Labas rytas svociutes:)
ryt jaunoji zada atsiusti foto is tevu fotiko tikekekimes bus ka jum parodyt
QUOTE(pelze @ 2009 05 29, 18:12)
niu va, as atrodo pagaliau pribaigiau naktinius
dar: skaitau savo scenariju, kiek jau esu pasirasius - ka jus dovanojat ar nedovanojat per ziadimus? kazkaip net nezinau, kad ir kas sauna i galva - man atrodo kad nesamone
dar: skaitau savo scenariju, kiek jau esu pasirasius - ka jus dovanojat ar nedovanojat per ziadimus? kazkaip net nezinau, kad ir kas sauna i galva - man atrodo kad nesamone
Kokius naktinius darei? MB su krikstateviais isvare i gariunus, uzsiprasiau kad nupirktu zirkles, kur trikampiukais karpo, kad medziaga neirtu, tai irgi jau pradesiu siut
Mes dovanosim zenkliukus magnetukus, su vestuviu simbolika Sukurem jaunuju simboli... Uzsakiau pabandymui, kita savaite reiks pasiimt ir jei tiks, iskart uzsakinesiu.
QUOTE(pelze @ 2009 05 29, 19:04)
as jau kalendoriu ant sienos pasikabinau bet zinokit - man nieks nebetinka. nu nieko, viskas bus gerai, reikia gi pabambet negi taip laisvai viska pasidarysiu. bet interneta tikrai reik atjunk
Va va, as vis vaikai vaikai... O kai ta diena interneto nebuvo, tai net vaikai netrukde scenariju rasyt
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 05 29, 20:40)
Vakar peržiurėjau visą vestuvių diską, taip gerą buvo prisimint.
Ir nuotraukas jau visas gavau.Fotagrafė buvo nereali, iš visų nuotraukų tik 2 blogai išėjau.Tai kai juokiausi nelabai vaizdelį gadinau.O juostoje tai jau labiau yra kas mane erzina, nes juk matosi mimikos, gestai, ir pan.
Reiktų jau palikt šią temelę, bet kažkaip vis rūpi kaip praeis tom, su kuriom kartu ruošėmės
Ir nuotraukas jau visas gavau.Fotagrafė buvo nereali, iš visų nuotraukų tik 2 blogai išėjau.Tai kai juokiausi nelabai vaizdelį gadinau.O juostoje tai jau labiau yra kas mane erzina, nes juk matosi mimikos, gestai, ir pan.
Reiktų jau palikt šią temelę, bet kažkaip vis rūpi kaip praeis tom, su kuriom kartu ruošėmės
Gilaja, man prie tu sukneliu labai tiktu smaragdines spalvos suknele
miegaliuk, o kaip sekes be muzikantu, kas muzika kuravo?
gute pinkute, nepagailek foto ir mum parodyk
O vakar MB brolio mergina, kad reze tai reze. Sako, jei sumastysim zenytis, tai tik jus vieninteliais kandidatais i pirslius matom Gal po situ vestuviu persigalvos
mergaiciuke, o kur tavo jaunieji nakciai apsipirkinejo? Ir kaip reagavo tiek centu gave pardavejai?
[quote=leliukazz,2009 05 30, 09:33]
Kokius naktinius darei? MB su krikstateviais isvare i gariunus, uzsiprasiau kad nupirktu zirkles, kur trikampiukais karpo, kad medziaga neirtu, tai irgi jau pradesiu siut
Mes dovanosim zenkliukus magnetukus, su vestuviu simbolika Sukurem jaunuju simboli... Uzsakiau pabandymui, kita savaite reiks pasiimt ir jei tiks, iskart uzsakinesiu.
Va va, as vis vaikai vaikai... O kai ta diena interneto nebuvo, tai net vaikai netrukde scenariju rasyt
O vakar MB brolio mergina, kad reze tai reze. Sako, jei sumastysim zenytis, tai tik jus vieninteliais kandidatais i pirslius matom Gal po situ vestuviu persigalvos
mergaiciuke, o kur tavo jaunieji nakciai apsipirkinejo? Ir kaip reagavo tiek centu gave pardavejai?
[/quo
apsipirkinejo lukoil degalinej visai gerai reagavo gal ir pazino mumis nes ten nentoli mano namu o kai suni vedziojam daznai ten uzsukam ko nors pasiimt:)paskui kai buvau uzsukus sake per naktine pamaina skaiciavo centus :)sake kad neapgavau lygiai tiek ir buvo kiek sakiau:)
[/quo
apsipirkinejo lukoil degalinej visai gerai reagavo gal ir pazino mumis nes ten nentoli mano namu o kai suni vedziojam daznai ten uzsukam ko nors pasiimt:)paskui kai buvau uzsukus sake per naktine pamaina skaiciavo centus :)sake kad neapgavau lygiai tiek ir buvo kiek sakiau:)
Sveikos merginos ,
Visai geras oras nuskilo svociutem.
