Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Avijacija @ 2009 07 01, 09:22)
tai kad ant aplicrafto buteliuko ir rašo kad 24 valandos reikalingos(jei gerai atsimenu). Nes jei prieš laiką ar su rankom pačiupinėsi ar ką, tai pradės tose vietose smulkiai trūkinėt papildomai. Geriau su šia priemone palaukt ilgiau, bet kartais taip norisi pasižiūrėt rezultatą  doh.gif

Visiškai sutinku smile.gif tiesiog žinau, kas dirba su šią priemone ir įtrina lūžius, praėjus kelioms valandoms nuo sendinimo pradžios, tai bandžiau ir aš, bet mano darbo rezultatas - smulkūs lūžiai cry.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 06 30, 20:51)
Turiu laka, kuris gali buti matinis arba blizgus (is senuku, Teluria, melynas dangtelis). Kai nulakuoju tai matinis daiktas, o kaip padaryti kad butu blizgus lakas?

merginos gal kuri bandete. gal ten patrinti reikia ar kaip? instrukcijoj nieko neuzsimena, tik raso kad panaudojus gali buti blizgus arba matinis...
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 07 01, 10:56)
merginos gal kuri bandete. gal ten patrinti reikia ar kaip? instrukcijoj nieko neuzsimena, tik raso kad panaudojus gali buti blizgus arba matinis...

Aš turiu Teluria laką žaliu dangteliu, kuris yra blizgus, ir mėlynu dangteliu, kuris yra matinis (nors man tas matiškumas labai sąlyginis, sakyčiau daugiau pusiau matinis). Žinau, kad daug kas blizgų laką patrina švitriniu popieriumi ir jis tampa matinis, bet kaip iš matinio padaryti blizgų, manau tai neįmanoma g.gif
Ką tik perskaičiau instrukciją, iš tikro rašo: "Gaminys yra bespalvis. Panaudojus gali tapti blizgiu arba matiniu" bigsmile.gif gal jie taip rašo ir ant lako žaliu dangteliu, gaila aš išmečiau šio lako tarą, tai negaliu perskaityti, ką ten rašo. Bet šios firmos matinis lakas ir taip sąlyginiai blizgus, tu nori dar blizgesnio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 01 liepos 2009 - 10:06
Gali būti, kad gerai išplakus buteliuką, matinis lakas taps blizgiu g.gif Čia tik spėjimas - pabandyk ir sužinosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar galiu nulakavus medinį daiktą su laku tik tada klijuoti servetelę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte21 @ 2009 07 01, 11:27)
Sveikos,

Ar galiu nulakavus medinį daiktą su laku tik tada klijuoti servetelę?  4u.gif

Gali drasiai...
Atsakyti
Atsiprašau, kad trugdau, nes matomai ne į temą paklausiu, bet paveiksliukų ant poaprasto popieriaus spausdinti negalima, ar ne? Kas tada būna negerai?
O kur kaune galima įsigyti to ryžinio (ar kokio ten) popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Kap- @ 2009 07 01, 11:59)
Atsiprašau, kad trugdau, nes matomai ne į temą paklausiu, bet paveiksliukų ant poaprasto popieriaus spausdinti negalima, ar ne? Kas tada būna negerai?
O kur kaune galima įsigyti to ryžinio (ar kokio ten) popieriaus?

Galima ant paprasto.Mano dauguma darbu tik ant paprasto spausdinta.Tik ziurint su kokiu printeriu spausdinsi...jei su rasaliniu tai reikes dazus uztvirtinti kokiu purskiamu sintetiniu laku arba paprasciausiu plauku laku, o jei su lazeriniu, tai nieko daryt nereiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 liepos 2009 - 11:02
laba smile.gif

'uzsiroviau' ir as ant skaldytoju doh.gif ieksau ieskau, ziuriu ziuriu, nieko nebesuprantu... Ka geriau pirkti smulkiems daikteliams, vazelems ir pan?
Ar tikrai Gerose akyse nuolaidos dekupazo reikmems, kaip kad jie skelbiasi savo tinklapy?
Ka galit pasakyt apie Facetten Lack?
http://www.senasnauj...product&id=1471

O ka is Crakle (dvikomp) rekomenduotumet? Medium ar Sottile?

pasimeciau visai, kazka buvau is Office 1 nusipirkus. Normalaus vertimo nebuvo, kiek supratau - vienkomponentis ten lakas (Craking bla bla bla...). bet galu gale paskaicius raso, kad pries ji reik tepti Varnish (lyg taip rasosi), tai tada vadinasi be jo neskils? Nes kai pabandziau tai kol kas jokio rezultato...

Man reiketu kazko, ka but galima tept ant pav. Arba ant dazo. vien zo - skaidraus.

Busiu dekinga uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Mrs. R, skaidrus yra bet koks dvikomponentis sendintojas. ir vienkomponentis yra skaidrus, tik jis skaldo dazus. o dvikomponentis tinka ant dazu ir ant paveiksliuku. apie Facetten Lack nieko nezinau.. Crakle medium skyka ne didelias gabaliukais, lengva naudoti. Crakle sottile skyla stambiais galabaliukais, trukis labai plonas ir labai grazus. del to is Office 1, tai viskas priklauso kokio to Varnish reikia. nes ju visokiu buna.. arba nukopijuok instrukcija, jei yra anglu kalba, tai pameginsim paskaityti ir isversti, ko ten reikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 01 liepos 2009 - 16:52
dekui uz ats.
zinot, kas mane 2nenciam sendintojam erzina? labai jau storas sluoksnis, paskui lakuok, kol pasensi doh.gif doh.gif doh.gif
Ar yra, kas ir skyla graziai, ir storo sluoksnio nereikalauja?
Atidaviau ta Office 1 skeldetoja jiems atgal... 75ml kainavo 22lt, tai ner labai jau pigu, kad pasilikt...
Atsakyti
geras
sveikutes,

sitam reikale as dar ,,zalia,, doh.gif ,bet labai jau rupi viskas isbandyt ax.gif
noreciau paklaust,gal kas bandet sitas priemones,nes musu mieste tik tokias radau.o itrinimui kas geriau naudot pasta ar parporina?
Atsakyti