Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(sobieska @ 2009 06 18, 13:15)
Jeigu i vazona tiesiai nesodinsi,ta prasme jis tarnaus tik kaip dekoras,tada gruntuot nebutina,tik pavirsiu su svitriniu pasiausk ,kad dazai geriau sukibtu.

Aciu uz atsakyma 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Grįžtu dabar su dar vienu klausimuku doh.gif
iš pradžių naudoju lakas plius klijai, kad paveiksliuką užklijuot ir t.t. Gal, kad nusilakuoja man taip prastai skyla su Stamperia medium? Tepiau nemažą sluoksnį, bet įskylimai visai mažiukai, vos įžiūrimi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 18 birželio 2009 - 16:17
aš irgi naudoju medium, ypač papuošalam. Jo skilimas yra pakankamai mažas. Čia va dėžutę tokią dariau.
http://www.public.fo...11130006vi.html

bet padauigint jo irgi labai negalima nes skilimai visvien labai dideli nesigauna, o tik labai gilūs būna ir negražiai žiūris. O klijus naudoju irgi - 3 in 1, lakas mediumas ir klijai. jie visiškai jokios įtakos neturi mediumo skilimui.......
bet vistik mediumą rekomenduočiau mažesnės apimtis darbeliam, tada ploniau tepi ir gaunas tinkamo dydžio skilimai http://public.fotki....0711130022.html
Papildyta:
ir jei gavos tokie mažutėliai skilimai, vis tik manau bus mažai tepta........ man šita priemonė labai greit naudojasi, tokia tiršta ir sunkokai skirstoma ant didesnių daiktų.
Atsakyti
Sveikos, uzsukau pasikonsultuoti vienu klausimu, kiek skaiciau info neradau, negi man vienai kilo tokia problema: servietele su aukso spalvos motyvu klijuojant klijais-laku su lygintuvu spalvos lieka tokios pacios, taciau tradiciskai tepant per virsu arba ant jau su lygintuvu priklijuoto antra sluoksni auksiniai motyvai pazaliuoja wacko.gif na tampa tokio sviesiai zalsvo atspalvio... doh.gif nezinau ka ir galvot, kaip tada juos klijuot lotuliukas.gif naudoju artmanijos universalius klijus-laka.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 06 18, 17:36)
aš irgi naudoju medium, ypač papuošalam. Jo skilimas yra pakankamai mažas. Čia va dėžutę tokią dariau.
http://www.public.fo...11130006vi.html

bet padauigint jo irgi labai negalima nes skilimai visvien labai dideli nesigauna, o tik labai gilūs būna ir negražiai žiūris. O klijus naudoju irgi - 3 in 1, lakas mediumas ir klijai. jie visiškai jokios įtakos neturi mediumo skilimui.......
bet vistik mediumą rekomenduočiau mažesnės apimtis darbeliam, tada ploniau tepi ir gaunas tinkamo dydžio skilimai http://public.fotki....0711130022.html
Papildyta:
ir jei gavos tokie mažutėliai skilimai, vis tik manau bus mažai tepta........ man šita priemonė labai greit naudojasi, tokia tiršta ir sunkokai skirstoma ant didesnių daiktų.

Tai aš papuošalams kol kas ir tenaudoju dekupažą. Na uždėjau truputį daugiau, tai pasimatė skilimas ir visai nemažas smile.gif Aha, pastebėjau, kad naudotis tai greit turėtų, kiekis nedidelis, o kaina.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2009 06 18, 18:45)
servietele su aukso spalvos motyvu klijuojant klijais-laku su lygintuvu spalvos lieka tokios pacios, taciau tradiciskai tepant per virsu arba ant jau su lygintuvu priklijuoto antra sluoksni auksiniai motyvai pazaliuoja wacko.gif na tampa tokio sviesiai zalsvo atspalvio...  doh.gif  nezinau ka ir galvot, kaip tada juos klijuot lotuliukas.gif  naudoju artmanijos universalius klijus-laka.

nenaudok universalaus lako, nes tavo "auksas" oksidavosi - varis pazaliavo ir tiek...
Ten gi ne auksas, bet vario milteliai dazniausiai.
Ir mano patirtis rodo, kad kartais musu gaminukai "surudija" gave dregmes.
Dabar jau pasidariau atsargesne ir auksuota pavirsiu bandau purksti sintetiniu vietoje vandens pagrindo laku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 18 birželio 2009 - 21:21
o, gyveni ir mokaisi, gyvenime nebūčiau pagalvojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 06 18, 22:20)
nenaudok universalaus lako, nes tavo "auksas" oksidavosi - varis pazaliavo ir tiek...
Ten gi ne auksas, bet vario milteliai dazniausiai.
Ir mano patirtis rodo, kad kartais musu gaminukai "surudija" gave dregmes.
Dabar jau pasidariau atsargesne ir auksuota pavirsiu  bandau purksti sintetiniu vietoje vandens pagrindo laku

dekui, busiu atsargesne smile.gif kazkaip net nepagalvodavau, kad tokiu siurprizu sulaukt galima... doh.gif
Atsakyti
gal ir kvailas klausimas, bet galima dvikomponente sendinimo priemone naudoti atvirkstiniam dekupazui? kazin kokia tvarka? ta prasme lekstei. ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 06 18, 23:13)
gal ir kvailas klausimas, bet galima dvikomponente sendinimo priemone naudoti atvirkstiniam dekupazui? kazin kokia tvarka? ta prasme lekstei.  ax.gif
aciu 4u.gif

Galima.Pirma sendintoją tepi,paskui įtrini ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 06 18, 23:13)
gal ir kvailas klausimas, bet galima dvikomponente sendinimo priemone naudoti atvirkstiniam dekupazui? kazin kokia tvarka? ta prasme lekstei.  ax.gif
aciu 4u.gif

Tai aisku kad galima...Nutepi 1 step paskui 2 step itrini ,uzklijuoji paveiksleli,nudazai/nulakuoji pagal paskirti ir viskas.As lekste dariau tuo budu Nors fotkej ir nelabai matosi
Ji cia
Atsakyti
Nežinau, ar čia vieta pasirodyti. Neseniai pabaigiau vieną darbelį ir noriu juo pasidalinti. ax.gif http://public.fotki....oti-daikciukai/
Atsakyti