idea fix
mano taurytes liko neivertintos
QUOTE(deizzy @ 2009 06 02, 22:55)
galgaletum mestelti ideju kokius jausmus rasei ant tu arbatu?
Papildyta:
va stai pagaliau savo taures gavome...nelabai graziai gavosi nufotkinti,bet siaip man jos labai labai
Papildyta:
va stai pagaliau savo taures gavome...nelabai graziai gavosi nufotkinti,bet siaip man jos labai labai
cia is pavydo nieks nieko nesako...tyli
grazios grazios
Papildyta:
as taj nupirkau metalines..raso pasidabruotos,kur dvi taures i viena sirdi susideda...
Sveikos mergytes, na va ryt jau isskrendam....negaliu jau kiek nervu isejo per kelias dienas tai baisu, dar vakar su MB susipykom del tu zoleliu ant tilto....jau sakiau daugiau niekd nesutiksiu pirsliauti jei ne lt busim..... nu va pasiguodziau....gal biski lengviau bus...
QUOTE(deizzy @ 2009 06 03, 12:35)
mano taurytes liko neivertintos
vajetau gražios net labai. o kaip ten padarytos?
aš nežinau, gal aš iš mėnulio...bet nesirengiu dovanoti taurių.
QUOTE(mycas @ 2009 06 03, 12:43)
Sveikos mergytes, na va ryt jau isskrendam....negaliu jau kiek nervu isejo per kelias dienas tai baisu, dar vakar su MB susipykom del tu zoleliu ant tilto....jau sakiau daugiau niekd nesutiksiu pirsliauti jei ne lt busim..... nu va pasiguodziau....gal biski lengviau bus...
paguosiu, kad dar ne kartą pyksitės. taip jau yra. mano vyras irgi širsta, kad per daug laiko atiduodu pasiruošimui...bet kas viską padarys? aišku, jis padeda, bet vis tiek daugumą dabau aš. o laisvo laiko ne marios, kas lieka užmigdžius vaiką o kur dar namai, buitis, aplink save apsitvarkyti. tai kartais lieka namai netvarkyti, tada ir būna piktumai, sako, kad aš tik nosį į kompą įkišus ir kalbos tik apie vestuves...bet po to atsileidžia ir vėl padeda...
pasidariau 23 klausimų kryžiažodį į laikraštį. faktas tas, kad prašiau pamergių padaryti laikrašytį...kol kas jaučiu dar nepradėtas laukiu nesulaukiu
einu vaiką daboti, nes jau rado lipnios juostos gabaliuką ir į burną, gerai kad pamačiau. kaip man baisu tokie dalykai
mano taurytes klijuotos is kristaliuku,tai gyvai dar graziau atrodo
QUOTE(deizzy @ 2009 06 03, 11:58)
mano taurytes klijuotos is kristaliuku,tai gyvai dar graziau atrodo
Labai grazios taurytes. as irgi tauriu nedovanosiu. tik gamtoje vienkartines papuostas duosiu.
o as atvirksciai ant savojo bambu,kad nieko man nepadeda,tai pagrasinau,kad viska paruosiu,o vestuviu diena viska darys jis
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 10:55)
aš nežinau, gal aš iš mėnulio...bet nesirengiu dovanoti taurių.
Mano jaunieji patys nusipirko taures
QUOTE(Roretėlė @ 2009 06 03, 12:25)
Mano jaunieji patys nusipirko taures
Maniskiai irgi Ir patys puosis ir graviruosis kaip nori.
o aš net nežinau, graviruos, negraviruos, puošis nesipuoš...kažkaip mano galva taures pirkti nepriklauso piršliams, kaip ir šeimos židinį. židiniu rūpinasi tėvai, jie juk perduoda, tai turi patys ir nupirkti. o iš taurių geria jaunieji, tai sau ir pasirūpina. arba tie, kas stalą dekoruoja, papuoš, bet tada jos neliks kaip atsiminimas...
na siaip as i nebuciau rupinusis bet kadangi mb bendradarbe turi auksines rankas,tai ir padare
QUOTE(Romeniukas @ 2009 06 03, 01:25)
paskaicius tokius grazius pavadinimus...uzsimaniau ir as zoleliu mixus daryt,nes na bet kad jau akmenukus graziai nudaziau...bet pritrukau...bet laiko dar yra...nuvaziuosiu prie juros pririnksiu... teks apsieit be zoleliu...
dar beveik pasidarem su MB tortuka popierini..bet zadam dar viena... ir drugelius gaminam... pabroliam prie baznycios padalinsim su vardais ir sakysim poruosim loterijos budu...kam sutaps drugeliu forma.... pagazdinsim,kad tipo gali but bet kaip
paskuj galvoju ant stalo korteles daryt irgi drugelius ant tauriu ir sale puost drugeliais... gal net puokstes pamergem su drugeliais...
savo pirsliuka apipirkau... tik sau batuku nerandu...ot koja uzsiauginau...sitokio didumo...sitokio platumo... o dar noriu ryskios spalvos... raudonu ar pink...bet tiktu ir juodi ir balti,kad tik itilptu plati koja ir nebutu baisiai aukstas kulniukas,nes reiks daug duotis po pajuri...
dar turim taures ir drobe palinkejimams... o su spyna sudukas gavos..pavyzdy buvo parodyta lygi daili auksine spynele...o parsinesus ir isemus is dezutes ziuu...ant abieju pusiu uzrasai didziausi kur ten ka beisgraviruosi... reiks naujos...
na va... pasipasakojau ir as... kada reiks man tu zodeliu kokiu pasirasyt...scenariju vadinama.... nezadu labai ten ka...bet biski reikia... mum svarbiausia zaidimukai..pokstai...estrada
dar beveik pasidarem su MB tortuka popierini..bet zadam dar viena... ir drugelius gaminam... pabroliam prie baznycios padalinsim su vardais ir sakysim poruosim loterijos budu...kam sutaps drugeliu forma.... pagazdinsim,kad tipo gali but bet kaip
paskuj galvoju ant stalo korteles daryt irgi drugelius ant tauriu ir sale puost drugeliais... gal net puokstes pamergem su drugeliais...
savo pirsliuka apipirkau... tik sau batuku nerandu...ot koja uzsiauginau...sitokio didumo...sitokio platumo... o dar noriu ryskios spalvos... raudonu ar pink...bet tiktu ir juodi ir balti,kad tik itilptu plati koja ir nebutu baisiai aukstas kulniukas,nes reiks daug duotis po pajuri...
dar turim taures ir drobe palinkejimams... o su spyna sudukas gavos..pavyzdy buvo parodyta lygi daili auksine spynele...o parsinesus ir isemus is dezutes ziuu...ant abieju pusiu uzrasai didziausi kur ten ka beisgraviruosi... reiks naujos...
na va... pasipasakojau ir as... kada reiks man tu zodeliu kokiu pasirasyt...scenariju vadinama.... nezadu labai ten ka...bet biski reikia... mum svarbiausia zaidimukai..pokstai...estrada
Papildyta:
torta as pirksiu,nelankstysiu.siandien puosiu vienkartines taures,jei mano mazoji leis.jauciu kad mano darbeliai nusikels kokias dvi savaites tolyn