Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Laba diena. Ruosiuosi daryti padekliukus puodeliams ir norejau paklausti ar galima juos is pradziu lakuoti sadolin laku pirtims, o paskui uzpurksti sintetiniu laku? Ar nebus taip, kad skirtingi lakai tarpusavyje netinkamai sureguos?
Noriu taip daryti todel, kad tas sadolin lakas man nepatinka,nes kad ir isdziuvus, pavirsius lieka lipnus, o ismesti tai kaip ir gaila ax.gif galvoju,kad gal taip pavyks sunaudoti, ka manot? blush2.gif
Beje, o ar naudojant sintetini padekliukai neprilips prie karsto puodelio? g.gif
Atsakyti
evaneva,manau kad rizikinga ant lako,kuris limpa,lakuoti kita laka.Gali vistiek
kibumas islikti.O be to,jei lakas kimba-abejotina ar jis vandens pagrindu-gali ir
susipjauti abu lakai.Jeigu darai padekla,o jis turbut pakankamai didelis,tai geram
daiktui negailek ir gero lako,nes gali ir sugadinti.(Na,bent jau as taip daryciau) biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mačiau rašančių "žalių" mergaičių, bet aš vistiek "žalesnė" blush2.gif
Darau du vazonėlius: vieną- juodą, kitą-gelsvą.
1 .Iš pradžių gruntavau akrilikiu laku (nes parduotuvėj pasakė, kad gruntuoti galima ir laku),
2 .paskui dažiau akriliniais dažais (tos pačios firmos kaip lakas) porą kartų su kempinėle.
3. Ant išdžiuvusių dažų klijavau servetėles su praskiestu Lipalu.

Klausimėlis..Ar dabar užbaigimui purkšti sintetiniu laku? Pirkti "Senukuose"? Kokį patartumėt? Ar po purškimo dar lakuoti turimu akriliniu ar užteks pvz.poros sluoksnių purškiamų?
Atsakyti
SVEIKUTES,
Kreipiuosi i SOBIESKA, gal galetum pasakyti, as busiu Kaune ateinanciom dienom, kur man nusipirkti grunto ir sotttile dvikomponencio? Nu, labai busiu dekinga.
Atsakyti
Gintute,gali purksti kelis kartus ,aisku tarp purskimu turi buti nudziuve.
Siaip vazonui geriau neimti akrilinio,nes jeigu tiesiai sodinsi i ta vazona,tai kadangi
viduje dregna terpe,gali ilgainiui isores vaizdas keistis-prades gelsti ar pilketi.
Senukuose paklaus purskiamo lako-kiek zinau pasirinkimas nera didelis,o tinka
visi,jei reikia galiu ideti nuotraukyte lako,koki as pati naudoju-pirkta irgi Senukuose.
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 22, 17:39)
Gintute,gali purksti kelis kartus ,aisku tarp purskimu turi buti nudziuve.
Siaip vazonui geriau neimti akrilinio,nes jeigu tiesiai sodinsi i ta vazona,tai kadangi
viduje dregna terpe,gali ilgainiui isores vaizdas keistis-prades gelsti ar pilketi.
Senukuose paklaus purskiamo lako-kiek zinau pasirinkimas nera didelis,o tinka
visi,jei reikia galiu ideti nuotraukyte lako,koki as pati naudoju-pirkta irgi Senukuose.

O tai kokį gruntą patartum vazonams?
Jei galėtum įmest foto to lako, tai būčiau labai dėkinga (jeigu moderatoriai nepalaikys to reklama)
Atsakyti
Labas vakaras,

