Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(*Lamba* @ 2009 07 04, 22:49)
kur perkate tuos auskaru ir apyrankiu pagrindus? taip sakant "tuscius" papuosalus?
Ypac domintu Kaune 4u.gif

Pvz., "Toto Deco" Vilniaus g. mirksiukas.gif .
Atsakyti
gal padėsit man 4u.gif

kažkuri Vilnietė pardavinėja dekupažui skirtas įvairias medines dėžutes,
gal turite kuri jos kontaktus, ar jos nika žinot 4u.gif
Atsakyti
Iki sio vakaro renka uzsakymus atsivesti medinuka Nuotaikinga.Pasiziurek tema
Servetėlės ir medinukai dekupažui
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 07 04, 17:12)
man pardavėja sakė, kad jei reikia galiu skiesti, o kiek pilt vandens priklauso nuo to, kokio tirštum dažų reikia.

aš tai ablomą apturėjau.
vazonus dažiau su neskiestais ir šepetėliu, gavos dryžiai  doh.gif  galvojau viskas, bet dbr du sluoksnius su kempinėle dažiau gavosi labai puikiai  thumbup.gif
bijau servetėles klijuot, jeigu nesigaus...  blush2.gif

ne naujiena, bet klaipėdietėms gal bus įdomu rolleyes.gif labai labai jauki parduotuvė

http://www.zanadeko.lt/

buvau si savaitgali toij parduotuvej. kiek supratau tai pati savininke dekupazina. darbeliu prideta padarytu, nu bet koks nekropstumas doh.gif . vyriai ir spineles dazais apvarvolinti. nu niekad tokiu nepadeciau i lentyna. manau man butu didele didele geda doh.gif . o seip del prekiu, tai ka naujai pradejo prekiauti galima nusipirkti janonio g. dailininku pardej uz mazesne kaina tongue.gif . dazai maimery akriliniai pas juos 10lt, o dailininku 6 su kapeikom. kitu kainyciu nelyginau, skubejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 05, 20:40)
buvau si savaitgali toij parduotuvej. kiek supratau tai pati savininke dekupazina. darbeliu prideta padarytu, nu bet koks nekropstumas doh.gif . vyriai ir spineles dazais apvarvolinti. nu niekad tokiu nepadeciau i lentyna. manau man butu didele didele geda doh.gif . o seip del prekiu, tai ka naujai pradejo prekiauti galima nusipirkti janonio g. dailininku pardej uz mazesne kaina tongue.gif . dazai maimery akriliniai pas juos 10lt, o dailininku 6 su kapeikom. kitu kainyciu nelyginau, skubejau mirksiukas.gif

atsidare jinai ir Telsiuose parduotuve. interjeras labai grazus, bet kai paziurejau i priemoniu kainas, tai net nebenorejo ko nors ieskoti.. yra kur pigiau gauti ax.gif bet kas nezino kitu vietu, tai perka ir ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 07 05, 21:25)
gal padėsit man  4u.gif

kažkuri Vilnietė pardavinėja dekupažui skirtas įvairias medines dėžutes,
gal turite kuri jos kontaktus, ar jos nika žinot  4u.gif

Nezinau ar galima reklamuot, bet as pirkau pas viena forumiete. Labai patiko kokybe, prekiu kainos padorios. Atsiversk : www.ziiz.lt
Atsakyti
reikia jusu patarimo 4u.gif turiu toki blizgikli

user posted image

ir nezinau ar norimas vietas reikia su juo tepti pries lakuojant ar jau nulakavus ? ar lakuojant jis neisplauks ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 05 liepos 2009 - 21:31
QUOTE(ikea @ 2009 07 05, 21:30)
reikia jusu patarimo  4u.gif  turiu toki blizgikli

user posted image
ir nezinau ar norimas vietas reikia su juo tepti pries lakuojant ar jau nulakavus ? ar lakuojant jis neisplauks ?

Nebandžiau tokio, tai sunku ką ir patarti, bet ko gero pireš lakuojant. O nėra aprašo?
Jei bijai, kad išplauks, tai prieš lakuojant nupurkšk sintetiniu laku. Jis dar ir spalvą apsalugos, kaip tik šioje temoje buvo kalbėta apie tai, kad auksas suregavęs su vandeniu (akriliniais dažais) pakeičia spalvą. To galima išvengti prieš tai nupurškus sintetiniu laku. Bus du zuikiai vienu šūviu. 4u.gif
Atsakyti
Darbavausi su RETRO ir tepant antrą sluoksnį jis kažko dengėsi plėmais. Na lygiame paviršiuje kaip kruopytės pamėtytos sausos dėmelės- taškiukai.Ir kiek sukau pirštu jos neišsilygina- nepasidengia vietom tuo laku unsure.gif
Gal kas turite minčių kame čia reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2009 07 05, 23:58)
Darbavausi su RETRO ir tepant antrą sluoksnį jis kažko dengėsi plėmais. Na lygiame paviršiuje kaip kruopytės pamėtytos sausos dėmelės- taškiukai.Ir kiek sukau pirštu jos neišsilygina- nepasidengia vietom tuo laku unsure.gif
Gal kas turite minčių kame čia reikalas rolleyes.gif

Man taip buvo, galvoju gal per daug priemonės tepiau g.gif beje tuos duobutės man neišnyko ir po 7 lako sluoksnių, tapo ne tokios ryškios, bet vis tiek matosi. Beje mano dėžutės dangtelis buvo išlenktas, gal ir tai turėjo įtakos g.gif O kokį tu daiktą sendinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 06 liepos 2009 - 09:20
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 05, 21:40)

mmmm, aš taip atidžiai neapžiūrinėjau, man tiesiog krautuvėlė pasirodė jaukesnė nei kitoj gatvės esanti Artmanija smile.gif
aš Žanadeko pirkau akrilinius dažus, mokėjau 5 lt, bet jie Gargždų įmonės gamybos ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Girdėjau apie tokią priemonę, kuri "nuima" senus dažus g.gif . Bėda ta, kad nežinau kokiais dažais buvo dažyta seniau, o ant viršaus dar lakuota kažkokiu laku g.gif g.gif . Nušveisti neturiu galimybės. Bandžiau pasiteirauti savo "Senukuose", bet provincijoj tooookie konsultantai, kad baisu ir užkliudyti . Gal kuriai teko susidurti su tokia problema ax.gif . Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti