Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 12:40)
bet manidomu kiek isvis jus siulot to sampo
nu tarkim prie baznycios gerai, kas ten gamtoj nu kaip jau iseina, nebutinai sampas, o kai parvaziuot namo - sedam prie stalo, iteikiam doumentus - sampas... teveliai uzsega zidini - dekui teveliams - sampas, 12 val - sampas... ar kaip? as tai jo nepirksiu,. bet siaip idomu kiek zmones buna prisipirke ir kiek ten tu kartu as turiu ta sampa siulyt, kad nebutu taip, akd 12 val. oi sampo jau nebera nes priestai 1- tostu su sampu buvo  lotuliukas.gif  nu ci aisku nusisnekejau bet vistiek... ar jus ziuresit pagal situacija? ir jei prie baznycios tai 1 neuzteks... nes bus daug zmogu...

Aš tai irgi nelaibai dar suprantu kada ta šampę reiks duoti,manau kad prie zakso vaišinti svečius tai jau jaujųjų reikalas g.gif .gal ir klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 06 04, 12:28)
labuka

na man irgi idomu ar labai ten nuo tu burbulu lieka tos demes ant sukneliu ?  nes mes irgi pripirkom...zadam po baznycios pusti  ir balionus i dangu paleisti

bent jau ant mano sukneles nebuvo jokiu demiu schmoll.gif
Atsakyti
as tai siaip esu pries zaksa jei i baznycia eina ax.gif man kaip dvi veseles - nu man nesamone blush2.gif cia tik mano nuomone, niekam jos nesakau perdaug, bet as prie zakso nieko nedarysiu g.gif man santuoka baznycioj, jei jau eina tai ... nu cia ne apie tai as tik po baznycios sampano turesiu ir tai - jei bus kaip, nes ten gyvenime nesu buvus ir neisivaizduoju ar bus ten kaip ta sampana pasiulyt... o tai ilgiausiu metu tai ta prasme 12 val. ?
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 06 04, 12:48)
sampanas pas mane bus saunamas tik ilgiausiu metu dainuojant taip buwo ir per mano vestuves,as kalbu kai salej busim

pas mus ir taip buvo ir dabar, manau, taip bus ax.gif
Atsakyti
as tai irgi neisivaizduoju kaip prie baznycios pasiulyti sampana,kazkaip prie baznycios gerti g.gif jo ilgiausiu metu 12h:)
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 06 04, 13:04)
Aš tai irgi nelaibai dar suprantu kada ta šampę reiks duoti,manau kad prie zakso vaišinti svečius tai jau jaujųjų reikalas g.gif .gal ir klystu blush2.gif

siaip jaunuju, bet patarciau turet kelis butelaicius, be to, dar ziurint, kaip jus su jaunaisiais tariates mirksiukas.gif is pirsliu tik per bromus, stalo ispirkima ir, jei bus antra diena, svocios ispirkimui reikalaujama alkoholio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(salibaba @ 2009 06 04, 13:13)
as tai irgi neisivaizduoju kaip prie baznycios pasiulyti sampana,kazkaip prie baznycios gerti g.gif

mes sveikintojus po baznycios pakvietem i nuosalesne vietele ir ten isgerem sampo smile.gif

as tai suku galva, kokia sukuosena pasidaryt is savo neilgu plauku rolleyes.gif kokias jus ruosiates darytis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 04 birželio 2009 - 12:20
QUOTE(pelze @ 2009 06 04, 13:10)
as tai siaip esu pries zaksa jei i baznycia eina  ax.gif  man kaip dvi veseles - nu man nesamone  blush2.gif  cia tik mano nuomone, niekam jos nesakau perdaug, bet as prie zakso nieko nedarysiu g.gif  man santuoka baznycioj, jei jau eina tai ... nu cia ne apie tai as tik po baznycios sampano turesiu ir tai - jei bus kaip, nes ten gyvenime nesu buvus ir neisivaizduoju ar bus ten kaip ta sampana pasiulyt... o tai ilgiausiu metu tai ta prasme 12 val. ?

man tai irgi nei šiaip nei taip,na bet jauniesiems taip išėjo tai ka jau padarysi.omumstai iš viso taip kvailai gaunasi-13 val i zaksa,po to i gamta,17 val bažnycia ir jau po to i šventimo vieta.
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 06 04, 13:20)
man tai irgi nei šiaip nei taip,na bet jauniesiems taip išėjo tai ka jau padarysi.omumstai iš viso taip kvailai gaunasi-13 val i zaksa,po to i gamta,17 val bažnycia ir jau po to i šventimo vieta.

tai jau nusigeres pulkelis i baznycia gali nuvaryt mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 06 04, 09:56)
labas rytas,merginos, ups svociutes smile.gif
ar galit kuri nors man blondinei paaiskinti kaip atrodo valsas su tais kaspinais, kiek skaiciau niekaip neisikertu: jauniesiems rankos surisamos vienu kaspino galu o kur kitas? jei laiko sveciai tai jie turi sokti kartu su jaunavedziais ar tiesiog eiti ratu?
aciu smile.gif

mus tai apjuose abu ir suriso,o rankas tai risa ,kad kabetu abu galai.ir pas mane pulkas juostas riso,ne sveciai.o mano drauge kur juoda juosta pamete mums po kojom,po poros metu staiga mire...zinau,kad sutapimas,bet apie juostas vestuvese nenoriu net pagalvot dar ir dabar
Atsakyti
O pas mus is vis,pirma baznycia, po to zaksas g.gif nu bet cia jau Jaunuju reikalas. Mano plaukai siaip ilgi ir banguoti,tai zinau tik viena kad tiesinsiu plaukus ir is tiesiu plauku kazkokia sukuosena ar susegima darysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 04, 14:10)
bent jau ant mano sukneles nebuvo jokiu demiu schmoll.gif

burbulus pute,kai svociavau pries pora metu.viskas su jais tvarkoj smile.gif tik nebent sprogsta ant veido-akis grauzia.siaip nei slydom,nei demiu neliko.tik,kad graziai atrodytu,reikia didesnes erdves.pas mus buvo ankstoka,tai ir vaizdas suprastejo
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 04, 13:27)
burbulus pute,kai svociavau pries pora metu.viskas su jais tvarkoj smile.gif tik nebent sprogsta ant veido-akis grauzia.siaip nei slydom,nei demiu neliko.tik,kad graziai atrodytu,reikia didesnes erdves.pas mus buvo ankstoka,tai ir vaizdas suprastejo

pas mus, kai lauke tas vyko, tai buvo thumbup.gif
Atsakyti