Norėjau paklaust ar jums nebuvo nesusipratimų siunčiantis iš www.decoupage.lt g.gif Buvo užsakytos 2 arbatos dėžutės 6 skyrių, tai kai jau pinigai buvo pervesti paskambino ir siūlė vietoj jų vieną dėžutę 4 skyrių, o kitą 6 skyrių su stiklu. Kadangi užsisakom pirmą kartą, tai sutikom (pinigai vistiek jau sumokėti, o dėžučių vistiek reikėjo), tai vieną dėžutę gavom geros kokybės, o ta kur su stiklu, tai viduj pertvarėlės suklijuotos kreivai, klijai matosi. Taip pat buvo užsakytos servetėlės, tai vienos geros įdėtos, o kitos visai ne tokios verysad.gif O su nuotraukų albumais (o iš tikrųjų blonknotėliais) irgi atskira istorija doh.gif Man labai reikėjo užrašų knygučių, tai parašiau jiems laiškelį ar turėtų, tai gavau atsakymą, kad ten ir yra blonknotėliai, o ne nuotraukų albumai, tik turi kitokių dydžių doh.gif Tai jeigu nebūčiau užklausus, tai taip nieko ir neturėčiau. Dabar jūs man pasakykit, gal kuri susidūrėt su tokia situacija, ar galima būtų daryt grąžinimą tos nekokybiškos dėžutės ir reikalaut kitos, nes iš tikrųjų buvo ne tos užsakytos?
Atsakyti
tikrai grazinciau , tokia teise turi perkant intenetu per 7 darbo dienas atrodo smile.gif jeigu akivaizdus brokas plius netai ko prasete tai zinoma grazinkite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2009 06 22, 20:36)
Labas vakaras,

Norėjau paklaust ar jums nebuvo nesusipratimų siunčiantis iš www.decoupage.lt g.gif  Buvo užsakytos 2 arbatos dėžutės 6 skyrių, tai kai jau pinigai buvo pervesti paskambino ir siūlė vietoj jų vieną dėžutę 4 skyrių, o kitą 6 skyrių su stiklu. Kadangi užsisakom pirmą kartą, tai sutikom (pinigai vistiek jau sumokėti, o dėžučių vistiek reikėjo), tai vieną dėžutę gavom geros kokybės, o ta kur su stiklu, tai viduj pertvarėlės suklijuotos kreivai, klijai matosi. Taip pat buvo užsakytos servetėlės, tai vienos geros įdėtos, o kitos visai ne tokios verysad.gif O su nuotraukų albumais (o iš tikrųjų blonknotėliais) irgi atskira istorija doh.gif  Man labai reikėjo užrašų knygučių, tai parašiau jiems laiškelį ar turėtų, tai gavau atsakymą, kad ten ir yra blonknotėliai, o ne nuotraukų albumai, tik turi kitokių dydžių doh.gif  Tai jeigu nebūčiau užklausus, tai taip nieko ir neturėčiau. Dabar jūs man pasakykit, gal kuri susidūrėt su tokia situacija, ar galima būtų daryt grąžinimą tos nekokybiškos dėžutės ir reikalaut kitos, nes iš tikrųjų buvo ne tos užsakytos?

su jais didele problema...grazinti gali.
tik kita kart jei reiks tokiu daiktu uzsuk i salia esancia laiptine..gi ir nuolaidu visokiu turim, ir parvesti galima...kur vietoj ir daiktus apziuret imanoma, ir ss neikis..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 06 22, 21:35)
tikrai grazinciau , tokia teise turi perkant intenetu per 7 darbo dienas atrodo smile.gif jeigu akivaizdus brokas plius netai ko prasete tai zinoma grazinkite unsure.gif

Reiks bandyt.

QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 22, 21:46)
su jais didele problema...grazinti gali.
tik kita kart jei reiks tokiu daiktu uzsuk i salia esancia laiptine..gi ir nuolaidu visokiu turim, ir parvesti galima...kur vietoj ir daiktus apziuret imanoma, ir ss neikis..smile.gif

Ir kaip aš anksčiau nepagalvojau doh.gif , o jei dar nuolaidų turit thumbup.gif , kitą kart tikrai pasinaudosiu proga smile.gif
Atsakyti
tau pigiau visi sie isvardinti daiktai kainuotu kuriuos pirkai, per mane pas mus babilone.. mirksiukas.gif ir tuoj turesim zanoj centrineje prekiu.:)tad uzsuk i svecius kartais:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 22, 22:00)
tau pigiau visi sie isvardinti daiktai kainuotu kuriuos pirkai, per mane pas mus babilone.. mirksiukas.gif ir tuoj turesim zanoj centrineje prekiu.:)tad uzsuk i svecius kartais:)

pioneer.gif
Atsakyti