Įkraunama...
Įkraunama...

Puošimai-gėlytės, drugeliai ir t.t.

QUOTE(Sandriene123 @ 2011 05 10, 11:48)
Būtų labai malonu,jei schemos būtų dar ir įskaitomos.

O kas konkrečiai taip jau visai tragiškai neįskaitoma? unsure.gif Manau kartais vien ir pačios idėjos užtenka, o schemose jei kokių taškelių ir neišeina tiksliai suskaičiuoti, gal ne baisi bėda, kad pavyks tik iš antro ar trečio karto - gi tokie jau "dideli" čia tie darbai, kad galima ir paardyti, atitaikyti, kaip gaunasi geriausiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 09, 23:04)
Mažulyčiai vaisiai, daržovės, uogos:

user posted image
depositfiles
uploadbox

sveikos, labai prasau, gal gali kas paaiskint, kodel man atsisiubtus ta deposit jo neatidaro...turbut reikia dar kazka papildomai atsisiust, kokia programa? kaip jus darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 05 10, 11:48)
Būtų labai malonu,jei schemos būtų dar ir įskaitomos.

Kur labai sunkiai įžiūrimos schemos, aš dar naudoju padidinamąjį stiklą (lupą). Padeda ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 10, 11:59)
O kas konkrečiai taip jau visai tragiškai neįskaitoma? unsure.gif Manau kartais vien ir pačios idėjos užtenka, o schemose jei kokių taškelių ir neišeina tiksliai suskaičiuoti, gal ne baisi bėda, kad pavyks tik iš antro ar trečio karto - gi tokie jau "dideli" čia tie darbai, kad galima ir paardyti, atitaikyti, kaip gaunasi geriausiai. 4u.gif

O kam tada išvis reikalingos schemos?Sėdėti prie kompo su lupa ?Prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 05 10, 15:55)
O kam tada išvis reikalingos schemos?Sėdėti prie kompo su lupa ?Prajuokinot lotuliukas.gif

Geriau turbūt būdavo mūsų mamų, močiučių laikais - trys knygos, kurias visos mezgėjos/nėrėjos mintinai mokėjo, plius savom rankytėm iš draugių persipieštos schemos (gal net iš užusieniaus bigsmile.gif per didžiausius vargus viena kita gauta), o kai viskas kone ant lėkštutės padėta - tik žiūrėk, atsirink pagal poreikius, tai ir matosi prastai, ir "valdžia bloga", ir "visi jie vagys", ir t.t... biggrin.gif

Esu dėkinga tiek šios temos kūrėjai bei "augintojoms", tiek skanuotojoms, fotografuotojoms įvairiausiuose pasaulio kampeliuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 05 10, 15:55)

Lupa, jeigu ką, yra viršuje dešiniame krašte prie kiekvienos nuotraukos. Visos schemos puikiausiai įskaitomos. Aš irgi labai dėkinga už šitą temą ir visoms besidalijančioms.
Atsakyti
Viskas čia kuo puikiausiai. nenorėkit, kad ir nunertume už jus. Idėjos čia, idėjos... mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
sharingmatrix
depositfiles
Atsakyti
Mergaites, aciu Jums,kad keliate cia tokius grozius...
Gal kuri uzmatete kur SKUBI DU paveiksliuka ar nerta suniuka, na kazka panasaus, kad eitu nunerti, man reikia tokios aplikacijos...kiek ieskau, nerandy...o gal ieksoti newmoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 05 11, 12:04)
Mergaites, aciu Jums,kad keliate cia tokius grozius...
Gal kuri uzmatete kur SKUBI DU paveiksliuka ar nerta suniuka, na kazka panasaus, kad eitu nunerti, man reikia tokios aplikacijos...kiek ieskau, nerandy...o gal ieksoti newmoku doh.gif

juratike13, gal nors kiek padės?

http://club.osinka.r...8633?&start=435

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Silsta,aciukas...tik va jau kiek as tu puslapiu isnarsiau, nieko nerandu, gogle meta dazniau is priekio snukucius..., tik man gal su fantazija per prastai, nu neismanau kaip tai padaryt
jau radau kazka panasaus ant croksu...bandysiu tieisog kopijuot
Aciu uz pagalba
Atsakyti

user posted image

Gėlytė nerta iš trijų sluoksnių, t.y trys atskiros dalys ir po to susiūta. Kur balta su salotiniu krašteliu, tai raštas šitas, kaip ir kepurytės baltas kraštas:

user posted image
Neriama pynelė (ilgio kokio tik norit.... Kuo bus ilgesnė, tuo gėlytė bus daugiau garbanota),tada kita eilė pagal rašto schemą. Galima nerti aplink arba pirmyn atgal. Tada nenėrus per pirmą eilę perkišti siūlą ir sutraukti.

Raudonas sluoksnis ir baltas neriamas taip pat.

Nuneriama pynelė, antra eilė langučiais (stulpelis su užmetimu, dvi pynelė kilpos, stulpelis su užmetimu, dvi pynelės kilpos......). Trečia eilė: į kiekvieną langelį..... , stulpelis su užmetimu, pynelės kilpa, stulpelis su užmetimu, pynelės kilpa, stulpelis su užmetimu, pynelės kilpa, stulpelis su užmetimu, pynelės kilpa. Ketv.eilė: Stulpelis su užmetimu pumpurius iš trijų pynelės kilpų, pynelės kilpa, stulpelis su užmetimu, pynelės kilpa, stulpelis su užmetimu, pumpuriukas iš trijų pynelės kilpų..... Nunėrus taip pat sutraukti, tik raudoną sluoksnį sutraukiau ne visiškai, viduriukas lieka tuščias. Baltą dalį nėriau taip pat, tik jau sutraukiau iki galo, na kaip kaspiną kad raukiant. Ir visus sluoksnius tada sukabinau. Jaučiu nieks nieko nesuprato blush2.gif Reiks bandyt gal papaišyt, nes nemoku aiškint doh.gif
P.S Jei kam bus neaišku, tai rašykit Až mirksiukas.gif
Atsakyti