labas merginos
turiu pora klausimu
ar jus skiedziat su kuo nors akrilinius dazus ( as kalbu ap-ie tuos kur senukuose perkat) ? nes bandziau daryt skeldejima su vienkomponenciu tai nelabai gavosi nes jie per tirsti.
o kitas klausimas - ar tik man vienai ar visoms kurios itrukimus su Sottile padarytus trina akiu seseliais vietomis gaunasi toks kaip istepliotas darbelis ir sunkiai baisiai tie seseliai nuo viso darbo nusivalo ? gal as per mazai laiko palieku ji dziuti ?
QUOTE(ikea @ 2009 06 20, 21:04)
labas merginos
turiu pora klausimu
ar jus skiedziat su kuo nors akrilinius dazus ( as kalbu ap-ie tuos kur senukuose perkat) ? nes bandziau daryt skeldejima su vienkomponenciu tai nelabai gavosi nes jie per tirsti.
o kitas klausimas - ar tik man vienai ar visoms kurios itrukimus su Sottile padarytus trina akiu seseliais vietomis gaunasi toks kaip istepliotas darbelis ir sunkiai baisiai tie seseliai nuo viso darbo nusivalo ? gal as per mazai laiko palieku ji dziuti ?
turiu pora klausimu
Visi akriliniai dazai skiedziami vandeniu - tuos is senuku irgi galima Del Sotile - nezinau, nebandziau sito sendintojo
sotile itrinkit aliejiniais dazais ir nebus jokio vargo.kitas dalykas, po itrynimo nelakuokit teptuku o nors viena sluoksni uzpurkskkit purskiamu.
QUOTE(dajne @ 2009 06 20, 21:19)
Visi akriliniai dazai skiedziami vandeniu - tuos is senuku irgi galima Del Sotile - nezinau, nebandziau sito sendintojo
bandziau skiest su vandeniu, bet kad dazai labai greit nuo vandens atsisluoksniuoja ir vel reik is naujo maisyt, vos ne po kiekvieno patepimo. o tada dazu spalva labai netolygi gaunasi
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 20, 11:29)
Šįkart reikia jūsų pagalbos. Kokiais būdais įmanoma užrašyti ant dekoruotų daiktų, pvz kaip šioje nuotraukoje?
Kažkada tikrai buvau radusi, bet dabar nors užmušk neberandu Gal galėtumėt įmesti nuorodą ar paaiškinti dar kartą? Būtų labai didelis ačiū, nes labai reikia
Kažkada tikrai buvau radusi, bet dabar nors užmušk neberandu Gal galėtumėt įmesti nuorodą ar paaiškinti dar kartą? Būtų labai didelis ačiū, nes labai reikia
Gal vis dėl to kas nors galėtų atsakyti?
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 20, 22:18)
Gal vis dėl to kas nors galėtų atsakyti?
Galima užrašą išdeginti specialiu prietaisu, rašyti ranka vandeniui atspariu rašikliu, trafaretu, antspaudukais, galima išspausdinti ir "pridekupuoti", įvertinant galimą išsiliejimą. To išvengsime tiek jau užrašytą tekstą, tiek išspausdintą ant kokio plono popieriaus nupurškę sintetiniu purškiamu laku. Įmanoma ir ranka rašyti vandeniui atspariu rašikliu ant ryžinio, sumuštinių popieriaus ir "pridekupuoti"... Galima užrašyti ir akrilu, rašant labai plonu teptuku (čia dailiam rezultatui reikia patirties) arba raideles taškuojant (panašiai, manrods, ir deginama taškeliais, nežinau, deginimo nebandžiau).
as uzrasa rasiau su parkeriu skirtu cd diskam, nesilieja viskas gerai
Ačiū, pritaikysiu kurį nors variantą tikiuosi
Beje, kvartetas, užrašai ant jau dekoruoto daikto ir tada tik užlakuoji, taip?
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 21, 11:28)
Taip, aisku. Uzrasai ir uzlakuoji. Galima rasyti ir skiedikliniais markeriais. Ju yra auksiniu, sidabriniu. Sie markeriai brangesni, bet ju uztenka ilgai.
Tiesa kas ka nors zino apie dekupavima ant rubu, odos (rankiniu, batu ir t.t.). Ar reikia kitu priemoniu, ar viskas daroma su tomis paciomis kaip ir ant medzio.
Papildyta:
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 21, 11:28)
Taip, aisku. Uzrasai ir uzlakuoji. Galima rasyti ir skiedikliniais markeriais. Ju yra auksiniu, sidabriniu. Sie markeriai brangesni, bet ju uztenka ilgai.
Tiesa kas ka nors zino apie dekupavima ant rubu, odos (rankiniu, batu ir t.t.). Ar reikia kitu priemoniu, ar viskas daroma su tomis paciomis kaip ir ant medzio.
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 21, 10:28)
aha pirmiausiai uzrasau, po to jau lakuoju. manau ir sendinti su dvikomponenciu galetu ant jau uzrasyto, nors pati nebandziau dar .
Na reikės surizikuoti, kitaip ir nesužinosiu Na svarbu nuraminot, kad neišsilies
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 20, 22:52)
sotile itrinkit aliejiniais dazais ir nebus jokio vargo.kitas dalykas, po itrynimo nelakuokit teptuku o nors viena sluoksni uzpurkskkit purskiamu.
O gal galiu paklaust kodel?
Nes kaip tik gavojau klausti kuo lakuoti man savo darbeli? Buvau vakar nuejus i dailes parduotuve, tai turi ten kazkoki purskiama laka paveikslams skirta. Tai nezinau ar man toks tinka? Patarkit kas nors, bukit geros
Kadangi cia labai daug klausinejau, tai, sakau, jau gal ir pasirodysiu ka nuveikiau. Labai laukiu konstruktyvios kritikos, nes suprantu, kad dar daug turiu mokytis
Taigi mano lempute pries dekoravima
http://public.fotki....lempapries.html
Ir po dekoravimo. Dar liko tik nulakuot, kai issiaiskinsiu kaip geriau. Cia visu kamantinejau apie dekoravima ant gaubto, bet galiausiai nieko ant gaubto neklijavau, nes uzdejos apvadine juostele, pagalvojau, kad pus visko per daug. Ir gaubtas dar vietom pateptas dazais, tai matosi slapios vietos, nes nesulaukiau kol nudzius
http://public.fotki....ai/lempapo.html
Cia piramasis darbelis bandant sendinima
PRIES
http://public.fotki....akidepries.html
ir PO
http://public.fotki..../zvakidepo.html
http://public.fotki....vakidepo-1.html
Ir vazonas, kol dar nemokejau sendint
http://public.fotki..../vazonaspo.html
Taigi busiu labai dekinga uz visus komentarus ir patarimus
Dabar reikia vel koki daikta susirasti Kazkap labai su lempa patiko zaistis, tai eisiu vel i Lempu medziokle