o šito jau nebandžiau iš naujo, ta prasme vėl sendinti. ....... aš tik vieną kartą ploviau ir palikau truputuką skeldijimo. O kitą kartą visą skeldėjimą jau nuploviau, nors buvo jau įtrinta aliejiniais dažais..... nusiplovė.......
oi nors vistik bandžiau vėl sendinti. pamelavau. prisiminiau mamos stalą tai jo iš naujo vėl nuplovus tepiau pirmą sluoksnį ir vėl tada antrą........ tada net aliejiniais įtepę jau buvom, bet staigiai paplovėm, nes buvo tokiais šuorais susenę, mama savo rankutę buvo pridėjus tai antrą kartą kai aš jau sendinau viskas gavos čiki.
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 19, 17:22)
Noriu paklausti, kodėl lakuoji po nudažymo, po klijavimo, ir dar prieš sendinimą?
Tas tarpinis lakavimas atlieka kokią nors funkciją, ar kaip ?
Tas tarpinis lakavimas atlieka kokią nors funkciją, ar kaip ?
Aga, ir man idomu
Sveikos merginos Nors nerodau savo darbų (kadangi visai nesenai pradėjau tuo užsiiminėti ir dar gaunasi toli gražu ne tobulai ) labai mielai paskaitinėju čia ir pasigrožiu jūsų darbais, taip pat pasisemiu idėjų ateičiai
Šįkart reikia jūsų pagalbos. Kokiais būdais įmanoma užrašyti ant dekoruotų daiktų, pvz kaip šioje nuotraukoje?
Kažkada tikrai buvau radusi, bet dabar nors užmušk neberandu Gal galėtumėt įmesti nuorodą ar paaiškinti dar kartą? Būtų labai didelis ačiū, nes labai reikia
Šįkart reikia jūsų pagalbos. Kokiais būdais įmanoma užrašyti ant dekoruotų daiktų, pvz kaip šioje nuotraukoje?
Kažkada tikrai buvau radusi, bet dabar nors užmušk neberandu Gal galėtumėt įmesti nuorodą ar paaiškinti dar kartą? Būtų labai didelis ačiū, nes labai reikia
Labas, merginos
Jau buvau klausus, bet negavau atsakymo, tai bandau dar karta
http://www.applicraf...k/appliglue.php Turiu situos klijus is applicrafto. Jie raso, kad jie universalus, skirti taip pat ir medziagai. Po 72val. reikia uzlyginti ir galima skalbti iki 40laipsniu temp.
As noriu jusu paklausti ar man uztenka ju, norint dekoruoti medziagini daikta? KOnkreciai noriu dekoruoti lempos gaubta. Ar butinai reikia mediumo medziagai???
Labai buciau dekinga uz atsakyma, nes noriu pabaigti darbeli, o bijau sugadint
Jau buvau klausus, bet negavau atsakymo, tai bandau dar karta
http://www.applicraf...k/appliglue.php Turiu situos klijus is applicrafto. Jie raso, kad jie universalus, skirti taip pat ir medziagai. Po 72val. reikia uzlyginti ir galima skalbti iki 40laipsniu temp.
As noriu jusu paklausti ar man uztenka ju, norint dekoruoti medziagini daikta? KOnkreciai noriu dekoruoti lempos gaubta. Ar butinai reikia mediumo medziagai???
Labai buciau dekinga uz atsakyma, nes noriu pabaigti darbeli, o bijau sugadint
puikia tinka.
QUOTE(Lachesė @ 2009 06 20, 16:11)
puikia tinka.
labai aciu Tik dar pasakyk, ar jais kaip ir ant medzio klijuojant irgi jau priklijuota paveiksleli galima tept ar ant virsaus jau nieko nedaryt ir tik tiesiog priklijuot?
elkis lygiai taip ,kaip ir ant medzio
Merginos, dar liko keli medinukai
Skrynelė didelė, dydis 19 x 14 x h.10cm , kaina 16 lt (3 vnt.)
Skrynelė maža, dydis 11,8 x 7,8 x h.7 cm , kaina 8 lt (2 vnt)
Dėžutė vynui, dydis 35x10,5x10,5 cm, kaina 16 lt
Dėžutė 2 vyno buteliams, 36x21x11 cm, kaina 20 lt
Didelis padėklas, dydis 50x30x5,5 cm, kaina 18 lt
Rankšluostinė, dydis 30,5 x h. 9,3 cm , kaina 12 lt
4 dėžučių komplektas, dydis: kaina 42 lt (rezervuota)
13,5x 8 xh.6 cm
17,5x11,5x h.7 cm
20,5x14,5x h.8 cm
24,5x17,5x h.9 cm
Didele skrynia, dydis 35x24x15 cm, kaina 28 lt
Skrynelė didelė, dydis 19 x 14 x h.10cm , kaina 16 lt (3 vnt.)
Skrynelė maža, dydis 11,8 x 7,8 x h.7 cm , kaina 8 lt (2 vnt)
Dėžutė vynui, dydis 35x10,5x10,5 cm, kaina 16 lt
Dėžutė 2 vyno buteliams, 36x21x11 cm, kaina 20 lt
Didelis padėklas, dydis 50x30x5,5 cm, kaina 18 lt
Rankšluostinė, dydis 30,5 x h. 9,3 cm , kaina 12 lt
4 dėžučių komplektas, dydis: kaina 42 lt (rezervuota)
13,5x 8 xh.6 cm
17,5x11,5x h.7 cm
20,5x14,5x h.8 cm
24,5x17,5x h.9 cm
Didele skrynia, dydis 35x24x15 cm, kaina 28 lt
Hola. Aš čia biški ne į temą, bet gal žinote dekupažo parduotuvės VIlniuje pylimo 33 darbo laiką? Ačiū.
QUOTE(Testify @ 2009 06 20, 16:49)
Hola. Aš čia biški ne į temą, bet gal žinote dekupažo parduotuvės VIlniuje pylimo 33 darbo laiką? Ačiū.
čia parašyta, kad VI iki 17 val.
QUOTE(Lachesė @ 2009 06 20, 17:10)
elkis lygiai taip ,kaip ir ant medzio
labai labai aciu tai jau per rydiena zaisiuos. dar karteli laabai aciu
Jei nebus geda, tai gal pasirodysiu