Norėjau paklausti kurios pačios lankstėtės torčiuką,tai iš paprasto popieriaus ar kokį storesnį pirkotės?
laba, svociutes
tik nebuvau prisijungus kelias dieneles, o jau kiek jus priraset visko cia kalbejot apie mazus buteliukus, as pirkau du mazus sampano butelius, ir juos panaudosiu, kaip prietara, nes sakoma, jei per vestuves pas jaunuosius ant stalo stoves du sampano buteliai suristi kaspinu, ir niekas ju neisgers, tai per savo pirmas vestuviu metines jaunieji turetu svesti ir vaikelio gimima taigi padariau etiketes, ir padesiu ant stalo, manau jiem patix
Papildyta:
as diplomus dariau ne sveciam, bet savo pulkui galeciau parodyt, bet kazkaip ikelt nesiseka
tik nebuvau prisijungus kelias dieneles, o jau kiek jus priraset visko cia kalbejot apie mazus buteliukus, as pirkau du mazus sampano butelius, ir juos panaudosiu, kaip prietara, nes sakoma, jei per vestuves pas jaunuosius ant stalo stoves du sampano buteliai suristi kaspinu, ir niekas ju neisgers, tai per savo pirmas vestuviu metines jaunieji turetu svesti ir vaikelio gimima taigi padariau etiketes, ir padesiu ant stalo, manau jiem patix
Papildyta:
as diplomus dariau ne sveciam, bet savo pulkui galeciau parodyt, bet kazkaip ikelt nesiseka
OK7ANA - kur radai torto gab po 1,20 , jei gauciau nereiktu sukt galvos , darant paciai kazin ar pigiau gausis
Dar galvoju nulekt i Lenkija - ten gal kazko super nerasiu bet gal kokiu litu pigiau
Dar galvoju nulekt i Lenkija - ten gal kazko super nerasiu bet gal kokiu litu pigiau
as 6dieni lenkijoj buvau, tai nusipirkau tokia l.grazia medine dezute, buvo ispardavimas, tai sumokejau isvertus tik 3lt
ja panaudosiu jaunosios vainikeliui
ja panaudosiu jaunosios vainikeliui
Astarna,aš Marijampolėj ir mačiau panašia kaina
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 03, 17:16)
Sveikos.
Gaunu daug žinučių su prašymais. Norėčiau atsakyt čia:
1. Savo scenarijaus aš net neaprašiau, tai kaip galit jo prašyt, jei net nežinot, nei koks is yra , nei ar jis Jums tiks? Scenarijų, kaip ir visos svočiutės, dariau skaitydama visas piršliavimo temas.
2. Širdies nuotraukos kol kas neturiu.
3. Jaunųjų žurnalo nesiųsiu, nes kaip rašiau, tai yra labai asmeninis darbas, nei vieno "bajerio" iš interneto, visos istorijos yra apie mano Jaunuosius ir jų svečius ir nepritaikomos bile kam.
Gaunu daug žinučių su prašymais. Norėčiau atsakyt čia:
1. Savo scenarijaus aš net neaprašiau, tai kaip galit jo prašyt, jei net nežinot, nei koks is yra , nei ar jis Jums tiks? Scenarijų, kaip ir visos svočiutės, dariau skaitydama visas piršliavimo temas.
2. Širdies nuotraukos kol kas neturiu.
3. Jaunųjų žurnalo nesiųsiu, nes kaip rašiau, tai yra labai asmeninis darbas, nei vieno "bajerio" iš interneto, visos istorijos yra apie mano Jaunuosius ir jų svečius ir nepritaikomos bile kam.
Mazdaug isivaizduoju tavo laikrastuka - man toks patinka, kai ivykiai sukasi apie visus svecius o ne tik apie jaunuosius , todel galvoju palikt pabaigai , ir sudet vestuvininku nuotykius vasara
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 06 03, 18:52)
Astarna,aš Marijampolėj ir mačiau panašia kaina
Kur matei po 1,20
QUOTE(astarna @ 2009 06 03, 18:54)
nepasakysiu tiksliai,kad po 1.2 pasižiūrėk "Gulbėj" ,pirmam aukšte atsidarė vestuviniai siuvenyrai
kažko stringa sm
va gavau paštu, įkeliu:
va gavau paštu, įkeliu:
QUOTE(roky @ 2009 06 03, 17:39)
Norėjau paklausti kurios pačios lankstėtės torčiuką,tai iš paprasto popieriaus ar kokį storesnį pirkotės?
as pirkau maximoj toki kaip piesimo sasiuvini,bet ten lapai tokie storesni gerokai...
tas sulenkimo vietas braiziau su atsuktuvo galu,kad lengviau lankstytusi
QUOTE(deizzy @ 2009 06 03, 11:35)
mano taurytes liko neivertintos
labai fainulkios, o is ko ten padarei raides
QUOTE(roky @ 2009 06 03, 17:39)
Parduotuvej matyti torto gabalelia i islankstyti lyg is kokio tapeto
QUOTE(deizzy @ 2009 06 03, 11:58)
mano taurytes klijuotos is kristaliuku,tai gyvai dar graziau atrodo
labai idomiai ir graziai atrodo,