QUOTE(pelze @ 2009 05 29, 18:12)
niu va, as atrodo pagaliau pribaigiau naktinius
dar: skaitau savo scenariju, kiek jau esu pasirasius - ka jus dovanojat ar nedovanojat per ziadimus?

kazkaip net nezinau, kad ir kas sauna i galva - man atrodo kad nesamone
Kokius naktinius darei?

MB su krikstateviais isvare i gariunus, uzsiprasiau kad nupirktu zirkles, kur trikampiukais karpo, kad medziaga neirtu, tai irgi jau pradesiu siut
Mes dovanosim zenkliukus magnetukus, su vestuviu simbolika

Sukurem jaunuju simboli... Uzsakiau pabandymui, kita savaite reiks pasiimt ir jei tiks, iskart uzsakinesiu.
QUOTE(pelze @ 2009 05 29, 19:04)

as jau kalendoriu ant sienos pasikabinau

bet zinokit - man nieks nebetinka. nu nieko, viskas bus gerai, reikia gi pabambet negi taip laisvai viska pasidarysiu.
bet interneta tikrai reik atjunk
Va va, as vis vaikai vaikai... O kai ta diena interneto nebuvo, tai net vaikai netrukde scenariju rasyt
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 05 29, 20:40)
Vakar peržiurėjau visą vestuvių diską, taip gerą buvo prisimint.
Ir nuotraukas jau visas gavau.Fotagrafė buvo nereali, iš visų nuotraukų tik 2 blogai išėjau.Tai kai juokiausi nelabai vaizdelį gadinau.O juostoje tai jau labiau yra kas mane erzina, nes juk matosi mimikos, gestai, ir pan.
Reiktų jau palikt šią temelę, bet kažkaip vis rūpi kaip praeis tom, su kuriom kartu ruošėmės
Gilaja, man prie tu sukneliu labai tiktu smaragdines spalvos suknele
miegaliuk, o kaip sekes be muzikantu, kas muzika kuravo?
gute pinkute, nepagailek foto ir mum parodyk
O vakar MB brolio mergina, kad reze tai reze. Sako, jei sumastysim zenytis, tai tik jus vieninteliais kandidatais i pirslius matom

Gal po situ vestuviu persigalvos
mergaiciuke, o kur tavo jaunieji nakciai apsipirkinejo? Ir kaip reagavo tiek centu gave pardavejai?