QUOTE(ok7ana @ 2009 06 03, 23:37)
gamtoj aki jau buna jaunieji susituuoke pasakoma,kad kad jus jau seima,o kiekviena seima susikuria savo laimingo gyvenimo recepta.na kazkas panasaus...ir pasiuloma is ivairiausiu jausmu susidelioti toki derini,koks jiems labiausia patinka.kai daroma su arbatzolem-sakoma,kad jei kuris jausmas silpneja,reikia isgert arbatos is to maiselio kuriame yra ta jausma stiprinanti zoleles.o kurie nepatinka,jaunieji paleidzia pavejui.dar reikia palikt keleta tusciu,kad patys isirasytu jei kazko jie nerado tarp uzrasytu.as pries islydint jaunuosius miegot paprasysiu,kad sveciai vienu zodziu pasakytu kokios nakties jie linki jaunavedziams.cia ne naujai sugalvota,bet ziuriu kad kas sena jau tampa vel nauju.kaip ir tos risamos juostos per jaunuju valsa.mane taip suriso pries 11metu,o dabar skaitau,kad kitos net negirdeje apie jas
dėkui labai

jau vieną siurprizą ir turiu sesei
apie valso juostas, tai mums per vestuves, prieš 9 metus, piršliai ant tokio ale žiedelio sukabino įvairių splvų kaspinus. Kai pakvietė pirmajam valsui, tai mes su MB į vidurį, visi svečiai aplink mus, piršliai įdavė mums į rankas tą žiedelį su kaspinais, muzikantai grojo negrsiai valsą, o piršlienė skaitė žodžius, tuos žodžius išsirašiau aš iš juostos ir naudojau savo scenarijuose, ir žiūriu, kad už pinigus parduodamuose scenarijuose atsirado tie žodžiai
Gal kas panaudos, va kokie tie žodžiai ir kaip bus organizuojamas pirmasis valsas pagal mano scenarijų:
Jaunųjų valsas
Piršlys: Kviečiu jaunuosius į salės vidurį, į pirmąjį ir nepakartojamą meilės šokį jaunavedžių valsą.
Jaunieji eina į vidurį(paduodu jiems juostas), o svečiai prisidega bengališkas ugneles ir sustoja ratu. Piršlys su piršliene atsistoja šone, tyliai pradedamas groti valsas.
Piršlienė:
Ištiesk man ranką
ir eime gyvenimo sušoksim šokį
Te laikas neša mus karšta srove,
Te laimė šaukia mus į tolį
Piršlys paduoda jauniesiems juostas..
Piršlienė:
Balta spalva tai taikos balandis danguje. Linkime jums taikos šeimoje.
Mėlyna spalva tai mėlynas dangus virš jūsų, tai trykštantis šaltinio vanduo. Linkime neišsenkančio tyrumo Jūsų širdims.
Geltona spalva tai saulė, tai pienės žiedas lankoje, tai židinio šiluma. Te neišblėsta ji jūsų širdyse.
Žalia spalva tai pavasaris, tai ramybė, tai jėga, tai skleidžiasi pumpurai, tai gyvybės pradžia. Tegul nestinga ir šios spalvos jūsų namuose.
Raudona tai rožės žiedas, tai kraujo lašas, tai kaitri židinio liepsna. Ir tegul šios spalvos jūsų meilė bus pilna.
Juoda spalva (piršlys meta ją po kojomis) tai išdavystė, tai kančia, tai gedulo spalva. Tegul ji neperžengia jūsų namų slenksčio niekada. Todėl metam ją po kojom paminkite ją, sutrypkite savo pirmojo valso sūkuryje.