Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

mergaites, o tai pirslio testamento kitokio neturit, tik toki, koks cia per visas temas keliauja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 06 03, 18:43)

Dar galvoju nulekt i Lenkija  - ten gal kazko super nerasiu bet gal kokiu litu pigiau

Na manau , kad rasi ir pugiau ir gal idomesnio nei pas mus. O kur zadi vaziot, kai grysi parasyk kas gero buvo
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 03, 21:09)
mergaites, o tai pirslio testamento kitokio neturit, tik toki, koks cia per visas temas keliauja? rolleyes.gif

turiu tokius:

Testamentas 1
Kadangi apženijau čia tik vieną pora, didžiai kaltas nesu. Gaila, kad URKIONIU kaime dar daug dailių netekėjusių mergelių lieka. Po savo mirties joms pasilinksminti linksmakotį savo palieku.
Liežuvį, per kurį man budeliai paskelbė mirtį, kaimo pletkininkėms prašau paskirti, kad daugiau pletkavotų ir mane geru žodeliu minavotų.
Iš pilvo būgną padarykit, kad šonkauliais mano mušant jis skleistų didelius garsus ir visiems bernams primintų mano kėslus apvesdint juos visus.
Porą oktavų dantų savo muzikantams palieku, kad vietoj klavišų pakeist galėtų.
Iš ausų lokatorius padirbkite, kad gundančius mergų garsus gaudytų ir bernams koordinates nurodytų.
Iš tų šerių, kur ant plikės styro, padirbinkite šepetį marčiai, kad greičiau susitvarkytų mūsų prišiukšlintą gryčią. Ir jaukioj aplinkoj karštai mylėtų savo vyrą.
Kaliošus gumos fabrikui perduokit, kad i sargius perdirbtų . tas dalykas gal padės, kad jaunimas AIDS nesirgtų.
Drabužius prie bažnyčios sėdintiems ubagams palieku, kad už mano gerą dūšią maldą sukalbėtų.
Šis testamentas įsigalioja iškart po mirties mano, ir prašau esant visiems liudininkams viską išdalinti pagal mano valią.
Didžiai gailiuosi tik vieną porą supiršęs. Pasižadu ir po mirties, kad ir velniu pavirtęs, pabėgęs iš ano svieto pas mergas į lovą įvirtęs padarysiu kietu.
Piršlys
TESTAMENTAS 2
Piršlys gali būti apsirengęs juokingai, pvz.: gėlėti iki kelių šortai ar panašiai. Skaito testamentą, kuris yra surašytas ant tokio didelio popieriaus, sukto, kaip kad tapetai būna.
Čia ne jums ir ne tau ( rodo į budelius )
Jeigu jau mano gyvenimas kabo ant plauko ir mane jauną, gražų mirti pasmerkėte, tai leiskite bent jau testamentą perskaityti ir tinkamai savo turtą paskirstyti.
Esu dar jaunas, nepatyręs, nei vienai mergai kailio nenudyręs, o ant galo mirtį baisią apturėsiu. Už ką gi mane skandinsite, žmonės mielieji? Argi nepadariau malonės? Žiūrėkit, pora kaip du balandėliai, abudu kartu gulė, abudu kartu kėlė. Pats mačiau.
Žiūrėkit kaip šviečia jaunosios skaistus veidelis.
Žiūrėkit, kaip iš po nakties jaunikiui greit ūsai želia.
Tai vaisius mano gero darbo.
Bet jei jau lemta mane nuskandinti, tai leiskite nors daiktus savus paskirti.
Dvi pypkes, beržines, skiriu būsimiems vaikučiams, vietoj žindukų.
Avino kapšą, pilną tabokos, skiriu pabroliams, kuriems dar ūsai neželia.
O vieną daiktą, vardu neminėtą, skiriu pamergėlėms, našlėms, tegul jis joms per amžius ūpą kelią.
Tiem, kas beplaukiai, palieku plaukus bagotus, ten kur praplikę, kad gražiai apklotų.
Nosį brangiausią palieku gaisrinės komandai, tegul vietoj sirenos išbando.
Prašau garbingai mane palaidoti, dešromis, paltimis apkloti, puslitrį retkarčiais pakeisti, alaus bačką atvolioti.
Bet prieš prigirdant, dar pagalvokit, be piršlio svietas pasibaigs, žinokit
Bet jei jau skandinsite, tai greičiau skandinkite.
Sudie, jaunieji, sudie sveteliai,sudie mano brangiausia žmonele, sudie pasauli toks neteisingas.
Gerai gyvenkite, naktį netingėkite, bent vienam mano vardą įdėkite.
Palieku pasaulį, baisiai baisiai šventą, tam ir surašytas mano testamentas.
Įkrenta į vandenį. Jaunoji atneša lininį rankšluostį.

TESTAMENTAS 3
Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu.
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti. Todėl ( prašome visus įsidėmėti )...Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas?
( paprastai žmonės sako, kad ne arba tyli ).
Todėl pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS.( patyli kelias minutes ) Kodėl? Atsakau:
1.Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis homo sapiens, todėl unikumus pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir t.t. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami. Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2.Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalite, nes PAGAL LIETUVOS ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar karatą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.
Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.
Nuolankai jūsų - piršlys...

