Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(leliukazz @ 2009 06 02, 12:21)
Dejo po saldaini ir pazadu kortele prisistatant

aciu, as ir mastau apie saldainius, dar masciau apie is karoliuku suvertus angeliukus kaip atminimo dovanele, bet pasidomejau tai man 60- 70-desimciai zmoniu brangokai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 06 02, 12:13)
Visiems labai patiko Jaunųjų žurnalas, nes tai nebuvo šabloniškas vestuvių laikraštis, o spalvotas žurnalas vien apie Jaunuosius, interviu su jais, porų palinkėjimai, kadrai iš bernvakario, mergvakario, šiek tiek gandų apie svečius ir kt. smile.gif

as ir noreciau pamatyt zurnala mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, va turejau kelias laisvas dieneles, neprisijungau, o jus cia jau kiek priplepejot. bigsmile.gif man kuo arciau savaitgalis tuo baisiau darosi, praita savaite jau lyg ir apsiraminusi buvau o sia va jau naktimis nebemiegu....jau man viskas nebegerai.... doh.gif jau klausiau kazkada bet taip ir negavau jokio atsakymo del tu klausimu korteliu zaidimo, pagelbekit mergytes jei kas turit LABAI PRASAU ne jau galva nebenori laikytis ant peciu....tiek dar visko reik pasidaryti.....o mes tik ketvirtadieni parskrendam.... verysad.gif
Atsakyti
Na ka gi, aistros aprimo mano jau, tai galiu siek tiek detaliau kokiu patarimu duot.
Susizinokit del zagso. Mes buvom Vilniui, nors jaunieji jau mokejo 80lt kai padavinejo popierius, bet teko ir mum 100lt paplot.
Antra diena suzinojau kad yra tokia papildoma tradicija jaunuosius zadint ir svetelius gydyt. Jaunuju taip ir nepazadinom, du kartus i duris lauzemes-neatidare. Bet pas svecius ejom su pirslio degtine. Tik nepamirskit zakuskes biggrin.gif
Dar suzinokit ar rinks muzikantai pinigelius, nes mums kalbejo tik apie stiklaini, o jie ryte dar vaiksciojo siule visiem pohmielo, tai teko man pirmai pora stopkiu kalt kol man daejo kad jie pinigu laukia blush2.gif

Visom panelem issiunciau scenarijus kurios praset, tik ateity prasykit per az, nes galiu ne visada pamatyt.
Jei dar ka prisiminsiu, parasysiu.

Tiesa, as dar sunkiai dirbejau prie visokiu diplomu, tai jei kam reiks is mano scenarijaus kazko rasykit atsiusiu. Ir dar turiu ramune padarius, kuria tik issikarpyt ir suklijuot.
Bet as viska dariau power point formate 2007metu, jei senesnis ofisas neatidarys.
Dar turiu kruta laikrasti, irgi powerpoint. Jei kam reiks rasykit.
Atsakyti
jau tie muzikantai sau per daug leidžia tai šakės doh.gif
Atsakyti
zeniania, tai kokie tie muzikantai buvo? O siaip jie visi tokie... Gi kol sveciai renks, groja marsus ir pinigus ima, paskui dar stiklaini prasiuncia ir dar per keltuves susirenka doh.gif Per musu vestuves nebuvo jokiu stiklainiu, per keltuves vienas kitas dave, kas senas tradicijas palaiko. Bet prievartos nebuvo, nes musu draugu tevai grojo, o draugai dar ir pulke buvo. O va per seses vestuves tevu draugas grojo, tai ten oj visko buvo doh.gif Tai po to sakiau, jau per musu vestuves ju tikrai nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 06 02, 15:14)
zeniania, tai kokie tie muzikantai buvo?

Viesai neskelbsiu, galiu tik pasakyt kad is Lentvario, jei kam nusimato turet ar svest is Lentvarieciu ar Trakiskiu, nes jie per abu krastus groja rasykit i az, parasysiu pavardes.
Atsakyti
leliukazz - tai jau pigiau Lt biggrin.gif tu teisi

zaidimo su klausimai atsakymais neturiu schmoll.gif

Sunvysne - suknia man labai grazi kaip suknia, bet man iskart mintis kyla - o tai kokia bus jaunosios suknia? ci ane asmeniskai neisizaisk, tik mano pamastymai - jei pirsliene va tokia nuostabia suknia, tai jau jaunoji turi turet dar kazka ispudingesnio. Jei tavp suknia nebus 'tortiskesne' uz jaunaja - tai kodel gi ne, manji labai grazi thumbup.gif

Atsakyti
Merginos, toskurioms dar neatsiunciau ir kurioms reiks scenarijaus ar dar ko, rasykit man vakare, streikuoja mano netas ir negaliu issiust laisku 4u.gif
Atsakyti
Labukas svočiutės,
nepykit kad taip jau slapciom nagrineju jus patarimus,bet baigiu isprotei nuo visu paruosiamuju darbu,o galva visiskai tuscia,laikas bega lyg kazkas vogtu ji is manes,tai pas jus apsilankius randu minciu ir ideju AČIŪ console.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 02, 16:06)
Labukas svočiutės,
nepykit kad taip jau slapciom nagrineju jus patarimus,bet baigiu isprotei nuo visu paruosiamuju darbu,o galva visiskai tuscia,laikas bega lyg kazkas vogtu ji is manes,tai pas jus apsilankius randu minciu ir ideju AČIŪ console.gif

labas. tai dalyvauk aktyviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielu noru,bet laikas suskaiciuotas,mazylis visa laika is manes paima,o pas jus paskaityneti uzbegu ir rankose laikydama sad.gif
Atsakyti