Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(ok7ana @ 2009 06 02, 19:56)
as tokio prietaro ir nezinojau,bet zinau daug poru kuriom nesiseke sugyvent pirsliui bunant ir su nauja juosta

na va,tik ka pabaigiau pirma savo darba vestuvems smile.gif pasidariau jausmu arbatai krepselius,supakavau ir padejau.kaip smagu,kad vienu darbeliu jau maziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 31, 11:48)
tai birstone kazkoks dvaras yra neblogi vaizdai kiek pamenu ten:)

rode neseniai per tv reklama, kazin ar ne ,,nojaus laivas,,?
Atsakyti
Niu kokios jus saunuoles, kiek daug ideju turite, as turbut ne nuo to galo pradejau ruostis blush2.gif susitariau su kipeja, visaziste, siunuosi suknele ... o rimciausiam darbui t. y. vestuviu vedimui kaip tai neprisiruosiu pradeti ruostis... blush2.gif istikruju kai perskaiciau jusu foruma tia labai pradejau savimi nepasitiketi kaip tai baime atsiranda
Atsakyti
QUOTE(Ardeine @ 2009 06 02, 23:06)
Niu kokios jus saunuoles, kiek daug ideju turite, as turbut ne nuo to galo pradejau ruostis  blush2.gif  susitariau su kipeja, visaziste, siunuosi suknele ... o rimciausiam darbui t. y. vestuviu vedimui kaip tai neprisiruosiu pradeti ruostis...  blush2.gif  istikruju kai perskaiciau jusu foruma tia labai pradejau savimi nepasitiketi kaip tai baime atsiranda

kaip tik gerai pradėjai thumbup.gif o jei rimtai skaitai, viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 02, 10:08)
zeniania, tu šaunuolė  thumbup.gif tiek visko prisiruošusi  thumbup.gif o muzikantai tai jau tikrai, kaip jie drįsta viską gadinti  doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
gal paviešink, kas čia tokie buvo, iš kur jie? jei tektų kada susidurti, kad žinotume, ko tikėtis  biggrin.gif
ir aišku laukiam bet kelių foto, pasižiūrėti, kaip atrodėt

Taip taip butinai paviesink, kad ir mes butume apsidraudusios. Skaiciau ir pergyvenau uz tave doh.gif kaip skaudu kai ruoses ir kazkas pakisa koja
Atsakyti
siaip tai nesuprantu, ko muzikantai siekia neleisdami pasireiksti pirsliams, bet siaip tai tariantis su muzikantais ir pasiderinama ko is ju tikimasi ir ko tikimasi is pirsliu tai cia is dalies yra kalti ir tie kas su jais taresi. nes kai mes kalbejome su muzikantais tai jie sake kad pasiderinsime ir susitarsime kada kas kalbes ir ka darysime, bent jau taip zadejo blink.gif
kaip tai is ju tikiuosi palaikymo o ne trugdymo.
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 02, 23:15)
kaip tik gerai pradėjai thumbup.gif o jei rimtai skaitai, viskas bus gerai biggrin.gif

Bandau skaityti atidziai, bet gal dabar sustresavau, kad labai daug informacijos vienu metu gavau reikia dabar ja apdoroti, o po to bandysiu viska deliotis blink.gif , gal kas pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 06 02, 16:19)
Tai maniskiai irgi ne pagal horoskopa, as kai jiem pasakiau ta labai nustebo. O mes tai ne Petrausku sodyboj svesim, as savo vestuves ten svenciau, mano jaunieji pasirinko sodyba kazkur Domeikavoj man atrodo.Maniskiai kai skambinosi i Petrausku sodyba ji jau buvo uzimta rugpjucio 8 . Tai kazkas kitas nukniso jums sodyba  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na ir prajuokinot mane thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aladinas @ 2009 06 02, 18:49)
sveikos merginos,
suzinojau,kad negalima skolintis pirslio juostos , o mes kaip tik tai ir norejome padaryti . tipo tai blogas zenklas. gal kas nors zinote apie tai? flirt.gif

g.gif tai gal duokit kokius 5lt ir bus neskolintas
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 02, 21:02)
na va,tik ka pabaigiau pirma savo darba vestuvems smile.gif pasidariau jausmu arbatai krepselius,supakavau ir padejau.kaip smagu,kad vienu darbeliu jau maziau biggrin.gif

