sveikos
na man gal nevisai cia rasyt reiktu, bet galvoju gal galesit padet. esme tame kad esu pirmose porose, bet pirsliai yra samdyti ir jie su mumis diena nesivazines, bus tik vakare toje saleje. Taigi, visa kelione juos atstoti turesim mes. tai gal turit patarimu kokiu uzduociu ar kazko ka mes galetumem paruosti? nes as isvis nelabai isivaizduoju ka ten pirsliai turi daryt, o va juo labiau ka mum ten sugalvoti...
Labutis Noreciau ir as prisijungti prie jusu Rugpjucio 15 d. ir man teks buti svocia, labai bijau, bet tikiuosi nenuvilti jaunuju
QUOTE(mycas @ 2009 06 02, 12:50)
Sveikos mergytes, va turejau kelias laisvas dieneles, neprisijungau, o jus cia jau kiek priplepejot. man kuo arciau savaitgalis tuo baisiau darosi, praita savaite jau lyg ir apsiraminusi buvau o sia va jau naktimis nebemiegu....jau man viskas nebegerai.... jau klausiau kazkada bet taip ir negavau jokio atsakymo del tu klausimu korteliu zaidimo, pagelbekit mergytes jei kas turit LABAI PRASAU ne jau galva nebenori laikytis ant peciu....tiek dar visko reik pasidaryti.....o mes tik ketvirtadieni parskrendam....
Čia ką aš radau pas mūsų mylimas svočiutes, tikiuosi padės
Beje, yra pirkti jau pagamintų kortelių, Pegaso knygyne mačiau, kainuoja kažkur apie 6-7 Lt
KLAUSIMYNAS
Ar pripažystate daugkartinį išsiskyrimą?
Ar dažnai važiuojate visuomeniniu transportu be bilieto?
Ar keliatės anksti ant savo reikalo?
Ar mėgstate vaikščioti į svečius?
Ar patinka jums lovos gyvenimas?
Ar su malonumu bučiuojate svetimą moterį?
Ar patinka jums meilės istorijos?
Ar turite polinkį mylėtis su svetimomis moterimis?
Ar dažnai nubundate svetimame patale?
Ar dažnai flirtuojate su svetimomis moterimis?
Ar užtenka valios pasipriešinti svetimų moterų meilinimuisi?
Ar jaučiate švelnumą savo uošvei?
Ar užsiimate sportu?
Ar turite įprotį pataikauti savo viršininkams?
Ar mėgstate dovanoti brangias dovanas savo melužėms?
Ar priklausote sąjūdžiui?
Ar dažnai pasiduodate nukrypimui į slidų kelią?
Ar pripažystate nuogo kūno kultą?
Ar pasiduodate staigiam paviliojimui?
Ar slepiate savo amžių?
Ar pasitaiko darbe imtymių santykių su bendradarbėmis?
Ar mėgstate riebius anegdotus?
Ar kišatės į svetimus šeimyninius reikalus?
Ar galima būtų jus pabučiuoti?
Ar dažnai susigundote?
Ar užtenka jėgų ir valios atsisakyti nuo gėrimo?
Ar mėgstate prižiūrėti save?
Ar patinka girtos moterys?
Kada slepiate pinigus nuo manęs?
Ar mylite savo viršininką?
Ar bučiuojatės viešose vietose?
Ar patinka jums atsiduoti meilės jausmams?
Ar jus kalbatės po pusės akto?
Ar turite įprotį susipažinti gatvėje?
Ar dažnai pažadate daugiau negu galite?
Ar dažnai pasiduodate baimei?
Ar traukia jus alkoholis ir nusikaltimai?
Indus ir grindis jus su malonumu plaunate?
Ar mylite savo žmoną?
Ar mėgstate skaniai pavalgyti?
Ar mėgstate moteris ir alkoholį?
Ar mėgstate gyvūnus?
Ar jūs patenkintas?
ATSAKYMAI:
Jei manes labai paprašo.
