siandien vinoje parduotuveje maciau toki rinkinuka: pagalvele ziedams, nuotrauku albumas ir linejimu knyga. Viskas labai graziai atrodo apvilkti balta atlasine medzegele. tai man iskylo klausimelis, o ta pagalvele turiu pasirupinti as ar jaunieji. Ir jau kaip ir buciau nusipirkusi, bet pagalvojau, kol visi surasys savo palinkejimus ta knyga tikrai nebebus balta Gal jus patarsite ar verta pirkti visa tai kainuoja 57 lt
DAr skaiciau, kad diskutavote del tauriu jauniesiems. As galvoju jas pirkti ir iteikti tada kai bus inesamas svocios karvojus perskaityti kokius nors zodelius ir iteikti, ant tauriu ka nors grazaus isgraviruoti.
del albiumo ir pagalveliu as nezinau - cia manau susitariko reikalas... ar jie liks balti? nu cia geras aisku klausimas ir jauciu visos zinom ataskyma bet galima gi kazka sugalvot - kaip aplankala ar kazka - nu sugalvosi tirkai jai nusprestum ppirkt. gali gi tiesiai sviesiai jaunuju paklaust
o del tauriu tai man iskart kyla klausimas - o kam tos taures sventes pabaigoj? nes karvojus tai tikrai sventes pabaigoj dalinamas tai jei jau darai grazias taures - leisk jomis ir pasidziaugti cia mano asmenine nuomone
o del tauriu tai man iskart kyla klausimas - o kam tos taures sventes pabaigoj? nes karvojus tai tikrai sventes pabaigoj dalinamas tai jei jau darai grazias taures - leisk jomis ir pasidziaugti cia mano asmenine nuomone
QUOTE(pekutis @ 2009 06 03, 20:04)
nepasakysiu tiksliai,kad po 1.2 pasižiūrėk "Gulbėj" ,pirmam aukšte atsidarė vestuviniai siuvenyrai
ten ir pirkau,tik paemiau visa torta.tai nueje klauskit pardavejos,gal siuo metu tik tiek ir turejo...pasijauciau apzora bet buvo tiek kiek man reikejo
Labas
vis nerandu laiko užsukti
oho man kažkaip jis žiaurokas sakyčiau
labai gražūs žodžiai naudojau juos ankstesniuose scenarijuose ir aš.
Bet juk karvojus šventės pabaigoje, o taurių man kažkaip norėtųsi kaip tik šventės pradžioje
Mano sesė tai pati spėjo taures nusipirkti Nu bet sutarėm, kad perleis jas man
Dėl šeimos židinio, tai aš irgi manau, kad jau juo tai rūpintis tėvų pareiga, bet tikrai ne piršlių ir tuo labiau ne jaunųjų
O aš kažkaip pagalvojau, kad mano sesei netiks ankstesnių mūsų piršliautų vestuvių scenarijus, tai paėmiau ir persiunčiau jai visą, sakau pažiūrėk, gal nors kas patiks, o jinai man sako, kad jai viskas patinka Taigi dabar taip išeina, kad jinai viską žino ir nebeliko jokios staigmenos Tai dabar turiu vistiek kažką keisti, kad ir jai būtų nors kur nors staigmenėlių, nes pati labai daug rūpinasi tomis vestuvėmis, noriu ir jai kažko mielo ir gražaus padaryti
Gal kas galėtų parašyti išsamiai kaip ten su tais akmenukais ar arbatom darote, na ta prasme, kada, su kokia mintim, kokie žodžiai, nes skaitau, kad darote, bet kur juos naudojate taip ir nesupratau
vis nerandu laiko užsukti
QUOTE(astarna @ 2009 06 03, 21:27)
vienose vestuvese sakiau toki tosta:
Kita karta vienas vaikinas pamilo nepaprasto grozio mergina. Pasipirso jei , o ji atsake:
- tekesiu uz teves jei atnesi man savo motinos sirdi
Vaikinas nuejo pas savo motina ir papasakojo kas nutiko
Motina atidave savo sunui sirdi
Paeme vaikinas motinos sirdi ir nesa . Atejo jis i grazuoles namus . pravere duris , o ten aknuo guli. Uzkliuvo jaunikaitis uz to akmens ir pargriuvo.O motinos sirdis jam ir sako:
- ar neuzsigavai vaikeli
pakelkim taures uz motinos sirdi....
Kita karta vienas vaikinas pamilo nepaprasto grozio mergina. Pasipirso jei , o ji atsake:
- tekesiu uz teves jei atnesi man savo motinos sirdi
Vaikinas nuejo pas savo motina ir papasakojo kas nutiko
Motina atidave savo sunui sirdi
Paeme vaikinas motinos sirdi ir nesa . Atejo jis i grazuoles namus . pravere duris , o ten aknuo guli. Uzkliuvo jaunikaitis uz to akmens ir pargriuvo.O motinos sirdis jam ir sako:
- ar neuzsigavai vaikeli
pakelkim taures uz motinos sirdi....
oho man kažkaip jis žiaurokas sakyčiau
QUOTE(roky @ 2009 06 03, 21:39)
Jūs svajojot ir augot skirtingai,
bet gyvenimas suvedė jus.