Gal Kaunietes zino kur gaut prijuoste geruliska su kokiais gerais vaizdeliai
pvz. zmogaus kunu , kaip karves spalvu demem , ar kazka panasaus
QUOTE(astarna @ 2009 05 30, 14:40)
Sveikos merginos ,
su kačiukais visokiais mačiau senamiesty tose suvenyrų parduotuvėse, kur iš lino, iš medžio gaminiai...šiaip senukuose nemažai prijuosčių
įdomu, kaip mūsų šio savaitgalio svočiutėm sekasi. orels bent jau kaune tikrai neblogas. ne per karšta...
gal kas žinot, kur galima per intermetą užsakyti marškinėlius, na kad užrašą pačiam susikurti galima būtų
gal kas žinot, kur galima per intermetą užsakyti marškinėlius, na kad užrašą pačiam susikurti galima būtų
Labutis,
ieskau torto peiliu ir menteles rinkinio. .Niekur nerandu .Gal galite patarti kur galima butu surasti toki dalyka vilniuje.
ieskau torto peiliu ir menteles rinkinio. .Niekur nerandu .Gal galite patarti kur galima butu surasti toki dalyka vilniuje.
o kad ir maximoj ar seniuose nebandei žiūrėt?
kaip puošėte aptraukinėjote savo segtuvus?
nes čia užklausiau sm, tai atsakė, kad gali l. gražiai padaryti, bet kaina 60lt. man neįkandama tai mąstau dabar ką pačiai sugalvoti
nes čia užklausiau sm, tai atsakė, kad gali l. gražiai padaryti, bet kaina 60lt. man neįkandama tai mąstau dabar ką pačiai sugalvoti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 30, 18:02)
Visai gerai ziurisi astos Masalskienes sektuvas is SESTADIENIO RYTAS , kur per baltija rodo sestadieniais .Toks jausmas kad aptrauktas audiniu , visai nesunku paciai pasidaryt
Prijuostes reiks i senukus nulekt pasidauryt,
O jei as 2 prijuostes pirkciau - Jam ir Jai - tipo...visur ir visada viens kitam padeti , net ir virtuves darbuose...
Sveikos,
Dekui mergaites uz patarimus del atostogu, turbut neimsiu, pasiimsiu gal tik laisva diena pries vestuves.
vat as ir ta pati galvoju daryti tik man dar reikia kad butu vietos kur issiuvineti palikta, tai sunkiai randu (nors per daug neiskojau ) reiks i senukus bandyt nulekti
Dekui mergaites uz patarimus del atostogu, turbut neimsiu, pasiimsiu gal tik laisva diena pries vestuves.
QUOTE(astarna @ 2009 05 30, 19:00)
Visai gerai ziurisi astos Masalskienes sektuvas is SESTADIENIO RYTAS , kur per baltija rodo sestadieniais .Toks jausmas kad aptrauktas audiniu , visai nesunku paciai pasidaryt
O jei as 2 prijuostes pirkciau - Jam ir Jai - tipo...visur ir visada viens kitam padeti , net ir virtuves darbuose...
vat as ir ta pati galvoju daryti tik man dar reikia kad butu vietos kur issiuvineti palikta, tai sunkiai randu (nors per daug neiskojau ) reiks i senukus bandyt nulekti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 29, 11:20)
skgreta, taip tai viskas suprantama...jei būčiau nuotaka, ir aš nedvejočiau. dabar dvejoju, nes ir taip pinigų nemažai...
suknelė 200, megztukas 75, šukuosena vėl apie 100, antrai dienai suknelė nežinau net kiek, gal vėl 100...gerai kad batelių nereikia pirkti...karvojus gal 100-150lt...vyrui jaučiu naujų kelnių, o gal net viso kostiumo reikės, nes neįlenda į vestuvinį, o visi bandymai kūdintis baigiasi vakare su manim
suknelė 200, megztukas 75, šukuosena vėl apie 100, antrai dienai suknelė nežinau net kiek, gal vėl 100...gerai kad batelių nereikia pirkti...karvojus gal 100-150lt...vyrui jaučiu naujų kelnių, o gal net viso kostiumo reikės, nes neįlenda į vestuvinį, o visi bandymai kūdintis baigiasi vakare su manim
nu jo jum nemazai cia gaunas jei TB kostiuma reik pirkti. Pas mus tai gausis visos islaidos mano groziui , MB viska turi tik kaklaraisti gal reiks pasiziureti. As antrai dienai sukne turiu, tai nesinuomuosiu tikriausiai, tik pirmai reikes kazko ieskoti. O kur tu savaja nuomavai kad tik 200?
Makiaza tai tikrai darysiuosi, tik nezinau ar mano visaziste bus Lietuvoj , dar pries makiaza nueisiu pasidaryti kokia grozio procedura veidukui kad graziau ir geriau laikytusi, na ir sukuosena apie 100 lt, tai susumavus susidarys nemaza kainyte. Dar jei nespesiu idegti, tai reiks i soliariuma biski pavaiksciot
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 29, 11:38)
as uz makiaza 40lt sumokejau ir puikiai isilaike nuejau miegot 4ryto ir tikrai puikiai atrodziau dar. Bet as klaipedoj dariaus ir cia aisku didelis ACIU KASANDRAI nes ji man ta visaziste rekomendavo.
Geras, Klaipedoj daug pigesnis makiazas . Na dar kaina kyla jei visaziste i namus atvaziuoja ar ten kur reikia, tai gal del to ir brangiau.
QUOTE(rugzti_uoga @ 2009 05 29, 11:20)
del makiazu, jei kam reikia visazistes kaune, galiu parekomenduoti ta, kuri man darre makiaza - likau super patenkinta. is niekas nenusitryne iki pat į ryto... mokejau 70 litu
gal gali pasakyti kur dareisi?
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 30, 18:02)
As tai gal nepuosiu, na dar nezinau, arba kazka galvosiu kaip mergaiciuke_ee. Man labai patiko jos papkes