galgaletum mestelti ideju kokius jausmus rasei ant tu arbatu? 4u.gif
Papildyta:
va stai pagaliau savo taures gavome...nelabai graziai gavosi nufotkinti,bet siaip man jos labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 06 02, 23:55)
galgaletum mestelti ideju kokius jausmus rasei ant tu arbatu?  4u.gif
Papildyta:
va stai pagaliau savo taures gavome...nelabai graziai gavosi nufotkinti,bet siaip man jos labai labai  wub.gif

kai kuriuos nusirasiau is kitu cia esanciu svociu,kai kurie sugalvoti mano.pavydo spygliai,isdavystes ziezirbos,neapykantos paslavos,nuoskaudos trupiniai,melo nuosedos,laimes buciniai,pokalbiu malonumas,vaiku seklytes,santarves lapeliai,kantrybes zieveles,meiles ziedai,dziaugsmo zieveliu mixas,romantikos spinduleliai,pasitikejimo skliautai ne dziaugsmo zieveliu, o zoleliu mixas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ok7ana: 02 birželio 2009 - 22:54
QUOTE(ok7ana @ 2009 06 02, 23:48)
kai kuriuos nusirasiau is kitu cia esanciu svociu,kai kurie sugalvoti mano.pavydo spygliai,isdavystes ziezirbos,neapykantos paslavos,nuoskaudos trupiniai,melo nuosedos,laimes buciniai,pokalbiu malonumas,vaiku seklytes,santarves lapeliai,kantrybes zieveles,meiles ziedai,dziaugsmo zieveliu mixas,romantikos spinduleliai,pasitikejimo skliautai                                                                                                             ne dziaugsmo zieveliu, o zoleliu mixas smile.gif

paskaicius tokius grazius pavadinimus...uzsimaniau ir as zoleliu mixus daryt,nes thumbup.gif na bet kad jau akmenukus graziai nudaziau...bet pritrukau...bet laiko dar yra...nuvaziuosiu prie juros pririnksiu... teks apsieit be zoleliu...

dar beveik pasidarem su MB tortuka popierini..bet zadam dar viena... ir drugelius gaminam... pabroliam prie baznycios padalinsim su vardais ir sakysim poruosim loterijos budu...kam sutaps drugeliu forma.... pagazdinsim,kad tipo gali but bet kaip smile.gif
paskuj galvoju ant stalo korteles daryt irgi drugelius ant tauriu ir sale puost drugeliais... gal net puokstes pamergem su drugeliais...
savo pirsliuka apipirkau... tik sau batuku nerandu...ot koja uzsiauginau...sitokio didumo...sitokio platumo... o dar noriu ryskios spalvos... raudonu ar pink...bet tiktu ir juodi ir balti,kad tik itilptu plati koja ir nebutu baisiai aukstas kulniukas,nes reiks daug duotis po pajuri...
dar turim taures ir drobe palinkejimams... o su spyna sudukas gavos..pavyzdy buvo parodyta lygi daili auksine spynele...o parsinesus ir isemus is dezutes ziuu...ant abieju pusiu uzrasai didziausi doh.gif kur ten ka beisgraviruosi... reiks naujos...
na va... pasipasakojau ir as... kada reiks man tu zodeliu kokiu pasirasyt...scenariju vadinama.... nezadu labai ten ka...bet biski reikia... mum svarbiausia zaidimukai..pokstai...estrada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romeniukas: 02 birželio 2009 - 23:29
labas rytas ,bendrazyges mirksiukas.gif
Na ir orai vasaros pradzioj doh.gif
Atsakyti

Sveikos merginos
Jus darbstuoles jau prisidare ivairiausiu graz dalykeliu , o as dar tik rasineju ir idejas kraunu i galva . Bet jei rintai labai neturiu ikvepimo , lyg kazkas laiko mane uz rankoves , o jau gal butu pats laikas pradet apsipirkimus , kad neliktu paskutiniai dienai.

Merginos gal kuri kur nors matet pirkti visokiu israitytu buteliu ir tauriu
Atsakyti