Labas labas rytas, mielos svociutes
Mano maziui vel nesimiega O ziurekit, kas norit det kryziazodi, koki radau: kryziazodis Gal kam pravers ideja ar bent klausimai
Sveikos svočiutės. Nu jūs ir greitos nespėju su jumis koja kojon tik nebūk kelias dienas forume - jūs jau toli nuvažiavote. Šaunuolės. Gal galit pasakyti kur nuvažiuoti į gamtą Alytaus rajone vestuvės bus Alytuj balius kažkur Alovėj sodybos pas Genutę niekaip nesugalvoju kur čia nuvažiavus i gamtą Būkit geros padėkit
labas rytleis,na o musu baliu bus birztone,tai del gamtos dar nzn nzn
tai birstone kazkoks dvaras yra neblogi vaizdai kiek pamenu ten:)
Laba diena, visoms svociutems
JAu senai cia bebuvau nosi ikisusi Reiks skaityti ir vytis jus
JAu senai cia bebuvau nosi ikisusi Reiks skaityti ir vytis jus
Laba diena .as irgi jungiuosi prie jūsų.Aš svočiausiu vestuvėse rugpjūčio 8d.
QUOTE(jolita31 @ 2009 05 31, 17:07)
Laba diena .as irgi jungiuosi prie jūsų.Aš svočiausiu vestuvėse rugpjūčio 8d.
komanda dideja - jegos stipreja
sveika svociute
sveikutes,
as is po gamtos tai jegutaip nera... vos vos rasyt eina netikejau kad taip pavargsim, bet bais faina. isvada - palapine gera,reikia pripuiamu ciuziniu dabar
del naktiniu - as idesiu nuotrauka, bet siuvau atskirus abiems, kazkada rasiau cia savo ideja del meiles recepto ir seks pozu - tai taip ir padariau. idesiu foto ryt jei tik spesiu - butinai. Tai as ant paprastos medziagos dejau, kas cia klause kur pirkt maike... man atrodo paprasta trikotazine maike tinka, nes ant to specialaus popieriaus parasyta kokia sudetis maikiu turi but. Nemanau akd jos kazkuom skiriasi nuo paprastu
o papkes as savo medziaga esu aptraukus ir gelytem papuosus. tuoj gal eis nuotrauka ikelt, bet iskart atsiprasau - jos dideles bais ir nelabai kokybiskos
as is po gamtos tai jegutaip nera... vos vos rasyt eina netikejau kad taip pavargsim, bet bais faina. isvada - palapine gera,reikia pripuiamu ciuziniu dabar
del naktiniu - as idesiu nuotrauka, bet siuvau atskirus abiems, kazkada rasiau cia savo ideja del meiles recepto ir seks pozu - tai taip ir padariau. idesiu foto ryt jei tik spesiu - butinai. Tai as ant paprastos medziagos dejau, kas cia klause kur pirkt maike... man atrodo paprasta trikotazine maike tinka, nes ant to specialaus popieriaus parasyta kokia sudetis maikiu turi but. Nemanau akd jos kazkuom skiriasi nuo paprastu
o papkes as savo medziaga esu aptraukus ir gelytem papuosus. tuoj gal eis nuotrauka ikelt, bet iskart atsiprasau - jos dideles bais ir nelabai kokybiskos
Laba vakareli.
Mandra Sandra , jeigu nesunku tai itrauk ir mane i sarasiuka.
As tai nusipirkau juodas papkes Pinokio parduotuveje radau tokius specialius papuosimus atvirutems daryti . Tai bandysiu su jais ka nors ir padaryti .
Ziuriu vyksta dideles diskusijos del sukneliu.As issinuomojau is karto dvi sukneles uz 200 Lt . Gerai , kad man nereikia derintis prie pamergiu,nes ju nebus.Tik labai pradejau pergyventi del jos spalvos. Sukneles spalva vos vos zalsva,bijau,kad galiu nelabai skirtis nuo jaunosios nors mane tenai patikino,kad cia svocios suknele.
Mandra Sandra , jeigu nesunku tai itrauk ir mane i sarasiuka.
As tai nusipirkau juodas papkes Pinokio parduotuveje radau tokius specialius papuosimus atvirutems daryti . Tai bandysiu su jais ka nors ir padaryti .
Ziuriu vyksta dideles diskusijos del sukneliu.As issinuomojau is karto dvi sukneles uz 200 Lt . Gerai , kad man nereikia derintis prie pamergiu,nes ju nebus.Tik labai pradejau pergyventi del jos spalvos. Sukneles spalva vos vos zalsva,bijau,kad galiu nelabai skirtis nuo jaunosios nors mane tenai patikino,kad cia svocios suknele.
zeniania, Varėne - laukiam įspūdžių ir foto
ruošiasi:
birželio 6
pajole
auksegi
birzželio 13
murmur
birželio 20
ingiena
airara
aladinas
birželio 27
Bombočka
Keberiokšt
liepos 4
pantera83
pekutis
dowwe
leliukazz
muosee
gedvita
liepos 11
Bėganti
salibaba
deizzy
pelze
liepos 18
laimakp
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
liepos 31
Vaida&Emilija
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
jolita31
rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
rugpjūčio 22
loretita
rugpjūčio 29
darule
rugsejo 5
vilija s
rugsėjo 26
inrinke
aladinas, jolita31, įtraukiau jus. tikiuosi, aky\tyviai dalyvausite
va, mano naktiniai apredai
Kokie fainulkos
O mano jaunoji grieztai atsisake tokiu dalykeliu.tai mes nors simboliskai sugalvojome padaryti taip:
Yra tradicija dovanoti naktį marškinėlius,bet šiai tradicijai mes nusižengsime, o žinote kodėl?
Papasakosiu jums trumpą istoriją:
Susitiko dvi draugės ir sako:
- Kai tu tekėsi, aš tau padovanosiu naktinius marškinius.
- O kita sako:
- O aš tau padovanosiu šalikėlį, ar žinai kodėl? O todėl, kad jie pragulės prie lovos kampe.
Taigi jaunajai padovanokime- kaklo papuošalą šalikėlį
O jaunikiui padovanokime- kaklo papuošalą varlytę.
O mano jaunoji grieztai atsisake tokiu dalykeliu.tai mes nors simboliskai sugalvojome padaryti taip:
Yra tradicija dovanoti naktį marškinėlius,bet šiai tradicijai mes nusižengsime, o žinote kodėl?
Papasakosiu jums trumpą istoriją:
Susitiko dvi draugės ir sako:
- Kai tu tekėsi, aš tau padovanosiu naktinius marškinius.
- O kita sako:
- O aš tau padovanosiu šalikėlį, ar žinai kodėl? O todėl, kad jie pragulės prie lovos kampe.
Taigi jaunajai padovanokime- kaklo papuošalą šalikėlį
O jaunikiui padovanokime- kaklo papuošalą varlytę.