Apie tai pakalbėsime be liūdininkų.tiktai per išeigines.
Labai gaila bet taip.
Apie tai manęs paklauskite, kai būsiu blaivesnis.
Kodėl užduodate tokius klausimus solidžioje kompanijoje.
Stengiuosi, kad nepamatytų.
Labai, labai.
Jei šitas nereikalauja gydytojo pagalbos.
Susilaikysiu nuo atsakymo, kad nesugadinčiau savo reputacijos.
Kada aš išgėręs o girtas visada.
Mani įsitikinimai rodo, kad man geriau patylėti.
Jei tėvynė to iš manęs pareikalautų.
Visada kai aš būnu stipriai išgėręs.
Jei tai nereikalauja materialinių išlaidų.
Kiekvieną dieną.
Tiktai per šventes.
Tiktai neduodat.
Dėl kilnaus reikalo rizikuoju.
Labai keblus klausimas.
Mane labiau domina kiti klausimai.
Žinant mano vaikystę jums turėtų būti gėda užduoti tokius klausimus.
Kartais kai būna nemalonumai darbe ar šeimoje.
Jūsų nuosavybėje.
Tiktai nubudęs naktį.
Aš į kvailus klausimus principe neatsakau.
Tai yra natūralus dalykas.
Be šito aš neįsivaizduoju savo gyvenimo.
Į politinius klausimus neatsakau.
Tai priklauso nuo jūsų.
Lyg ir taip lyg ir ne.
Tiktai kraštutinais atvejais.
Tiktai sapne.
Aš priešinuosi tiek, kiek leidžia jėgos.
Prašau manęs nestatyti į nepatogią padėtį.
Tiktai po pachmielkos.
Tai mano hobis.
Finansinė padėtis man šito neleidžia.
Kiekvieną naktį.
Šito nebuvo ir negali būti.
Principe ne, bet kaip išimtis taip.
Gal būt kada nors po išgertuvių.
Tiktai, kad niekas nematytų.
Šis reikalas įaugęs į mane nuo pat vaikystės.
KLAUSIMAI - ATSAKYMAI
Sukarpomi laikraščiai po skiautę. Tada išdalinami žaidimo dalyviams. Piršlys arba svočia užduoda klausimus, o žaidėjas turi atsakyti. Atsakymas yra jo gautoje skiautėje. Klausimai gali būti labai įvairūs. Piršlys ar svočia sugalvoja patys.Ar tavo meilė tikra? Kuo baigėsi paskutinis tavo susitikimas su draugu? Kiek kainavo tavo kvepalai? Kaip įsivaizduoji romantišką savaitgalį dviese? Kokią moterį ar kokį vyrą kviesi į pasimatymą? Kuo vaišintum moterį ar vyrą, užsukusią ar užsukusį į svečius? Kokios dovanosi gėles? Kam prisipažinsi meilėje? Kaip tai padarysi? Ir t.t. Šis žaidimėlis tinka ir gamtoje, ir sugrįžus.
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 02, 16:13)
Mielu noru,bet laikas suskaiciuotas,mazylis visa laika is manes paima,o pas jus paskaityneti uzbegu ir rankose laikydama
ir aš turiu berniuką spaliuką
papildžiau sąrašiuką, tik viso necituosiu:
rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
Ardeine
Ardeine, svočiausim tą pačią dieną. kur jūs švęsit?
beje, aš būčiau svočiavusi 8 rugpjūčio, bet kad skgretos jaunieji nukniso iš panosės mums sodybą
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 02, 15:51)
Ardeine, svočiausim tą pačią dieną. kur jūs švęsit?
beje, aš būčiau svočiavusi 8 rugpjūčio, bet kad skgretos jaunieji nukniso iš panosės mums sodybą
eik tu, o is kur tu zinai, kad mano jaunieji?
