Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(OPP @ 2009 06 29, 21:56)
Sveikutes, turiu klausima: ar dekupazui tinka lateksiniai dazai? parduotuveje paprasiau Sadolin akriliniu dazu, o namie pastebejau, kad ten lateksiniai  blush2.gif

man taspats buvo, as taip supratau kad ten taspats kas akriliniai, siaip jau gan seniai su jais darau ir viskas ok, is skeldeja ir viskas limpa smile.gif na tiesa del reakcijos su lipalu tai nzn, bet su dekupazinaiis klijais viskas oki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramoniux @ 2009 06 30, 15:31)
man taspats buvo, as taip supratau kad ten taspats kas akriliniai, siaip jau gan seniai su jais darau ir viskas ok, is skeldeja ir viskas limpa smile.gif na tiesa del reakcijos su lipalu tai nzn, bet su dekupazinaiis klijais viskas oki wink.gif

Aciu labai, pabandysiu ir as 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Čia truputį ne į temą , atsiprasau us off topicą rolleyes.gif

Kadangi ruošiamės kraustytis kitur gyventi, labai nesinori tampyti kai kurių daiktų
Todėl juos išparduodu.
Viską sudėsiu ČIA:
http://public.fotki....ne/ipardavimas/
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 30, 15:03)
Megink...bet visada buna pirmas kartas biggrin.gif

O tai nieks nebandet?..
meginsiu. jeigu negrisiu, tai zinokit, kad nebuvo galima... lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkada kalbejote apie tolimesni retro skilimair kaip ji sustabdyti. gal galite pasakyti, koki laka atradot, kuris sustabdo tolimesni sendintojo skilima? ačiū.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 06 30, 18:23)
kazkada kalbejote apie tolimesni retro skilimair kaip ji sustabdyti. gal galite pasakyti, koki laka atradot, kuris sustabdo tolimesni sendintojo skilima? ačiū.

Tai kad man atrodo jau joks lakas jo nesustabdys.Pradzioj atrodo,kad jau viskas,sustojo,bet po kiek laiko vianas,dryziukas,paskui kitas,dar kitas... biggrin.gif Bet juk ju neitrinus is tolo nesimato tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,as cia retas svecias,bet dekupazas mano aistra wub.gif Aisku,nesu as ase,bet si ta padarau blush2.gif Isigijau tokia lempa ir jus kas galit prasau pasakykit man,kuo pdengti jos gaubta pries dekupazuojant,kad nuo karscio nieko nenutiktu g.gif pamenu kazkuri mergina dare lempa,bet nerandu dabar niekaip to aprasymo doh.gif user posted image

aciu u atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paul@: 30 birželio 2009 - 19:16
Turiu laka, kuris gali buti matinis arba blizgus (is senuku, Teluria, melynas dangtelis). Kai nulakuoju tai matinis daiktas, o kaip padaryti kad butu blizgus lakas?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 30, 18:26)
Tai kad man atrodo jau joks lakas jo nesustabdys.Pradzioj atrodo,kad jau viskas,sustojo,bet po kiek laiko vianas,dryziukas,paskui kitas,dar kitas... biggrin.gif Bet juk ju neitrinus is tolo nesimato tongue.gif

ane? as turiu kitoki ir ziuriu, kad jis man toliau skyla.. pagalvojau, kad gal ka nors atradot g.gif is tolo nesimato, bet kai paziurineju is arti, tai kazkaip keistai.. bet ačiū, Sobieska 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Skilima stabdo masininis lakas, paruodamas seniuose prie masinu prekiu.Tik labai smirda.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 06 30, 19:23)

Man jis labai toliau suskilo verysad.gif Bet sakiau kitą kart kai jį naudosiu, paliksiu džiūti kiek galima ilgiau , na gal net keliom parom ar daugiau, kiek kantrybės užteks g.gif Gal tada nebus toks jautrus įtrinumui.
Atsakyti
ačiū Gabii__, ačiū gugu uz informacija wink.gif
Gabii__, o cia tas masininis, tai toks kaip dupli color ar crafts spray?
Atsakyti