Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(ok7ana @ 2009 06 03, 15:13)
gal galit pasidalint idejomis kaip papuost vienkartines taures?pabandziau apipurkst auksiniais dazais,bet negrazu.atrodo rudos,o ne auksines...

Papuosk kaspiniukais ir gelytem
Atsakyti
QUOTE(aladinas @ 2009 06 03, 16:35)
vienkartines taures pirkau geltonos spalvos,dar esu prisipirkusi spalvotu plunksnu,tai galvoju pridesiu pora ir parisiu kaspineli,plunksnas panaudujau ir papkutems,norejau ikelti nuotraukyte tik man neiseina schmoll.gif

ir dar norejau paklausti gal kas zinote kur galima nusipirkti mazyciu tokiu dekoratyviniu snapso buteliuku,nes prekybos centruose ju nera.

vakar Mandarine Rimi pirkau - 6 buteliukai (midus, trauktine ir pan. , po 40 g.) - labai graziai supakuoti, uz visus 6 buteliukus apie 20.50 Lt.
Atsakyti
O kam jum tu maziuku buteliuku po 40g? ka sugalvoje esate? 4u.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginukes- svociutes
Siandien paskyriau diena po miesta pabraidyt .Marijampolej kazko ipatingo nerasi , bet kilo labai daug geru ideju .
Maciau ir pas mus yra popieriniu tortuko daliu pirkt po 1,80 . paziurejau kad ir paciai visai paprasta islankstyti - aciu uz trafareta .
Labai grazu man pasirode seimos zidinys (aisku kas daro) - didele stikline taure - padekoruota , o viduje didele burbuline zvake - visai gerai ziurisi

Del tauriu - manau pasakysiu tevams kad turetu sutinkant jaunuosius, ir kokias tures tokios ir tiks.
Del linkejimu knygos - dar abejoju , nes vestuvese kaip pastebejau sveikina su atvirute , tai gal reiketu tik graze dezute nupirkti linkejimams

Pegase maciau tokia knygute - tipo ateities spejimai .Meti kauliukus ir skaitai pranasystes.Galima butu panaudoti gamtoje kaip zaidima.Kaina 12 Lt.
Man pasirode lyg ir brangoka .

Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 06 03, 17:32)
O kam jum tu maziuku buteliuku po 40g? ka sugalvoje esate? 4u.gif  blush2.gif  g.gif

uzkabinsiu stalo krutintojams ant kaklo, kad visi atskirtu smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Liuks mintis thumbup.gif kai pas mane tu stalo krutintoju 2 bus tai gal 20lt brangoka ant tu buteliuku,o gal ne?? pasimetus juodai esu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 06 03, 17:40)
Liuks mintis thumbup.gif  kai pas mane tu stalo krutintoju 2 bus tai gal 20lt brangoka ant tu buteliuku,o gal ne?? pasimetus juodai esu... doh.gif

o tu kitus 4 buteliukus panaudok kur kitur, pvz.issiperkant stala, pririsk prie saldainiu virves is abieju pusiu ar siaip kur smile.gif
Atsakyti
Zinai gal tu ir teisi? g.gif kaip tik prie Rimi parduotuves gyvenu nuleksiu paziuret tu buteliuku blush2.gif aciu uz pasidalintas idejas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Gaunu daug žinučių su prašymais. Norėčiau atsakyt čia:
1. Savo scenarijaus aš net neaprašiau, tai kaip galit jo prašyt, jei net nežinot, nei koks is yra , nei ar jis Jums tiks? Scenarijų, kaip ir visos svočiutės, dariau skaitydama visas piršliavimo temas.
2. Širdies nuotraukos kol kas neturiu.
3. Jaunųjų žurnalo nesiųsiu, nes kaip rašiau, tai yra labai asmeninis darbas, nei vieno "bajerio" iš interneto, visos istorijos yra apie mano Jaunuosius ir jų svečius ir nepritaikomos bile kam.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 15:51)
jei neleidžia dėt foto, atsiųsk, įdėsiu
sandrava@gmail.com

geda prisipazinti, bet aplamai nzn. kaip tai daroma.bandziau kazka , bet nepavyko g.gif
Papildyta:
QUOTE(salibaba @ 2009 06 03, 16:32)
O kam jum tu maziuku buteliuku po 40g? ka sugalvoje esate? 4u.gif  blush2.gif  g.gif

man reikia tik pora , cia zaidimui .
Atsakyti
kaip sunku sugalvot pasizadejimus!!krikstynoms buvo daug lengviau
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2009 06 03, 17:34)
Sveikos merginukes- svociutes
Siandien paskyriau diena po miesta pabraidyt .Marijampolej kazko ipatingo nerasi , bet kilo labai daug geru ideju .
Maciau ir pas mus yra popieriniu tortuko daliu pirkt po 1,80 . paziurejau kad ir paciai visai paprasta islankstyti  - aciu uz trafareta .
Labai grazu man pasirode seimos zidinys (aisku kas daro)  - didele stikline taure - padekoruota , o viduje didele burbuline zvake - visai gerai ziurisi

Del tauriu - manau pasakysiu tevams kad turetu sutinkant jaunuosius, ir kokias tures tokios ir tiks.
  Del linkejimu knygos - dar abejoju , nes vestuvese kaip pastebejau sveikina su atvirute , tai gal reiketu tik graze dezute nupirkti linkejimams

Pegase maciau tokia knygute - tipo ateities spejimai .Meti kauliukus ir skaitai pranasystes.Galima butu panaudoti gamtoje  kaip zaidima.Kaina 12 Lt.
Man pasirode lyg ir brangoka .

as radau torto gabaleliu po 1.20 ir nusipirkau jau.as ir is marijampoles smile.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes, laikas beprotiskai bega....gal galetumet kuri psidalinti diplomais sveciams. Dekuia
Atsakyti