Seip as per telika girdejau kaip Palmira kalbeo kad rugpjucio 15 ir 8 dienos yra pacios sekmingiausios metuse ir labiausiai tinkamos vestuvems, tai tikiuosi ir mums bus sekmingos svociauti
QUOTE(skgreta @ 2009 06 02, 16:59)
eik tu, o is kur tu zinai, kad mano jaunieji?
Seip as per telika girdejau kaip Palmira kalbeo kad rugpjucio 15 ir 8 dienos yra pacios sekmingiausios metuse ir labiausiai tinkamos vestuvems, tai tikiuosi ir mums bus sekmingos svociauti
ne, manieji jau tikrai ne pagal horoskopus rinkosi tiesiog grįžta tam laikui iš užsienių. norėjo rugpj. 8 d. petrauskų sod., bet jūs užėmėt. mes neisim į CMB, o į bažnyčią galėjo rinktis laiką bet kada
Merginos, berods visom kurios prasete isiunciau didziaja dali savo turimu darbeliu, patikrinkit jei ka rasykit. Siaip jei kas turit priejima i pirsliams@gmail.com, issiunciau dar ir ten
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 02, 16:16)
ne, manieji jau tikrai ne pagal horoskopus rinkosi tiesiog grįžta tam laikui iš užsienių. norėjo rugpj. 8 d. petrauskų sod., bet jūs užėmėt. mes neisim į CMB, o į bažnyčią galėjo rinktis laiką bet kada
Tai maniskiai irgi ne pagal horoskopa, as kai jiem pasakiau ta labai nustebo. O mes tai ne Petrausku sodyboj svesim, as savo vestuves ten svenciau, mano jaunieji pasirinko sodyba kazkur Domeikavoj man atrodo.Maniskiai kai skambinosi i Petrausku sodyba ji jau buvo uzimta rugpjucio 8 . Tai kazkas kitas nukniso jums sodyba
QUOTE(skgreta @ 2009 06 02, 17:19)
Tai maniskiai irgi ne pagal horoskopa, as kai jiem pasakiau ta labai nustebo. O mes tai ne Petrausku sodyboj svesim, as savo vestuves ten svenciau, mano jaunieji pasirinko sodyba kazkur Domeikavoj man atrodo.Maniskiai kai skambinosi i Petrausku sodyba ji jau buvo uzimta rugpjucio 8 . Tai kazkas kitas nukniso jums sodyba
ups...supainiojau. kad tu savo ten šventei tai taip, supratau. maniau, kad ir dabar ten baliavotis.
pasisakiau temoj apie muzikantus
QUOTE(zeniania @ 2009 06 02, 15:16)
Merginos, berods visom kurios prasete isiunciau didziaja dali savo turimu darbeliu, patikrinkit jei ka rasykit. Siaip jei kas turit priejima i pirsliams@gmail.com, issiunciau dar ir ten
AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ
QUOTE(pagieza2 @ 2009 06 02, 16:18)
sveikos
na man gal nevisai cia rasyt reiktu, bet galvoju gal galesit padet. esme tame kad esu pirmose porose, bet pirsliai yra samdyti ir jie su mumis diena nesivazines, bus tik vakare toje saleje. Taigi, visa kelione juos atstoti turesim mes. tai gal turit patarimu kokiu uzduociu ar kazko ka mes galetumem paruosti? nes as isvis nelabai isivaizduoju ka ten pirsliai turi daryt, o va juo labiau ka mum ten sugalvoti...
Na jei tu busi pas jaunaja tai reikia sutikti jaunaji, daryti isbandymus visokius, tda pasakai koki tosta, papuosiat masinas, teveliai palaimina ir viskas. Kelionei gali padaryt pora zaidimuku.As dariau klausimai-atsakymai, ir ramune-pasiskirstymo darbai. Kaip ir viskas, nes paskui jau kai i vieta atvarot tai ten turi pirsliai stala ispirkinet ir tt.
gal kuri galite padėti LABAI REIKIA LOVOS TAIKRINIMO AKTO Būčiau dėkinga