Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(auksegi @ 2009 06 02, 17:45)
help.gif  gal kuri galite padėti LABAI REIKIA LOVOS TAIKRINIMO AKTO  Būčiau dėkinga  4u.gif

as turiu, bet jis jpeg formate, copy-paste nepadarysi
Atsakyti
Sveikos merginos

PAGIEZA - nelabai suprantu , tai CMB ar baznycioj jus busit liudininkais , jei pirsliai prisijungia tik vakare.

bravo VARENE - nenusileidai , blin jei pasamdytas grot tai ir grok - nedaryk cia savo tvarkos.
Man dabar parupo ta SIRDIS , gal imesk fofo .

Visos mokykimes is VARENE - mums patikejo suruosti vestuve , reiskia viskas turi buti taip kai pasakyta ir visai nesvarbu kas kam patinka ar nepatinka.

Merginos pavasari sodininku mugej maciau viena prekeive su visokiais israitytais stiklais , daugiausia buteliais .Gal ir jus kazka panasaus zinot.

Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 06 02, 15:33)
Čia ką aš radau pas mūsų mylimas svočiutes, tikiuosi padės  mirksiukas.gif 
Beje, yra pirkti jau pagamintų kortelių, Pegaso knygyne mačiau, kainuoja kažkur apie 6-7 Lt  mirksiukas.gif

Jei tiksliau, tai ten 4.50 kainuoja mirksiukas.gif

QUOTE(zeniania @ 2009 06 02, 16:16)
Merginos, berods visom kurios prasete isiunciau didziaja dali savo turimu darbeliu, patikrinkit jei ka rasykit. Siaip jei kas turit priejima i pirsliams@gmail.com, issiunciau dar ir ten  4u.gif

O gal galetu issaugot ne kaip .docx. o .doc visus dokumentus ir dar karta persiust. Man neatidaro schmoll.gif

QUOTE(auksegi @ 2009 06 02, 16:45)
help.gif   gal kuri galite padėti LABAI REIKIA LOVOS TAIKRINIMO AKTO   Būčiau dėkinga   4u.gif

Prisegiau cia, gali imt 4u.gif Tik pasitvarkyt reikia, cia ne mano, ziuriu nusokinejes truputi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 02 birželio 2009 - 16:25
QUOTE(astarna @ 2009 06 02, 17:12)
Sveikos merginos

PAGIEZA - nelabai suprantu , tai CMB ar baznycioj jus busit liudininkais , jei pirsliai prisijungia tik vakare.

bravo VARENE - nenusileidai , blin jei pasamdytas grot tai ir grok - nedaryk cia savo tvarkos.
  Man dabar parupo ta SIRDIS , gal imesk fofo .

Visos mokykimes is VARENE - mums patikejo suruosti vestuve , reiskia viskas turi buti taip kai pasakyta ir visai nesvarbu kas kam patinka ar nepatinka.

Merginos pavasari sodininku mugej maciau viena prekeive su visokiais israitytais stiklais , daugiausia buteliais .Gal ir jus kazka panasaus zinot.

na as esu pirmose porose, busim liudininkai CMB ir turim kazkaip atstoti pirslius ir padeti jauniesiems kol visur vazinesimes... na padeti su maistu, papilstyti gerimus ir kazkaip uzimti laudi smile.gif
Atsakyti
sakykit merginos ar daug pigiau gaunasi ta torta paciai daryt?maciau pirkt,tai gabalelis 1.20kainuoja.man reikes apie 30
Atsakyti
sveikos merginos,

suzinojau,kad negalima skolintis pirslio juostos , o mes kaip tik tai ir norejome padaryti . tipo tai blogas zenklas. gal kas nors zinote apie tai? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(aladinas @ 2009 06 02, 19:49)
sveikos merginos,
suzinojau,kad negalima skolintis pirslio juostos , o mes kaip tik tai ir norejome padaryti . tipo tai blogas zenklas. gal kas nors zinote apie tai? flirt.gif

as tokio prietaro ir nezinojau,bet zinau daug poru kuriom nesiseke sugyvent pirsliui bunant ir su nauja juosta
Atsakyti
sveikos, nu ir prikalbejusios blink.gif saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
[
Ardeine, svočiausim tą pačią dieną. kur jūs švęsit?
beje, aš būčiau svočiavusi 8 rugpjūčio, bet kad skgretos jaunieji nukniso iš panosės mums sodybą lotuliukas.gif
[/quote]

Mes Panevezyje Sodyboje Pas Rapola smile.gif O jus?
Atsakyti
Merginos, o is ko jus darote tuos popierinius tortus, ta prasme is kokio popieriaus, kur ji perkate?
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 02, 18:25)
Jei tiksliau, tai ten 4.50 kainuoja mirksiukas.gif
O gal galetu issaugot ne kaip .docx. o .doc visus dokumentus ir dar karta persiust. Man neatidaro schmoll.gif
Prisegiau cia, gali imt 4u.gif Tik pasitvarkyt reikia, cia ne mano, ziuriu nusokinejes truputi.

Kad zinok cia tikriausiai del to, kad mano ofisas 2007 metu, tai senesni jo neatidaro.

QUOTE(aladinas @ 2009 06 02, 19:49)
sveikos merginos,

O mes liepem jaunajai parupint pirsliui juosta, tai kiek zinau ji ja skolinosi.
Atsakyti
[quote=Ardeine,2009 06 02, 20:52]
[
Ardeine, svočiausim tą pačią dieną. kur jūs švęsit?
beje, aš būčiau svočiavusi 8 rugpjūčio, bet kad skgretos jaunieji nukniso iš panosės mums sodybą lotuliukas.gif
[/quote]

Mes Panevezyje Sodyboje Pas Rapola smile.gif O jus?
[/quote]
mes kauno raj.

mūsų piršliui jaunoji nupirko juostą. juk lieka piršliui po to kaip prisiminimas manau
Atsakyti