Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(zeniania @ 2009 06 04, 11:21)
Tiesa, svociutes, norejau pasisakyt del valso. Mes putem muilo burbulus, ir nors grindys buvo plyteles, niekas tikrai nepaslydo, Vaizdas buvo nerealus, bet pirkau tik 5 buteliukus muilo burbulu pamergem, jos su pabroliais ir pute. (kad jus matytumet, pabroliai labai greit ateme is pamergiu buteliukus ir patys pust pradejo, ot vaikai), bet pasikartosiu tikrai verta, nerealiai grazu  biggrin.gif

aga, tikrai grazu, per vestuves mes sokom lauke, su spec. aparatu leido tuos burbulus ir dar drauges is buteliuku pute thumbup.gif

Atsakyti
o kaip del demiu ant sukniu?
cia kazkas seniau sake kad lieka neisplaunamos demes... nu mano vaikam tai nieks nelieka, bet gal ten ant vestuviniu sukniu, kai medziaga nagla ir lieka kas?
as tai nusipirkau vestuvinius tokius maziukus buteliukus, kad visiems sveciams butu - isbandziau - labai geri burbulai, labai gerai pucias lotuliukas.gif

papildyta - gal kas dar papasakokit apie sampana prasau 4u.gif kada ji geriat ir kaip mazdaug reikia apskaiciuot jo kieki zmoniems? vienas butelis keliems? ir kiek kartu smapana siulot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 04 birželio 2009 - 10:51
Labutukas,man zinokite irgi sunku su tuo sampanu apsiskaiciuoti ir su degtine:(nu realiai galvoju sampa mes pirsliai trauksim,viena prie zagso,viena pire baznycios,viena i gamta,viena prie tilto plius stalo ispirkimui vienas. Nu wa as taip bandau skaiciuotis:) pas mus iki 30zmoniu vestuvej bus. Odegtines net nzn kiek pirkti,kiek jus perkate? doh.gif
Ai dar plius sampano kokius 2butelius zapaskei vadinamai pasiiliksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salibaba: 04 birželio 2009 - 11:13
Aš nusipirkau 7 butelius stipraus gerimo,ir dar planuoju kokius 5 šampano pirktis...
Atsakyti
O kiek pas tawe zmoniu vestuvej?
Atsakyti
labuka

na man irgi idomu ar labai ten nuo tu burbulu lieka tos demes ant sukneliu ? nes mes irgi pripirkom...zadam po baznycios pusti ir balionus i dangu paleisti

ir dar butu gerai,kad kas pasidalintu patirtim kiek butelaiciu reikia g.gif bet mum taj turbut zymiai daugiau...nes ilgai ir daug zmogeliu vazinesimes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 06 04, 12:27)
O kiek pas tawe zmoniu vestuvej?

apie 40
Atsakyti
Ai tai truputi daugiau,degtines manau irgi kokius 6butelius turesiu,plius gal mixo buteliuku reiks nusipirkti pora,jei koks bromas butu,bet tikrai nemanau kad bus
del muilo burbulu tai as irgi zadu juos daryti tik per pirmaji jaunuju valsa,tikiuosi demiu nebus:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salibaba: 04 birželio 2009 - 11:37
bet manidomu kiek isvis jus siulot to sampo
nu tarkim prie baznycios gerai, kas ten gamtoj nu kaip jau iseina, nebutinai sampas, o kai parvaziuot namo - sedam prie stalo, iteikiam doumentus - sampas... teveliai uzsega zidini - dekui teveliams - sampas, 12 val - sampas... ar kaip? as tai jo nepirksiu,. bet siaip idomu kiek zmones buna prisipirke ir kiek ten tu kartu as turiu ta sampa siulyt, kad nebutu taip, akd 12 val. oi sampo jau nebera nes priestai 1- tostu su sampu buvo lotuliukas.gif nu ci aisku nusisnekejau bet vistiek... ar jus ziuresit pagal situacija? ir jei prie baznycios tai 1 neuzteks... nes bus daug zmogu...
Atsakyti
sampanas pas mane bus saunamas tik ilgiausiu metu dainuojant taip buwo ir per mano vestuves,as kalbu kai salej busim,o gamta,baznycia,tiltas irgi bus sampano siuloma.Gamtoj tik nusimato degtines gerimas na ir zinoma salej. lotuliukas.gif
ai ir pacuioj pradzioj tik susisedus dar sampa sausim ir viskas du kartai nusimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salibaba: 04 birželio 2009 - 11:50
man šeštadienį išbandymas laukia.. Viską dėlioju, kad tik ko nepamiršti.

o dėl stipriųjų gėrimu, tai pirkau 6 baltos ir 6 šampano, bus keletas bromų, tai gal užteks, manau.
Atsakyti
O kiek pas tave nusimato vestuveje zmoniu?smile.gif
Atsakyti