Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 21, 20:06)
Pepilota - sakau sluoksni viena nupurksti, kad visas itrynimas nesusiveltu..braukli su teotuku ir lenda viskas is itrukimu, del to pasidaro plemai.pirma sluoksni uzpurskus, to isvengi, nes nebera kas iskelia tuos itrukimus.

supratau mirksiukas.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
O man tai toks klausimas iškilo: lakas baisyyyybiškai smirda? Kur jūs lakuojate viską? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pindosele @ 2009 06 21, 20:22)
O man tai toks klausimas iškilo: lakas baisyyyybiškai smirda? Kur jūs lakuojate viską?  blink.gif

Kiek teko susidurt mano ne itin ilgo užsiėmimo dekupažu praktikoje, smirda labiausiai (jau tikrai smarkiai) lakas, atsparus karščiui (ir drėgmei, berods). Jis toks klampus, rusvas, į medų skystą panašus smile.gif. O paprastas akrilinis tik šiokį tokį kvapą skleidžia, nieko baisaus. smile.gif Akrilinį naudoju artmanijos, o tas atsparusis jau nebežinau iš kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 21 birželio 2009 - 19:28
QUOTE(Mercredi @ 2009 06 21, 20:27)
Kiek teko susidurt mano ne itin ilgo užsiėmimo dekupažu praktikoje, smirda labiausiai (jau tikrai smarkiai) lakas, atsparus karščiui (ir drėgmei, berods). Jis toks klampus, rusvas, į medų skystą panašus smile.gif. O paprastas akrilinis tik šiokį tokį kvapą skleidžia, nieko baisaus. smile.gif Akrilinį naudoju artmanijos, o tas atsparusis jau nebežinau iš kur.

Hm. O aš šiandien nusipirkau kažkokį laką vidaus darbams. Įdomu, dvoks jis? Ir jei akrilinis, tai taip ir turi būti parašyta? ax.gif

Kątik pažiūrėjau, kad jis skirtas tik medienai. Vadinasi, daugiau niekam nepanaudosiu? unsure.gif et... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pindosele: 21 birželio 2009 - 19:38
QUOTE(Pindosele @ 2009 06 21, 20:35)
Hm. O aš šiandien nusipirkau kažkokį laką vidaus darbams. Įdomu, dvoks jis? Ir jei akrilinis, tai taip ir turi būti parašyta?  ax.gif

Kątik pažiūrėjau, kad jis skirtas tik medienai. Vadinasi, daugiau niekam nepanaudosiu?  unsure.gif  et...  verysad.gif

Nežinau tiksliai unsure.gif Būna, kad visai tinka tie statybiniai, bet būna kad ir ne. Reiktų pasiieškot temoj, buvo apie tai kalbėta, tik dabar pati net nepamenu kur.
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 06 21, 20:41)
Nežinau tiksliai  unsure.gif Būna, kad visai tinka tie statybiniai, bet būna kad ir ne. Reiktų pasiieškot temoj, buvo apie tai kalbėta, tik dabar pati net nepamenu kur.

Fui kaip susikrimtau... verysad.gif teks pirkti dar vieną laką, šįkart akrilinį. Kažkaip neapsižiūrėjau per skubėjimą, kad jis tik medienai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pindosele @ 2009 06 21, 20:43)
Fui kaip susikrimtau...  verysad.gif  teks pirkti dar vieną laką, šįkart akrilinį. Kažkaip neapsižiūrėjau per skubėjimą, kad jis tik medienai...  doh.gif

Palaukit dar, gal ateis kokia labiau patyrus mergina ir pasakys, kad tinka 4u.gif
Atsakyti
na tie visi vaitspiritiniai smirda..vieni maziau, kiti daugiau..bet smirda, kiek pati naudoju juos, tai kuo atsparesnis visoms salygoms tuo didesne smarve, bet cia ne taisykle.
jei lakuoji daiktus, kurie nestoves lauke, tai patarciau rinktis akrilinius.jie danai turi tik savo specifini kvapa, bet nera smirdalai.o jei namie dirbi, tai gal tokio labai smirdancio nenaudok, vien del savo sveikatos ir seimos...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 21, 20:49)
na tie visi vaitspiritiniai smirda..vieni maziau, kiti daugiau..bet smirda, kiek pati naudoju juos, tai kuo atsparesnis visoms salygoms tuo didesne smarve, bet cia ne taisykle.
jei lakuoji daiktus, kurie nestoves lauke, tai patarciau rinktis akrilinius.jie danai turi tik savo specifini kvapa, bet nera smirdalai.o jei namie dirbi, tai gal tokio labai smirdancio nenaudok, vien del savo sveikatos ir seimos...

O su laku skirtu medienai, tik medieną ir galima lakuoti? Ar rizikuot galima ir kitus paviršius? doh.gif
Atsakyti
gali ir kitus lakuoti..ten tiek ant virsaus visko, kad jau tas pats mediena ar kas:))))
as asmeniskai lakuoju keliasi lakais viska...keli del to, jog, renkuosi pagal tai kur naudosiu..o jei imatumem, akmuo, medis, metalas, tai renkuosi tada ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 21, 21:03)
gali ir kitus lakuoti..ten tiek ant virsaus visko, kad jau tas pats mediena ar kas:))))
as asmeniskai lakuoju keliasi lakais viska...keli del to, jog, renkuosi pagal tai kur naudosiu..o jei imatumem, akmuo, medis, metalas, tai renkuosi tada ta pati.

Supratau. Reikės rytoj pabandyti atidaryt tą laką ir pauostyt. Jei bus dusinanti smarvė, teks pirkti kitą. Ir kaip aš taip neapsižiūrėjau... doh.gif
O kažkurioj temoj skaičiau, kad sendinimo priemonių būna ir tokiose paruuotuvėse kaip Senukai. Tiesa? Gal teko naudoti? blink.gif
Atsakyti
Senukuose yra vienintelis vienkomponentis, Sadolin firmos.GAlima ji rasti ir sadolin salonuose..visi dvikomponenciai nebent tik specelizuotose deko parduotuvese.
Atsakyti