Ne i rožinį svajų pasaulį,bet i paprastus jūsu namus.
Todėl eikite saules sutikti.
neškit šypseną,laimę-kartu.Tegul niekas nedrysta sutrypti
kas gyvenime bus jums brangu.
bet gyvenimas suvedė jus.
Ne i rožinį svajų pasaulį,bet i paprastus jūsu namus.
Todėl eikite saules sutikti.
neškit šypseną,laimę-kartu.Tegul niekas nedrysta sutrypti
kas gyvenime bus jums brangu.
labai gražūs žodžiai naudojau juos ankstesniuose scenarijuose ir aš.
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 03, 22:52)
DAr skaiciau, kad diskutavote del tauriu jauniesiems. As galvoju jas pirkti ir iteikti tada kai bus inesamas svocios karvojus perskaityti kokius nors zodelius ir iteikti, ant tauriu ka nors grazaus isgraviruoti.
Bet juk karvojus šventės pabaigoje, o taurių man kažkaip norėtųsi kaip tik šventės pradžioje
Mano sesė tai pati spėjo taures nusipirkti Nu bet sutarėm, kad perleis jas man
Dėl šeimos židinio, tai aš irgi manau, kad jau juo tai rūpintis tėvų pareiga, bet tikrai ne piršlių ir tuo labiau ne jaunųjų
O aš kažkaip pagalvojau, kad mano sesei netiks ankstesnių mūsų piršliautų vestuvių scenarijus, tai paėmiau ir persiunčiau jai visą, sakau pažiūrėk, gal nors kas patiks, o jinai man sako, kad jai viskas patinka Taigi dabar taip išeina, kad jinai viską žino ir nebeliko jokios staigmenos Tai dabar turiu vistiek kažką keisti, kad ir jai būtų nors kur nors staigmenėlių, nes pati labai daug rūpinasi tomis vestuvėmis, noriu ir jai kažko mielo ir gražaus padaryti
Gal kas galėtų parašyti išsamiai kaip ten su tais akmenukais ar arbatom darote, na ta prasme, kada, su kokia mintim, kokie žodžiai, nes skaitau, kad darote, bet kur juos naudojate taip ir nesupratau
gamtoj aki jau buna jaunieji susituuoke pasakoma,kad kad jus jau seima,o kiekviena seima susikuria savo laimingo gyvenimo recepta.na kazkas panasaus...ir pasiuloma is ivairiausiu jausmu susidelioti toki derini,koks jiems labiausia patinka.kai daroma su arbatzolem-sakoma,kad jei kuris jausmas silpneja,reikia isgert arbatos is to maiselio kuriame yra ta jausma stiprinanti zoleles.o kurie nepatinka,jaunieji paleidzia pavejui.dar reikia palikt keleta tusciu,kad patys isirasytu jei kazko jie nerado tarp uzrasytu.as pries islydint jaunuosius miegot paprasysiu,kad sveciai vienu zodziu pasakytu kokios nakties jie linki jaunavedziams.cia ne naujai sugalvota,bet ziuriu kad kas sena jau tampa vel nauju.kaip ir tos risamos juostos per jaunuju valsa.mane taip suriso pries 11metu,o dabar skaitau,kad kitos net negirdeje apie jas
Sveikutės, svočiutės,
Prie Jūsų jungiuosi ir aš
Mano išbandymų diena rugpjūčio 1 d. . Kojos jau dabar linksta
Šeštadienį jau turėsiu suknelės foto, įkelsiu įvertint ir nuteist
negaliu išsirinkt tarp tokios vos ne elektrinės žalios ir bordo
QUOTE(liolikė @ 2009 06 04, 00:44)
Sveikutės, svočiutės,
sveikute.mudvi svociausim ta pacia diena
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 03, 23:37)
gamtoj aki jau buna jaunieji susituuoke pasakoma,kad kad jus jau seima,o kiekviena seima susikuria savo laimingo gyvenimo recepta.na kazkas panasaus...ir pasiuloma is ivairiausiu jausmu susidelioti toki derini,koks jiems labiausia patinka.kai daroma su arbatzolem-sakoma,kad jei kuris jausmas silpneja,reikia isgert arbatos is to maiselio kuriame yra ta jausma stiprinanti zoleles.o kurie nepatinka,jaunieji paleidzia pavejui.dar reikia palikt keleta tusciu,kad patys isirasytu jei kazko jie nerado tarp uzrasytu.as pries islydint jaunuosius miegot paprasysiu,kad sveciai vienu zodziu pasakytu kokios nakties jie linki jaunavedziams.cia ne naujai sugalvota,bet ziuriu kad kas sena jau tampa vel nauju.kaip ir tos risamos juostos per jaunuju valsa.mane taip suriso pries 11metu,o dabar skaitau,kad kitos net negirdeje apie jas
dėkui labai jau vieną siurprizą ir turiu sesei
apie valso juostas, tai mums per vestuves, prieš 9 metus, piršliai ant tokio ale žiedelio sukabino įvairių splvų kaspinus. Kai pakvietė pirmajam valsui, tai mes su MB į vidurį, visi svečiai aplink mus, piršliai įdavė mums į rankas tą žiedelį su kaspinais, muzikantai grojo negrsiai valsą, o piršlienė skaitė žodžius, tuos žodžius išsirašiau aš iš juostos ir naudojau savo scenarijuose, ir žiūriu, kad už pinigus parduodamuose scenarijuose atsirado tie žodžiai
Gal kas panaudos, va kokie tie žodžiai ir kaip bus organizuojamas pirmasis valsas pagal mano scenarijų:
Jaunųjų valsas
Piršlys: Kviečiu jaunuosius į salės vidurį, į pirmąjį ir nepakartojamą meilės šokį jaunavedžių valsą.