Kadangi apženijau čia tik vieną porą, didžiai kaltas nesu. Gaila, kad Pakuonio kaime dar daug dailių netekėjusių mergelių lieka. Po savo mirties joms pasilinksminti linksmakotį savo palieku.
Liežuvį, per kurį man budeliai paskelbė mirtį, kaimo pletkininkėms prašau paskirti, kad daugiau pletkavotų ir mane geru žodeliu minavotų.
Iš pilvo būgną padarykit, kad šonkauliais mano mušant jis skleistų didelius garsus ir vi-siems bernams primintų mano kėslus apvesdint juos visus.
Iš ausų lokatorius padirbkite, kad gundančius mergų garsus gaudytų ir bernams koor-dinates nurodytų.
Iš tų šerių, kur ant plikės styro, padirbinkite šepetį marčiai, kad greičiau susitvarkytų mūsų prišiukšlintą gryčią. Ir jaukioj aplinkoj karštai mylėtų savo vyrą.
Kaliošus gumos fabrikui perduokit, kad į sargius perdirbtų. Tas dalykas gal padės, kad jau-nimas AIDS nesirgtų.
Drabužius prie bažnyčios sėdintiems ubagams palieku, kad už mano gerą dūšią maldą su-kalbėtų.
Kepurę, prieš trejus metus pamestą, parduokit iš varžytinių, o pinigus jaunosios tėvukams atiduokit – tegul iškeps už juos skanius pyragus, kai mūsų jaunuosius gandrai užgrius.
Šventą piršlio kraują atiduodu vestuvininkams gailesčiui nuraminti.
Savo brangiausią, svečiuose man gražiausią piršlienę po mirties užrašau jaunajam, kad pra-ėjusios nakties vaisius užaugintų, išauklėtų, su bernais vaikščiotų ir jiems nosis nušluostyti išmokytų.
Jaunajai palieku visą savo centų lobį, kuris užsiūtas į kapšiukus ir nuo žmonos paslėptas, tris kartus užkeiktas ir užkerėtas. Kai algos pritrūksi, trylika kartų nusispjauk, juodą katę pasi-gauk – ji tau mano lobį atkerės, ir centai lyg pupos byrės – kefyrui ir duonai už-teks.
Visų garbingų dainų ir poetų žodžius apie meilę ir širdį palieku savo žmonai. Kai mano lie-žuvis sustingęs gulės, kai širdis daugiau nespurdės, anų išminčių žodžiai jai manęs neužmiršti padės.
Mušiuosi į krūtinę šią savo gyvenimo valandą paskutinę, ašaras skiedra braukiu. Svarbiau-sią savo tikslą – supiršti jaunuosius – įvykdžiau, todėl iš gyvenimo pasitraukiu ramiausia sąži-ne. Didžiai gailiuosi tik vieną porą supiršęs.
Šį testamentą parašiau savo šviesiam atminimui , jaunų mergelių dideliam nusiminimui, kas be manęs jums vyrus suras. Testamentas įsigalioja iškart po mirties mano, ir prašau esant visiems liudininkams viską išdalinti pagal mano valią. Pasižadu ir po mirties, kad ir velniu pa-virtęs, pabėgęs iš ano svieto pas mergas į lovą įvirtęs padarysiu kietu.

Piršlys
Atsakyti

vienose vestuvese sakiau toki tosta:

Kita karta vienas vaikinas pamilo nepaprasto grozio mergina. Pasipirso jei , o ji atsake:
- tekesiu uz teves jei atnesi man savo motinos sirdi

Vaikinas nuejo pas savo motina ir papasakojo kas nutiko
Motina atidave savo sunui sirdi
Paeme vaikinas motinos sirdi ir nesa . Atejo jis i grazuoles namus . pravere duris , o ten aknuo guli. Uzkliuvo jaunikaitis uz to akmens ir pargriuvo.O motinos sirdis jam ir sako:
- ar neuzsigavai vaikeli

pakelkim taures uz motinos sirdi....
Atsakyti
MANDRA SANDRA,ar radai gražius žodzius,pas mane vestuvinėj atvirutėj tokie neblogi užrašyti,jei ka galėsiu parašyti
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 06 03, 22:27)
vienose vestuvese sakiau toki tosta:

Kita karta vienas vaikinas pamilo nepaprasto grozio mergina. Pasipirso jei , o ji atsake:
- tekesiu uz teves jei atnesi man savo motinos sirdi

Vaikinas nuejo pas savo motina ir papasakojo kas nutiko
Motina atidave savo sunui sirdi
Paeme vaikinas motinos sirdi ir nesa . Atejo jis i grazuoles namus . pravere duris , o ten aknuo guli. Uzkliuvo jaunikaitis uz to akmens ir pargriuvo.O motinos sirdis jam ir sako:
- ar neuzsigavai vaikeli

pakelkim taures uz motinos sirdi....

