labas rytas
nusipirkau vakar albumą, darysiu sveikinimų knygą. manau įklijuot pirmam lape jaunųjų foto iš vaikystės, tada bendrą jų foto...ir kokius gražius žodelius parašyti. gal kas turite minčių?
oreliai tai tikrai nekokie. man tai kažkaip trūksta oro, tvanku. dar nusipirkau segtuvus ir dovanų maišą didelį, jį išardysiu ir bus toks kietesnis popierius aptraukti segtuvams tik čia sakė vyras padės padaryti, griežtai prisakė vienai nedaryt
Labas rytas,
vakar islaikiau valstybini egzamina dabar jau galesiu pasinerti i pirsliavimo reikalus
vakar islaikiau valstybini egzamina dabar jau galesiu pasinerti i pirsliavimo reikalus
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 03, 09:44)
Labas rytas,
sveikinu
BRAVOOOO...
Linkejimu knygai va tik tokius zodzius turiu
Iš kiekvieno jūsų širdies,
Patirties, nugyventų dienų
Tebūnie tai knyga patarimų -
Išminties ir jūsų žinių.
Laimės, santarvės ir supratimo
Paslaptis lai šiuos lapuos atguls.
Tebūnie tai lyg vadovėlis,
Jei pečius mūs sunkumai užguls.
Parašykite savo mintis,
Palinkejimus, atminimus
Ir šita patarimų knyga
Dovana geriausia mums bus.
Bet man kazkas cia nesiderina
Iš kiekvieno jūsų širdies,
Patirties, nugyventų dienų
Tebūnie tai knyga patarimų -
Išminties ir jūsų žinių.
Laimės, santarvės ir supratimo
Paslaptis lai šiuos lapuos atguls.
Tebūnie tai lyg vadovėlis,
Jei pečius mūs sunkumai užguls.
Parašykite savo mintis,
Palinkejimus, atminimus
Ir šita patarimų knyga
Dovana geriausia mums bus.
Bet man kazkas cia nesiderina
Labas rytas
SVEIKINUUUUUUUUUUUUUU
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 03, 08:44)
Labas rytas,
SVEIKINUUUUUUUUUUUUUU
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 03, 11:00)
man netinka tokie...aš noriu parašyti kažką trumpai ir aiškiai su mintim, kad buvo atskiri zmones, po to jau drauge..na jei nerasiu, sugalvosiu pati
miskininkele-sveikinimai
Labas rytas,
na va pagaliau baliai baigti Dabar artimiausias - vestuves
Greiciau trauk ir parodyk O gal gali nufotkint tuos maisus, kokius pirkai
Saunuole Sveikinimai
Dabar tikimes, kad ir tu dalinsies idejom
na va pagaliau baliai baigti Dabar artimiausias - vestuves
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 09:43)
oreliai tai tikrai nekokie. man tai kažkaip trūksta oro, tvanku. dar nusipirkau segtuvus ir dovanų maišą didelį, jį išardysiu ir bus toks kietesnis popierius aptraukti segtuvams tik čia sakė vyras padės padaryti, griežtai prisakė vienai nedaryt
Greiciau trauk ir parodyk O gal gali nufotkint tuos maisus, kokius pirkai
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 03, 09:44)
Saunuole Sveikinimai
Dabar tikimes, kad ir tu dalinsies idejom
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 02, 22:50)
mes taip ir norejome padaryti tik jaunoji pasake , nieko nebus pirksiu nauja.tai ir issisprende musu sis reikaliukas
leliukaz- kad nėra ką rodyti. tai paprastas maišelis dovanoms, iš tokio storesnio popieriaus, aš jį ne kaip maišelį imsiu, bet kaip popierių,. man patiko ta spalva, tinka prie drabužių, dryžuotas ir vsio...kai aptrauksim, suklijuosim, parodysiu būtinai
Bet tavo ideja super... Eisiu ir as maiseliu ieskot Gal nebus sunku rast koki geltona su juodias ornamentais ir juoda su geltonais
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 03, 12:11)
Bet tavo ideja super... Eisiu ir as maiseliu ieskot Gal nebus sunku rast koki geltona su juodias ornamentais ir juoda su geltonais
AIŠKU, KAD NE. PILNA LABAI GRAŽIŲ DIDELIŲ MAIŠŲ. kas man patiko, tai tas, kad jų popierius yra storesnis, kitų net toks kaip barchatas...yra gofruotų tokių. gražių mačiau iki ir maximoj. dideli jie nėra brangūs, 2-3lt. daug storesnis popierius nei vyniojamas kur dovanų pakavimui
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 11:16)
AIŠKU, KAD NE. PILNA LABAI GRAŽIŲ DIDELIŲ MAIŠŲ. kas man patiko, tai tas, kad jų popierius yra storesnis, kitų net toks kaip barchatas...yra gofruotų tokių. gražių mačiau iki ir maximoj. dideli jie nėra brangūs, 2-3lt. daug storesnis popierius nei vyniojamas kur dovanų pakavimui
aciu uz ideja...as segtuvu zadejau nepuost...bet is tu maiseliu kazka kt grazaus galima padaryt