Gabbi, o kuriame skyriuje tavo prekes Babilone, ten dviejose vietose prekiauja dekupazo reikmenimis.
mano "Geros akys" parduotuvėje ir centre, Respublikos g. pries Garsa.Reiktu ir iki centrines zanos pavaziuot paziuret, gal jau atsiveze.Man asmeniskai silver citys nelabai ka gero ten turi, nei pas mus, nei Kaune kiek ziurejau...
Ar yra toks dalykas kaip purškiamas lakas? (ne plaukų)
Ar tokių nebūna ir man čia prisisapnavo?
QUOTE(gitaja @ 2009 06 23, 12:00)
Ar yra toks dalykas kaip purškiamas lakas? (ne plaukų)
Yra tokio lako pirkti senukuose bespalvio purskiamo.stai toks
http://www.senukai.l...ist_tab=actions
QUOTE(evaneva @ 2009 06 22, 13:21)
Laba diena. Ruosiuosi daryti padekliukus puodeliams ir norejau paklausti ar galima juos is pradziu lakuoti sadolin laku pirtims, o paskui uzpurksti sintetiniu laku? Ar nebus taip, kad skirtingi lakai tarpusavyje netinkamai sureguos?
Noriu taip daryti todel, kad tas sadolin lakas man nepatinka,nes kad ir isdziuvus, pavirsius lieka lipnus, o ismesti tai kaip ir gaila galvoju,kad gal taip pavyks sunaudoti, ka manot?
Beje, o ar naudojant sintetini padekliukai neprilips prie karsto puodelio?
Noriu taip daryti todel, kad tas sadolin lakas man nepatinka,nes kad ir isdziuvus, pavirsius lieka lipnus, o ismesti tai kaip ir gaila galvoju,kad gal taip pavyks sunaudoti, ka manot?
Beje, o ar naudojant sintetini padekliukai neprilips prie karsto puodelio?
Esu darius panašų fintą, bet ne ant padeklo.
Irgi su turiu sadolin laka, lieka lipnumas, ant viršaus tepiau nitrolaku, o jis tepas labai riebiai, tai lipnumo jokio neliko, bet tai buvo ant dežučiu, vėliau senukuose prigrasino, kad ant akriliniu dažų ir visokių kitokių dalykų vandens pagrindu negalima tepti jokiu nitro ar kitokių sintetinių lakų, nes jeigu ne iškart tai po kurio laiko pabals, pradės luptis ir apskritai viskas bus blogai.
Nu bent dėžutės stovi daugiau negu pusmeti , bet dar nepabalo
Ant padėklo dar nebandžiau. Šiaip tiesiog pasibandyk ant kokios lentutės. kaip reaguoja tarpusavyje lakai ir kaip š karštį.
Bėja senukuose dar sakė, kad pirties lakas paviršiams pvz padėklo, ar stalo netinka. Tai iki šiol nedrįstu dekoruoti padėklo, nes su lakais nesusigaudau
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 23, 10:13)
mano "Geros akys" parduotuvėje ir centre, Respublikos g. pries Garsa.Reiktu ir iki centrines zanos pavaziuot paziuret, gal jau atsiveze.Man asmeniskai silver citys nelabai ka gero ten turi, nei pas mus, nei Kaune kiek ziurejau...
aha, man irgi taip pasirode, bent jau Megoje... Nors gal man reikejo tokiu "special" daiktu, kuriu reik paieskot.
O gal yra cia kokios Kauno dekupazo parduotuves savininke? smagiau pirkti pas zmogu, kuri nors kazkiek zinai
Labukas, gal kas galit pasakyti, kodel man darant man itrukimus su aplikraftu, o paskui lakuojant su nitro laku, gaunasi toks zalsvas atspalvis (dezutes dazydavau kremine, gelsva spalva) vietomis vos ne sv. salotine??????
Jau darant antra darbeli stebejau, gal ka ne taip darau, bet, kad nesupratau Gal kartais prastas tas nitro lakas Gal galit pasakyti koki naudojate jus?
Jau darant antra darbeli stebejau, gal ka ne taip darau, bet, kad nesupratau Gal kartais prastas tas nitro lakas Gal galit pasakyti koki naudojate jus?
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 23, 10:13)
Aisku, pirkau reiskia is taves dekupazo popieriu su pusnuogem damom, dekoravau miegamajo spinta mamai. As dar vis planuoju pas tave apsilankyti ,kai tik ilgesniam atvyksiu i Panevezi, liepos men., na jei nebusi pries? as neuzmirsau tavo kvietimo
QUOTE(*ellle* @ 2009 06 23, 16:49)
Aisku, pirkau reiskia is taves dekupazo popieriu su pusnuogem damom, dekoravau miegamajo spinta mamai. As dar vis planuoju pas tave apsilankyti ,kai tik ilgesniam atvyksiu i Panevezi, liepos men., na jei nebusi pries? as neuzmirsau tavo kvietimo
ne ne, as ten nedirbu:)as ten tik nuolaidas turiu, nes juos su kursais atstovauju:)tai tiesiog susitarkim, susitiksim ir tada nuolaida bus galima pasinaudot:)
Sveikos mamos, trumpas klausimelis del vazonu lakavimo: ar lakuojama akriliniu ar sintetiniu laku. Aciu labai uz atsakyma!
QUOTE(ingaide @ 2009 06 23, 19:15)
Sveikos mamos, trumpas klausimelis del vazonu lakavimo: ar lakuojama akriliniu ar sintetiniu laku. Aciu labai uz atsakyma!
jau zinau atsakyma, paziurejau Gintutes klausimuka ir atsakymus. Bandysim purksti purskiamu is Senuku. Esu naujoje, nepykite! Gero vakarelio!