinkama visose urbanizuotose vietovėse.

FIZINĖS SĄVYBĖS

1. Paviršius paprastai padengtas dažų plėvele.
2. Užverda dėl nieko, atšąla be jokios suvokiamos priežasties.
3. Tirpsta tinkamai elgiantis.
4. Netaisyklingai vartojant apkarsta.
5. Aptinkama įvairiose būsenose, nuo nepaliesto metalo iki įprastinės rudos.

CHEMINĖS SĄVYBĖS

1. Gerai reaguoja su auksu, sidabru ir daugeliu brangiųjų akmenų.
2. Absorbuoja didelius kiekius brangių substancijų.
3. Gali sprogti be jokio išankstinio įspėjimo.
4. Skysčiuose įžūli, bet aktyvumas smarkiai padidėja, prisotinus alkoholio.
5. Stipriausias žmonijai žinomas pinigus naikinantis reagentas.

PRITAIKYMAS

1. Puikus puošybinis elementas, ypač sportiniuose automobiliuose.
2. Gali buti puiki atsipalaidavimo priemonė.
3. Labai efektyvi valymo priemonė.

ATLIKTŲ TESTŲ REZULTATAI

1. Grynas egzempliorius, aptiktas natūralioje būsenoje, įgyja rausvą spalvą.
2. Patalpintas greta pranašesnio egzemplioriaus pažaliuoja.

PAVOJAI

1. Ypatingai pavojinga nepatyrusiose rankose.
2. Nelegalu tureti daugiau kaip vieną egzempliorių, tačiau įmanoma išlaikyti keletą skirtingose vietose, jei egzemplioriai tiesiogiai nekontaktuoja tarpusavyje.

Atsakyti
user posted image madinga thumbup.gif
o aš durnė mokausi makiažą darytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 04, 16:29)
Uzmeskit aki, kas madinga siam sezonui

jei vestuvese buciau su kuria nors is tu susiaustu sukuosenu,pagalvotu,kad vargsele visa nakti ruosesi vestuvem ir pamigo i kirpykla lotuliukas.gif
Atsakyti