Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

labas rytas smile.gif
nusipirkau vakar albumą, darysiu sveikinimų knygą. manau įklijuot pirmam lape jaunųjų foto iš vaikystės, tada bendrą jų foto...ir kokius gražius žodelius parašyti. gal kas turite minčių?

oreliai tai tikrai nekokie. man tai kažkaip trūksta oro, tvanku. dar nusipirkau segtuvus ir dovanų maišą didelį, jį išardysiu ir bus toks kietesnis popierius aptraukti segtuvams smile.gif tik čia sakė vyras padės padaryti, griežtai prisakė vienai nedaryt tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
vakar islaikiau valstybini egzamina clap.gif clap.gif clap.gif dabar jau galesiu pasinerti i pirsliavimo reikalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 06 03, 09:44)
Labas rytas,
vakar islaikiau valstybini egzamina  clap.gif  clap.gif  clap.gif dabar jau galesiu pasinerti i pirsliavimo reikalus  lotuliukas.gif

sveikinu clap_1.gif yahoo.gif

BRAVOOOO...
Atsakyti
Linkejimu knygai va tik tokius zodzius turiu

Iš kiekvieno jūsų širdies,
Patirties, nugyventų dienų
Tebūnie tai knyga patarimų -
Išminties ir jūsų žinių.

Laimės, santarvės ir supratimo
Paslaptis lai šiuos lapuos atguls.
Tebūnie tai lyg vadovėlis,
Jei pečius mūs sunkumai užguls.

Parašykite savo mintis,
Palinkejimus, atminimus
Ir šita patarimų knyga
Dovana geriausia mums bus.

Bet man kazkas cia nesiderina g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(miskininkele @ 2009 06 03, 08:44)
Labas rytas,
vakar islaikiau valstybini egzamina  clap.gif  clap.gif  clap.gif dabar jau galesiu pasinerti i pirsliavimo reikalus  lotuliukas.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif SVEIKINUUUUUUUUUUUUUU clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 06 03, 11:00)
Linkejimu knygai va tik tokius zodzius turiu

Bet man kazkas cia nesiderina  g.gif

man netinka tokie...aš noriu parašyti kažką trumpai ir aiškiai su mintim, kad buvo atskiri zmones, po to jau drauge..na jei nerasiu, sugalvosiu pati smile.gif

miskininkele-sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na va pagaliau baliai baigti clap.gif Dabar artimiausias - vestuves doh.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 09:43)
oreliai tai tikrai nekokie. man tai kažkaip trūksta oro, tvanku. dar nusipirkau segtuvus ir dovanų maišą didelį, jį išardysiu ir bus toks kietesnis popierius aptraukti segtuvams smile.gif tik čia sakė vyras padės padaryti, griežtai prisakė vienai nedaryt  tongue.gif

Greiciau trauk ir parodyk bigsmile.gif O gal gali nufotkint tuos maisus, kokius pirkai ax.gif

QUOTE(miskininkele @ 2009 06 03, 09:44)

Saunuole thumbup.gif Sveikinimai user posted image

Dabar tikimes, kad ir tu dalinsies idejom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 06 02, 22:50)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na ir prajuokinot mane thumbup.gif
Papildyta:

g.gif tai gal duokit kokius 5lt ir bus neskolintas

mes taip ir norejome padaryti biggrin.gif tik jaunoji pasake , nieko nebus pirksiu nauja.tai ir issisprende musu sis reikaliukas thumbup.gif
Atsakyti
leliukaz- kad nėra ką rodyti. tai paprastas maišelis dovanoms, iš tokio storesnio popieriaus, aš jį ne kaip maišelį imsiu, bet kaip popierių,. man patiko ta spalva, tinka prie drabužių, dryžuotas ir vsio...kai aptrauksim, suklijuosim, parodysiu būtinai smile.gif
Atsakyti
Bet tavo ideja super... Eisiu ir as maiseliu ieskot thumbup.gif Gal nebus sunku rast koki geltona su juodias ornamentais ir juoda su geltonais g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 03, 12:11)
Bet tavo ideja super... Eisiu ir as maiseliu ieskot thumbup.gif Gal nebus sunku rast koki geltona su juodias ornamentais ir juoda su geltonais g.gif

AIŠKU, KAD NE. PILNA LABAI GRAŽIŲ DIDELIŲ MAIŠŲ. kas man patiko, tai tas, kad jų popierius yra storesnis, kitų net toks kaip barchatas...yra gofruotų tokių. gražių mačiau iki ir maximoj. dideli jie nėra brangūs, 2-3lt. daug storesnis popierius nei vyniojamas kur dovanų pakavimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 11:16)
AIŠKU, KAD NE. PILNA LABAI GRAŽIŲ DIDELIŲ MAIŠŲ. kas man patiko, tai tas, kad jų popierius yra storesnis, kitų net toks kaip barchatas...yra gofruotų tokių. gražių mačiau iki ir maximoj. dideli jie nėra brangūs, 2-3lt. daug storesnis popierius nei vyniojamas kur dovanų pakavimui wink.gif

aciu uz ideja...as segtuvu zadejau nepuost...bet is tu maiseliu kazka kt grazaus galima padaryt thumbup.gif
Atsakyti