Labutis visoms
su vasarele.Nors pradzia apsiniaukusi.bet VASARA
Oi rasau pagaliau scenariju.Norejau paklasutiti patarimo.Gal kas turi kokiu zodeliu spyneles pakabinimui? .Boza kaip galva jau perkrauta viskuo.
gal dar galite pasufleruoti kas po ko priklauso eiti.nelabai dar isivaizduoju kaip cia idealiai viska sudelioti valandomis.(jaunuju valsas,seimos zidinys,karti-karti,torto pjaustymas,).Gal sakau su muzikantais pasitarti?
Beje garkese ieskojau menteles tortui.niu radau su tokiaaaaaaaaa KAINA 70 lt.
nu galvoju tokio tai nepirksiu .Nuvariau vakar i maxima ziuriu kokia grazi mentele 9.99.Galvoju imu .Nuejau i kasa dar nuolaidos gavau nes visiems irankiams buvo nuolaida ta inusipirkau uz 6 lt. .SUPER ANE????
Sveikos gyvos, mano mielosios svočiutės Labai JŪSŲ pasiilgau, tas darbas ir ligos mane privertė jus kuriam laikui palikti, tačiau džiaugiuosi, kad vėl kartu su jumis Kimbu iškart į darbus vestuvių planavime Laikas kuo toliau tuo labiau spaudžia
Sveikinu visas visas su pirmąja vasaros diena
Sveikinu visas visas su pirmąja vasaros diena
QUOTE(asta48 @ 2009 06 01, 09:39)
Sveikos, tai jeigu bažnyčia ir CM Alytuj tai važiuot galim visur kur graži gamta, bet nežinau ka pasiulyt jauniesiems O kas ten per piliakalniai
Tai jai jaunieji is to krasto tai manau jie patys gal geriau zinos jau tas vietas . O siaip labiausiai siulyciau arba merkines piliakalni arba punios ,ten graziausios foto buna
Na tada belieka jum rupintis
[quote=leliukazz,2009 06 01, 09:22]
Labas rytelis,
mes vakar turejom seimos diena Prisigastroliavom Vilnius-Elektrenai-Trakai-Vilniaus Vingio parkas Tai taip atsiputem nuo visko
Pelze Kazi ar LT buna tokio popieriaus
Aš kiek ieškojau tai niekur neradau .jei kas yra radę tai pasipasakokit
Labas rytelis,
mes vakar turejom seimos diena Prisigastroliavom Vilnius-Elektrenai-Trakai-Vilniaus Vingio parkas Tai taip atsiputem nuo visko
merginos,kuri rašė tą kontraktą,kur keptus paršelius artimiausioj maximoj atsiimt nu neišsisaugojau help
[quote=roky,2009 06 01, 13:11]
Labas rytelis,
[/quote]
Apie koki popieriu kalbat
aa, jau supratau as tai maciau toki OPTIMALUS KOMPIUTERIAI parduotuveje , o jie yra senukuose . Tai va ten galit paieskot
Labas rytelis,
[/quote]
Apie koki popieriu kalbat
aa, jau supratau as tai maciau toki OPTIMALUS KOMPIUTERIAI parduotuveje , o jie yra senukuose . Tai va ten galit paieskot
Radau va kokio popieriaus MEs tos firmos pirkom ir etiketem Reiks pasidomet ir situo
QUOTE(jolita31 @ 2009 05 31, 18:07)
Laba diena .as irgi jungiuosi prie jūsų.Aš svočiausiu vestuvėse rugpjūčio 8d.
Ir mane prie to pacio astunto .
Koks grazus mergaiciukes popierinis tortas , visai kaip tikras, nebande nieks paragauti gal galima isklotine torto kaip nbors gauti, buciau dekinga