Dar idėjų (vėl atnešu iš kitos temos ):
http://de.dawanda.co...s=true#products
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 17, 22:23)
NUOSTABŪS maži drugeliai, gal kas schemutę turi, arba kur matėt
noriu papuošti gėlytę
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 17, 21:37)
NUOSTABŪS maži drugeliai, gal kas schemutę turi, arba kur matėt
noriu papuošti gėlytę
noriu papuošti gėlytę
Schemos tai neturiu , bet mėginčiau bandymų-klaidų metodu maždaug taip:
(Tik priekiniams sparneliams stulpeliai trys ir su trim užmetimais ).
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 17, 23:05)
Schemos tai neturiu , bet mėginčiau bandymų-klaidų metodu maždaug taip:
dėkoju
tikrai nebloga mintis
jau dabar akyse stovi kaip sparneliai turi atrodyti
QUOTE(VAE @ 2011 04 01, 19:57)
gal kas galit paaiskint kaip tokias braskytes nunert/numegzt
Žiūriu niekas labai neskuba atsakyti. Turiu tokią knygą (joje yra ir braškytės), bet pdf formatu viename gabale, tai gal paprasčiausia būtų el. paštu persiųsti (biški tingiu tuos kelis puslapius krapštyti ) - jei manai, kad praverstų, parašyk savo adresą man į AŽ. Pati nieko nesu iš tos knygos bandžiusi, tai net nežinau, kiek ten aiškiai aprašyta - schemų nėra, tik tekstas.
Aš irgi su prašymu - gal kas turite kokios eglutės arba medelio schemą, aprašymą ar bent jau pakankamai aiškią darbelio nuotrauką? Geriau būtų kuo mažiau stilizuota (vieną nusinėriau a la kalėdinę, bet rezultatas nedžiugina).
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 04 02, 14:15)
Žiūriu niekas labai neskuba atsakyti. Turiu tokią knygą (joje yra ir braškytės), bet pdf formatu viename gabale, tai gal paprasčiausia būtų el. paštu persiųsti (biški tingiu tuos kelis puslapius krapštyti ) - jei manai, kad praverstų, parašyk savo adresą man į AŽ. Pati nieko nesu iš tos knygos bandžiusi, tai net nežinau, kiek ten aiškiai aprašyta - schemų nėra, tik tekstas.
Aš irgi su prašymu - gal kas turite kokios eglutės arba medelio schemą, aprašymą ar bent jau pakankamai aiškią darbelio nuotrauką? Geriau būtų kuo mažiau stilizuota (vieną nusinėriau a la kalėdinę, bet rezultatas nedžiugina).
tokios knygos t. p. norėčiau, tik gaila jog ne lietuvių kalba ji
Kokią turi nusinėrusi, pasirodyk
QUOTE(Agnesyte @ 2011 04 02, 14:31)
Kokią turi nusinėrusi, pasirodyk
Nėriau pagal tokią schemą:
Kaip kalėdinį papuošimą gal kur ir pritaikysiu, bet norėjosi kažko "egliškesnio", o čia toks trikampėlis ir tiek.