Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

Labutis visoms mirksiukas.gif

user posted image

su vasarele.Nors pradzia apsiniaukusi.bet VASARA thumbup.gif

Oi rasau pagaliau scenariju.Norejau paklasutiti patarimo.Gal kas turi kokiu zodeliu spyneles pakabinimui? blush2.gif .Boza kaip galva jau perkrauta viskuo. doh.gif

gal dar galite pasufleruoti kas po ko priklauso eiti.nelabai dar isivaizduoju kaip cia idealiai viska sudelioti valandomis.(jaunuju valsas,seimos zidinys,karti-karti,torto pjaustymas,).Gal sakau su muzikantais pasitarti? g.gif

Beje garkese ieskojau menteles tortui.niu radau su tokiaaaaaaaaa KAINA 70 lt.
nu galvoju tokio tai nepirksiu schmoll.gif .Nuvariau vakar i maxima ziuriu kokia grazi mentele 9.99.Galvoju imu bigsmile.gif .Nuejau i kasa dar nuolaidos gavau nes visiems irankiams buvo nuolaida ta inusipirkau uz 6 lt. thumbup.gif .SUPER ANE???? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 01 birželio 2009 - 09:20
Ačiū už patarimą,

o gal kas nors dar scenarijų kokių nors turi wub.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, mano mielosios svočiutės bigsmile.gif Labai JŪSŲ pasiilgau, tas darbas ir ligos mane privertė jus kuriam laikui palikti, tačiau džiaugiuosi, kad vėl kartu su jumis 4u.gif Kimbu iškart į darbus vestuvių planavime mirksiukas.gif Laikas kuo toliau tuo labiau spaudžia doh.gif

Sveikinu visas visas su pirmąja vasaros diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta48 @ 2009 06 01, 09:39)
Sveikos, tai jeigu bažnyčia ir CM Alytuj tai važiuot galim visur kur graži gamta, bet nežinau ka pasiulyt jauniesiems g.gif  g.gif  g.gif O kas ten per piliakalniai

Tai jai jaunieji is to krasto tai manau jie patys gal geriau zinos jau tas vietas . O siaip labiausiai siulyciau arba merkines piliakalni arba punios ,ten graziausios foto buna mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va, kad jaunieji užsienį gyvena blink.gif
Atsakyti
Na tada belieka jum rupintis g.gif
Atsakyti
[quote=leliukazz,2009 06 01, 09:22]
Labas rytelis,

mes vakar turejom seimos diena thumbup.gif Prisigastroliavom Vilnius-Elektrenai-Trakai-Vilniaus Vingio parkas thumbup.gif Tai taip atsiputem nuo visko rolleyes.gif

Pelze bigsmile.gif Kazi ar LT buna tokio popieriaus g.gif

Aš kiek ieškojau tai niekur neradau g.gif .jei kas yra radę tai pasipasakokit 4u.gif
Atsakyti
merginos,kuri rašė tą kontraktą,kur keptus paršelius artimiausioj maximoj atsiimt g.gif nu neišsisaugojau doh.gif help ax.gif
Atsakyti
[quote=roky,2009 06 01, 13:11]
[quote=leliukazz,2009 06 01, 09:22]
Labas rytelis,

mes vakar turejom seimos diena thumbup.gif Prisigastroliavom Vilnius-Elektrenai-Trakai-Vilniaus Vingio parkas thumbup.gif Tai taip atsiputem nuo visko rolleyes.gif

Pelze bigsmile.gif Kazi ar LT buna tokio popieriaus g.gif

Aš kiek ieškojau tai niekur neradau g.gif .jei kas yra radę tai pasipasakokit 4u.gif
[/quote]
Apie koki popieriu kalbat g.gif

aa, jau supratau mirksiukas.gif as tai maciau toki OPTIMALUS KOMPIUTERIAI parduotuveje , o jie yra senukuose . Tai va ten galit paieskot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 01 birželio 2009 - 11:43
Radau va kokio popieriaus bigsmile.gif MEs tos firmos pirkom ir etiketem thumbup.gif Reiks pasidomet ir situo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita31 @ 2009 05 31, 18:07)
Laba diena .as irgi jungiuosi prie jūsų.Aš svočiausiu vestuvėse rugpjūčio 8d. bigsmile.gif

Ir mane prie to pacio astunto ax.gif .

Koks grazus mergaiciukes popierinis tortas bigsmile.gif , visai kaip tikras, nebande nieks paragauti tongue.gif gal galima isklotine torto kaip nbors gauti, buciau dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
Labutukas visoms,cia buwote uzvede tema apie papkes:)man toks klausimas kyla kur jas galima butu nusipirkti Vilniuje?ir kokia ju kaina mazdaug? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salibaba: 01 birželio 2009 - 13:38