Na ka gi, aistros aprimo mano jau, tai galiu siek tiek detaliau kokiu patarimu duot.
Susizinokit del zagso. Mes buvom Vilniui, nors jaunieji jau mokejo 80lt kai padavinejo popierius, bet teko ir mum 100lt paplot.
Antra diena suzinojau kad yra tokia papildoma tradicija jaunuosius zadint ir svetelius gydyt. Jaunuju taip ir nepazadinom, du kartus i duris lauzemes-neatidare. Bet pas svecius ejom su pirslio degtine. Tik nepamirskit zakuskes
Dar suzinokit ar rinks muzikantai pinigelius, nes mums kalbejo tik apie stiklaini, o jie ryte dar vaiksciojo siule visiem pohmielo, tai teko man pirmai pora stopkiu kalt kol man daejo kad jie pinigu laukia
Visom panelem issiunciau scenarijus kurios praset, tik ateity prasykit per az, nes galiu ne visada pamatyt.
Jei dar ka prisiminsiu, parasysiu.
Tiesa, as dar sunkiai dirbejau prie visokiu diplomu, tai jei kam reiks is mano scenarijaus kazko rasykit atsiusiu. Ir dar turiu ramune padarius, kuria tik issikarpyt ir suklijuot.
Bet as viska dariau power point formate 2007metu, jei senesnis ofisas neatidarys.
Dar turiu kruta laikrasti, irgi powerpoint. Jei kam reiks rasykit.