QUOTE(hela77 @ 2009 06 18, 13:22)
ir dar klausimelis- noriu daryti padekla. kokiu laku reiktu lakuoti, kad nebutu minkstas ir atsparus karsciui? Saunu lakas tinka? kazin jis nekenskmingas- vistiek sioks toks salytis su maistu
aciu
Kiek čia merginos apie padėkliukus rašo, tai limpa net ir saunų lakas (pati nenaudojau). Bet pastebėjau, kad labai gerai limpa pas mane kamštiniai padėkliukai, o mediniai ir kartoniniai - ne. Kiek čia skaitau, tai daugelis merginų pabaigai nupurškia sintetiniu laku ir gerai išdžiovina, tuomet nelimpa.
QUOTE(cordi @ 2009 06 18, 17:45)
Sveikos, uzsukau pasikonsultuoti vienu klausimu, kiek skaiciau info neradau, negi man vienai kilo tokia problema: servietele su aukso spalvos motyvu klijuojant klijais-laku su lygintuvu spalvos lieka tokios pacios, taciau tradiciskai tepant per virsu arba ant jau su lygintuvu priklijuoto antra sluoksni auksiniai motyvai pazaliuoja
na tampa tokio sviesiai zalsvo atspalvio...
nezinau ka ir galvot, kaip tada juos klijuot
naudoju artmanijos universalius klijus-laka.
Patyrę merginos, auksinius motyvus dažniausiai pertapo, nes, deja, jie dažnai paranda savo blizgesį, tikrą spalvą, man teko irgi pasimokyti, kad ne visi lakai tinka, o ypač nepatariu naudoti matinio lako.