Man,kazkodel nerodo pepilotos nuotrauku
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 21, 15:51)
Man,kazkodel nerodo pepilotos nuotrauku
jau turetu rodyt
QUOTE(pepilota @ 2009 06 21, 15:32)
jau turetu rodyt
pepilota, papasakok, kur ir kokias priemones pirkai vazono dekupažinimui
QUOTE(Vitulka @ 2009 06 21, 17:10)
pepilota, papasakok, kur ir kokias priemones pirkai vazono dekupažinimui
tai kad vazonas ten pats paprasciausias dalykas. Jis jau buvo toks vos vos zalsvas, tai jo dazyt nereikejo. Krastelis ir angeliukai plesti is seveteles. naudoti paprasti skiesti PVA klijai ir lakuota pora kartu senukuose pirktu laku sienoms. kaip ir nieko ypatingo Super primityvus dekoravimas, grynai susipazinimui su dekupazu
man pepilota labai patiko zvake
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 21, 17:26)
man pepilota labai patiko zvake
labai aciu Sekmingai naudojama pagal paskirti
As dar labai laukiu savo gerb. mokytojos griezto zodzio
nus ką čia pasakius ? man pastarosiom dienom išsekę žodžių aruodai..
Dėl technikos, gaubtui nieko daryti ir nereikia, nes nieko neklijavai, sotilei reikia sintetinio , vaitspiritinio, alkoholinio arba nitro lako. Nupyškink mums aprašymą, tikrai tada atsakys kas nors ,ar tinka tas lakas. Akrilinis netinka vienareikšmiškai, net jeigu jisai purškiamas.
Lemputės sendinimas nerealus sotile ar applicraftas čia ? Spalvos puikiai suderintos, juostelė tvarkingai uždėta.
Pastebėjimai: bent iš to kampo, kur nufotografavai drugeliai visi pasisukę vienodai, tai kituose darbuose atkreipk dėmesį į kompoziciją. Pusė darbo sėkmės yra komozicija. Man keistoka lempos forma, bet tu jau čia niekuo dėta, tik gal būt tokiai formai būčiau rinkusis šviesų dekorą, nes tamsi spalva optiškai naikina formą.
Žvakidės idėja nereali
Pastebėjimai- turėjai nuostabų natūralų pagrindą, jeigu kada darysi kažką panašaus pabandyks išsaugoti natūralią tekstūrą ir jos nedažyk aklinai, gal kažkur pabalink, kur paveiksliukus dėsi. Skilimai labai smulkūs, ir pranyksta bendram spalvos fone, jeigu būtų šiek tiek didesni, išryskėtų kaip atskiras sluoksnis.
kaip atspauzdinamos nuotraukos, kad tiktu dekupazuot dezutei, kazka mama_gulbe minejo apie sviestini popieriu Kaip ant jo spauzdinti ir is kur jo gauti
Beje gal zinai kaip prie dezutes pritvirtinti nerta mezginuka
Beje gal zinai kaip prie dezutes pritvirtinti nerta mezginuka
spausdinamos su lazeriniu spausdintuvu ant sumuštinių popieriaus, jo būna maximose.
jeigu dažau po to ,tai nėrinius kiljuoju lipalu, o jeigu jau nedažyti jų,tai karštais klijais. Bet galima ir kitokiais būdais klijuoti, gal kas parašys, nes aš už juos neatsakau,kad geri...
Neriniai labai gerai laikosi priklijuoti su lipalu.Geriausiai-lipalas skirtas klijuoti linoliauma(galima rasti visose statybinese).Ir dar kai nudziusta lipalas reikia ant
virsaus gerai papilti lako-jis puikiai susigeria ir tada isdziuves dar labiau prikabina
nerini ir tuo paciu tarnauja kaip apsauginis sluoksnis.
virsaus gerai papilti lako-jis puikiai susigeria ir tada isdziuves dar labiau prikabina
nerini ir tuo paciu tarnauja kaip apsauginis sluoksnis.
Turiu kvailą klausimą ar galima šešeliuoti su paprastais dazais (guašu)? Ar lakuojant neišsilies?
QUOTE(Lachesė @ 2009 06 21, 19:43)
1. Lemputės sendinimas nerealus sotile ar applicraftas čia ? Spalvos puikiai suderintos, juostelė tvarkingai uždėta.
2.Pastebėjimai: bent iš to kampo, kur nufotografavai drugeliai visi pasisukę vienodai, tai kituose darbuose atkreipk dėmesį į kompoziciją. Pusė darbo sėkmės yra komozicija.
3. Skilimai labai smulkūs, ir pranyksta bendram spalvos fone, jeigu būtų šiek tiek didesni, išryskėtų kaip atskiras sluoksnis.
2.Pastebėjimai: bent iš to kampo, kur nufotografavai drugeliai visi pasisukę vienodai, tai kituose darbuose atkreipk dėmesį į kompoziciją. Pusė darbo sėkmės yra komozicija.
3. Skilimai labai smulkūs, ir pranyksta bendram spalvos fone, jeigu būtų šiek tiek didesni, išryskėtų kaip atskiras sluoksnis.
Labai labai dekoju uz tokias issamias pastabas ir pagyrimus
1. Applicraft cia
2. Sita pastebejau ir pati pasukus lempute kampu. Kazkaip klijavau ziuredama tik i klijuojama puse. Vienzo - gyveni ir mokaisi.
3. Sitas ir man uzkliuvo paciai kai pamaciau gatava darbeli. Bet kai nebuvau dirbus su priemone, tai nelabai zinojau ko tiketis. del to paskui skubiai pasidariau applicraft uzsakyma, nes norejau stambesniu skilimu
O siaip tai lempos pagrindas du kartus plautas ir gremztas su svitriniu Nes vis negraziai uztepdavau sendintoja. kai tepiau pirstu, tai nubegimai buvo. tada bandziau su kempinele, bet kai tapsnoji tai susidaro tokios pusleles - lasiukai ir, isdziuvus jie tokie ir lieka - balti ir iskile. tada pabandziau dar viena buda - velgi kempinele, bet jau atskirpau kempinele, kad butu platesne ir netapsnojau, o tepiau. tai man kol kas sitas var. idealus Pertekliu sugeria kempinele. tepasi lygiai ir jokiu nubegimu
spausdinamos su lazeriniu spausdintuvu ant sumuštinių popieriaus, jo būna maximose.
jeigu dažau po to ,tai nėrinius kiljuoju lipalu, o jeigu jau nedažyti jų,tai karštais klijais. Bet galima ir kitokiais būdais klijuoti, gal kas parašys, nes aš už juos neatsakau,kad geri...
[/quote]
Aciu Lachese uz atsakyma, bet nesupratau del to lipalo jei nudazius dezute klijuosiu nerinius, tai reikia su lipalu? Ar dar su kokiais galima?
Pepilota - sakau sluoksni viena nupurksti, kad visas itrynimas nesusiveltu..braukli su teotuku ir lenda viskas is itrukimu, del to pasidaro plemai.pirma sluoksni uzpurskus, to isvengi, nes nebera kas iskelia tuos itrukimus.