Jaunieji eina į vidurį(paduodu jiems juostas), o svečiai prisidega bengališkas ugneles ir sustoja ratu. Piršlys su piršliene atsistoja šone, tyliai pradedamas groti valsas.
Piršlienė:
Ištiesk man ranką ir eime gyvenimo sušoksim šokį
Te laikas neša mus karšta srove,
Te laimė šaukia mus į tolį
Piršlys paduoda jauniesiems juostas..
Piršlienė:
Balta spalva tai taikos balandis danguje. Linkime jums taikos šeimoje.
Mėlyna spalva tai mėlynas dangus virš jūsų, tai trykštantis šaltinio vanduo. Linkime neišsenkančio tyrumo Jūsų širdims.
Geltona spalva tai saulė, tai pienės žiedas lankoje, tai židinio šiluma. Te neišblėsta ji jūsų širdyse.
Žalia spalva tai pavasaris, tai ramybė, tai jėga, tai skleidžiasi pumpurai, tai gyvybės pradžia. Tegul nestinga ir šios spalvos jūsų namuose.
Raudona tai rožės žiedas, tai kraujo lašas, tai kaitri židinio liepsna. Ir tegul šios spalvos jūsų meilė bus pilna.
Juoda spalva (piršlys meta ją po kojomis) tai išdavystė, tai kančia, tai gedulo spalva. Tegul ji neperžengia jūsų namų slenksčio niekada. Todėl metam ją po kojom paminkite ją, sutrypkite savo pirmojo valso sūkuryje.
Labas rytas,
Perskaičiau beveik visas Jūsų tėmeles, labai daug įvairių paratimų, šaunuolės visos . Po truputėlį rašau scenarijų ir noriu paklausti, ką simbolizuoja užrakinama spynelė, gal turite kokių nors žodžių ir gal galite kas nors dar atsiųsti scenarijų nes, labai sunku viską sustyguoti, labai bus Jums ačiū mano el. p. juratestankev@gmail.com
Perskaičiau beveik visas Jūsų tėmeles, labai daug įvairių paratimų, šaunuolės visos . Po truputėlį rašau scenarijų ir noriu paklausti, ką simbolizuoja užrakinama spynelė, gal turite kokių nors žodžių ir gal galite kas nors dar atsiųsti scenarijų nes, labai sunku viską sustyguoti, labai bus Jums ačiū mano el. p. juratestankev@gmail.com
labas rytas,merginos, ups svociutes
ar galit kuri nors man blondinei paaiskinti kaip atrodo valsas su tais kaspinais, kiek skaiciau niekaip neisikertu: jauniesiems rankos surisamos vienu kaspino galu o kur kitas? jei laiko sveciai tai jie turi sokti kartu su jaunavedziais ar tiesiog eiti ratu?
aciu
ar galit kuri nors man blondinei paaiskinti kaip atrodo valsas su tais kaspinais, kiek skaiciau niekaip neisikertu: jauniesiems rankos surisamos vienu kaspino galu o kur kitas? jei laiko sveciai tai jie turi sokti kartu su jaunavedziais ar tiesiog eiti ratu?
aciu
QUOTE(Juratestankev @ 2009 06 04, 08:35)
Labas rytas,
Užrakinama spynelė simbolizuoja ,užrakinamą meilę
O scenariju daug yra prikrauta jau manau , o vistiek reikia persirasyt pagal save ,nes tikrai ne viskas tinka
Tiesa, svociutes, norejau pasisakyt del valso. Mes putem muilo burbulus, ir nors grindys buvo plyteles, niekas tikrai nepaslydo, Vaizdas buvo nerealus, bet pirkau tik 5 buteliukus muilo burbulu pamergem, jos su pabroliais ir pute. (kad jus matytumet, pabroliai labai greit ateme is pamergiu buteliukus ir patys pust pradejo, ot vaikai), bet pasikartosiu tikrai verta, nerealiai grazu