Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(salibaba @ 2009 06 04, 14:27)
O pas mus is vis,pirma baznycia, po to zaksas g.gif nu bet cia jau Jaunuju reikalas. Mano plaukai siaip ilgi ir banguoti,tai zinau tik viena kad tiesinsiu plaukus ir is tiesiu plauku kazkokia sukuosena ar susegima darysiu blush2.gif

o mano tai tiesus tiesuteliai,tai as noreciau kazkokiu naturaliu bangu.siaip tai man grazu tie dabartiniai kuodau,bet kad jie nuotraukose nesimato...nebent visada kai pamatysiu fotografa-uzsisuksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 04, 13:39)
o mano tai tiesus tiesuteliai,tai as noreciau kazkokiu naturaliu bangu.siaip tai man grazu tie dabartiniai kuodau,bet kad jie nuotraukose nesimato...nebent visada kai pamatysiu fotografa-uzsisuksiu biggrin.gif

taigi galima ir aukstai kuoda kelt, tada tikrai matysis is visu pusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 04, 13:23)
tai jau nusigeres pulkelis i baznycia gali nuvaryt mirksiukas.gif  doh.gif

vat to labiausiai ir bijau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 04, 13:39)

prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai apie tuos kuodus skaiciau kad siemet jie nemadingi:(nu bet cia kas domisi mada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 06 04, 14:50)
as tai apie tuos kuodus skaiciau kad siemet jie nemadingi:(nu bet cia kas domisi mada blush2.gif

čia kaip ir suknelės, reikia žiūrėti, kas tau tinka.
gali būt pati madingiausia šukuosena, suknelė naujausio mados klyksmo, ale ne per kur nesužiūrės schmoll.gif
Atsakyti
priimkit ir mane i pasnekesi apie sampana ax.gif mano jaunieji tai tikisi, kad prie zakso, sampanu vaisintu ne tik jie, bet ir mes, sake jie tures tris butelius, tai kazin, kiek mum reiketu tureti? g.gif o prie baznycios, kadangi bus tik pulkas ir tevai - jaunieji taip nori, tai manau sampano ten nereikes smile.gif
Atsakyti
o mes su jaunaisiais tiesa sakant apie sampana net nesnekejom kur kas vasins reiks sita tema uzwest su jais smile.gif
Tai va del to ir as pati tu madu nesilaikau,nes man laaaabai sdaug kas netinka nei sukneles nei sukuosenos:(gal kuri zinote kur geru saitu yra sukuosena issirinkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 13:56)
priimkit ir mane i pasnekesi apie sampana ax.gif mano jaunieji tai tikisi, kad prie zakso, sampanu vaisintu ne tik jie, bet ir mes, sake jie tures tris butelius, tai kazin, kiek mum reiketu tureti? g.gif o prie baznycios, kadangi bus tik pulkas ir tevai - jaunieji taip nori, tai manau sampano ten nereikes smile.gif

tai cia labai priklauso nuo to, kiek tu sveciu ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 04, 13:02)
tai cia labai priklauso nuo to, kiek tu sveciu ateis mirksiukas.gif

is vieno darbo ateit zada apie 8 is kito apie 5 zmones, dar siaip draugu itariu ateis, tai zmoniu susidarys nemazai doh.gif
Atsakyti
del sukuosenos - manir galva bais skauda, nes turiu gal inlus ir sunkius plaukus - ju daug bigsmile.gif asiku siaip gerai, bet del sukuosenu darymo - kirpejos kratosi baisiai lotuliukas.gif bet yra atskira tema man atrodo mirksiukas.gif ten jauciu yra geros info

dabar ta sampana griebiam uz kaklo - tai butelis 750 ml kiek atismenu? ane? manau vaisinant zmogui 150 ml per akis tai tada taip

750/150 = 5

vadinasi reikia butelio sampano 5 zmoniems

pas mus planuoja but apie 50 ir visi baznycioj tai 10 buteliu tada bigsmile.gif nu daugoka, nevisi aisku geria bet... gal 100 ml uztenka zmogui? psio eisiu pirkt sampo ir ziuresiu kaip tas 100 atrodo vienkartinej stiklinej lotuliukas.gif

bet jei 100 ml zmogui tada butelis 7 ir tada man uztektu - 7 buteliu g.gif nu ne prudais maziau g.gif

Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 06 04, 14:10)
is vieno darbo ateit zada apie 8 is kito apie 5 zmones, dar siaip draugu itariu ateis, tai zmoniu susidarys nemazai doh.gif

tai dar bent pora buteliu ir jums reiketu turet, aisku, atsarga gedos nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
jo jo vieno butelio skaitom uztenka 5 zmonem!! tai man 6 buteliu per akis bus jei 30 zmoniu. ax.gif
Atsakyti