Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

sveikos,
gal galit man patart?
nusipirkau is sendaikciu tokia staline/naktine lempa su gaubtu. su gaubtu biski problema- jis tokios geltonos spalvos su melynais ornamaentais. Kazkaip galvojau pasidengs (sviesiai geltona sp), normaliai lyg ir ok, bet kai uzdegi sviesa- visi tie ornamentai persisviecia! doh.gif Kazin, jei nudazyciau tamsia, paskui sviesiai, kas gautusi? nu kaip tuos ornamentus (piesinukus) padengt?
gal aiskiai paaiskinau. ax.gif
aciu uz patarimus
Atsakyti
Labukas, ir man labai reikia jusu pagalbos unsure.gif
Dariau dariau as ta krikstadeze, ir gal jau man nuo to darymo nebegera, tai neapsisprendziu, bet man kazko truksta (nors ji jau nulakuota kelis kart)
Kaip jums atrodo blush2.gif Gal kokiu minciu turite jus
Padariau as ja tokia ir man kazko truksta, kazko man joje truksta doh.gif Ai tiesa mama gulbe man patare, kad nuotraukyte atrodys geriau jei padarysiu sendinima, bet laaabai pabijojau sugadinti blush2.gif
user posted image

Gal rozytes taip dar priklijuoti blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 07 03, 09:38)

Gal rozytes taip dar priklijuoti  blush2.gif
user posted image
user posted image

Man trecias variantas graziausiai atrodo, bet ar nenukris tos rozytes per laika g.gif Sendinimas gal ir graziai butu atrodes, o kokio dydzio ta dezute ?
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 07 03, 10:38)
Padariau as ja tokia ir man kazko truksta, kazko man joje truksta  doh.gif Ai tiesa mama gulbe  man patare, kad nuotraukyte atrodys geriau jei padarysiu sendinima, bet laaabai pabijojau sugadinti  blush2.gif
Gal rozytes taip dar priklijuoti  blush2.gif

Rožytės gražiai žiūrisi, pirmas varijantas su rožytėmis subtilesnis, antrasis - žaismingesnis, vaikiškesnis. Bet man labiau pirmas varijantas patinka.
O sendinimas, mano nuomone, čia visai netiktų... schmoll.gif
Atsakyti
dezute didoka 32x21 aukstis 15
Atsakyti

Graži dėžė, labai tvarkingai atlikta. Aš būčiau dariusi švelniai rožinį foną (maždaug tokios spalvos kaip rožės). Tų roželių, aš neklijuočiau, įsivaizduok kaip tokia dėžė atrodys po 10-20 metų. Man joje irgi kažko trūkta g.gif man tokia per balta, bet gal čia skonio reikalas smile.gif o kaip padaryti jos kraštai, ten ne tik nėriniai?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 07 03, 11:07)

Graži dėžė, labai tvarkingai atlikta. Aš būčiau dariusi švelniai rožinį foną (maždaug tokios spalvos kaip rožės). Tų roželių, aš neklijuočiau, įsivaizduok kaip tokia dėžė atrodys po 10-20 metų. Man joje irgi kažko trūkta g.gif man tokia per balta, bet gal čia skonio reikalas smile.gif o kaip padaryti jos kraštai, ten ne tik nėriniai?

tai jau nieko nepataisysiu verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 07 03, 13:18)
tai jau nieko nepataisysiu  verysad.gif

Nu ir palik kaip yra tik be rozyciu...man visai normaliai ziurisi,nors ir nesu nerinuku salininke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 07 03, 09:13)
sveikos,
gal galit man patart?
nusipirkau is sendaikciu tokia staline/naktine lempa su gaubtu. su gaubtu biski problema- jis tokios geltonos spalvos su melynais ornamaentais. Kazkaip galvojau pasidengs (sviesiai geltona sp), normaliai lyg ir ok, bet kai uzdegi sviesa- visi tie ornamentai persisviecia!  doh.gif  Kazin, jei nudazyciau tamsia, paskui sviesiai, kas gautusi? nu kaip tuos ornamentus (piesinukus) padengt?
gal aiskiai paaiskinau.  ax.gif
aciu uz patarimus

gal man kuri galit patart? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2009 07 03, 11:39)
Rožytės gražiai žiūrisi, pirmas varijantas su rožytėmis subtilesnis, antrasis - žaismingesnis, vaikiškesnis. Bet man labiau pirmas varijantas patinka.
O sendinimas, mano nuomone, čia visai netiktų... schmoll.gif

pritariu, kad sendinimui čia tikrai ne vieta. nes nuotrauka būtų susenus o visa dėžutė ne|? kažkaip nenatūralu. juolab kad aš tai prieš visokius kūdikėlių nuotraukų sendinimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 07 03, 13:59)
gal man kuri galit patart?  blush2.gif

Mielai atsakyciau,bet kad nesusiduriau su tuo reikalu
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 07 03, 13:18)
tai jau nieko nepataisysiu  verysad.gif

Tu nenusimink, gražiai dėžutė ir taip atrodo. Beveik kiekvienas darbas realybėje gražiau atrodo nei foto, tad manau, nieko nekeisk, beje ir dėžės kraštai įdomiai padaryti, man ji patiktų smile.gif

QUOTE(hela77 @ 2009 07 03, 13:59)
gal man kuri galit patart?  blush2.gif

Aš taip pat negaliu padėti, nes nesu dirbusi su šviestuvais smile.gif
Atsakyti