žinok, čia man žiaurus. net šiurpas nupurtė. mano galva, nelabai tinka kaip tostas, bet čia tik mano nuomonė

QUOTE(roky @ 2009 06 03, 22:30)
MANDRA SANDRA,ar radai gražius žodzius,pas mane vestuvinėj atvirutėj tokie neblogi užrašyti,jei ka galėsiu parašyti

kaip būtų smagu, parašyk, ką 4u.gif
Atsakyti
Jūs svajojot ir augot skirtingai,
bet gyvenimas suvedė jus.
Ne i rožinį svajų pasaulį,bet i paprastus jūsu namus.
Todėl eikite saules sutikti.
neškit šypseną,laimę-kartu.Tegul niekas nedrysta sutrypti
kas gyvenime bus jums brangu.

man tai jie labai tokie... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 03, 21:09)

PIRŠLIO KORIMAS
Kai jau ruošiasi karti piršlį, piršlienė ar muzikantai paprašo pamergių atlikti viena užduotį: išsižioti ir įsidėti į burną degtuką.
Kai pamergės stovi išsižiojusios piršlienė visų klausia, kas ims į žmonas tokias išsižiojusias mergeles. Be piršlio pagalbos jos liks senmergemis ir t.t... Taigi priimamas sprendimas piršlio nekarti.

Testamentas
Kadangi apženijau čia tik vieną pora, didžiai kaltas nesu. Gaila, kad URKIONIU kaime dar daug dailių netekėjusių mergelių lieka. Po savo mirties joms pasilinksminti linksmakotį savo palieku.
Iš pilvo būgną padarykit, kad šonkauliais mano mušant jis skleistų didelius garsus ir visiems bernams primintų mano kėslus apvesdint juos visus.
Iš ausų lokatorius padirbkite, kad gundančius mergų garsus gaudytų ir bernams koordinates nurodytų.
Kaliošus gumos fabrikui perduokit, kad i sargius perdirbtų . tas dalykas gal padės, kad jaunimas AIDS nesirgtų.
Drabužius prie bažnyčios sėdintiems ubagams palieku, kad už mano gerą dūšią maldą sukalbėtų.
Šis testamentas įsigalioja iškart po mirties mano, ir prašau esant visiems liudininkams viską išdalinti pagal mano valią.
Didžiai gailiuosi tik vieną porą supiršęs. Pasižadu ir po mirties, kad ir velniu pavirtęs, pabėgęs iš ano svieto pas mergas į lovą įvirtęs padarysiu kietu. Piršlys
Atsakyti
roky-dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 03, 21:43)
PIRŠLIO KORIMAS
Kai jau ruošiasi karti piršlį, piršlienė ar muzikantai paprašo pamergių atlikti viena užduotį: išsižioti ir įsidėti į burną degtuką.
Kai pamergės stovi išsižiojusios piršlienė visų klausia, kas ims į žmonas tokias išsižiojusias mergeles. Be piršlio pagalbos jos liks senmergemis ir t.t... Taigi priimamas sprendimas piršlio nekarti.

Kol radau jau idejo zodzius
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2009 06 03, 21:23)
turiu tokius:

aciu, ir as tokius turiu, bet man tokie nelabai schmoll.gif
Atsakyti
labukas,

oi kokios grazios taures thumbup.gif o kaip ten tie grazumai laikos? nenukrenta isplovus ar kazkaip? nu speju zmones kurie daro zino kaip mirksiukas.gif

as tai prisisnekejau - atjunge interneta ryte lotuliukas.gif tai ka jus galvojat - pirma diena jau susirasiau. isvados - ryskiai visko turiu perdaug doh.gif klausimai:
1. ar jus duodat laika kazkam pasisakyti. nu ar sakot - va kas nori pasveikitn dabar... ar cia savaime gaunas?
2. kiek kartu iseina gert sampa? as tai kai negereja man isvis su tai raginimais sunku smile.gif vyras sako iterpk isgeriam i kas kokia trecia eilute - bus gerai lotuliukas.gif

o su zodziais visais tai as ... tik gal 1 sakysiu... bent jau dabar taip atrodo - nu nesideda man tie zidziai jokie, eiciau eilerasciu knygu ieskot, bet man patinka kai pasakai aks autorius blush2.gif roky - tavo zodziai labai grazus, as juos irgi draugei rasiau, cia ir is eilerascio drinks_cheers.gif bet kad neturiu knygu tai... jauciu be eiliu, tik acha i sveciu knyga kazko reikia, bet kadangi tai mano brolio vestuves ir as ja vadinsiu skundu ir pagyrimu ar kaip ten as uzsirasiau knyga tai galvoju gal rekia koki atsiminima is vaikystes parasyt? g.gif paskust ji mamai ar ka thumbup.gif nu nezinau dar - bus matyt, dabar egzui ruosiuos ir nenoriu daug apie vestuves galvot, BET NEINA laugh.gif

sveikinimai jau islaikiusiems egzus !!!!
Atsakyti