Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(cindy @ 2009 06 15, 15:52)
Nuraminai, o tai maniau, kad 24lt be reikalo išleidau smile.gif

Pabandžiau čia aš tik du mažiukus paveiksliukus. Dariau lygiai taip pat, o dabar matau, kad užtepus antrąjį sluoksnį iš antro buteliuko, ant vieno paveiksliuko skilimai didesi, labiau matomi, o ant kito visai mažiukai ir labai neryškūs unsure.gif  Kaži užtepus porporina išsryškės? g.gif Ir kaip tą porporiną tept? Tiesiog užbarstyt ant paveiksliuko ir įtrint teptuku?

Itrūkimų dydis nuo teptų sluoksnių storio priklauso - kuo daugiau tepi priemonės, tuo didesni įtrūkimai, todėl visai realu, jog jie gavosi skirtingo dydžio, ant vieno paviršiaus tepant ir tai nėta taip lengva "nureguliuoti" vienodo dydžio įtrūkimus.
O porporiną arba teptuku arba pirštu įtrink, tik paskui lakuok PURŠKIAMU laku.
Atsakyti
QUOTE(Heida33 @ 2009 06 15, 14:17)
o į kursus nelabai norisi eiti...  4u.gif  biggrin.gif

taigi ne mėnesį tuos kursus reik lankyt, paskirk kokį vakarą ir viskas. Ir gausi bendrą supratimą, kaip, ką, kur ir kada smile.gif

QUOTE(cindy @ 2009 06 15, 14:52)
Ir kaip tą porporiną tept? Tiesiog užbarstyt ant paveiksliuko ir įtrint teptuku?

Ne teptuku, o pirštuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saula*: 15 birželio 2009 - 15:01
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 15, 15:57)
Itrūkimų dydis nuo teptų sluoksnių storio priklauso - kuo daugiau tepi priemonės, tuo didesni įtrūkimai, todėl visai realu, jog jie gavosi skirtingo dydžio, ant vieno paviršiaus tepant ir tai nėta taip lengva "nureguliuoti" vienodo dydžio įtrūkimus.

Aišku smile.gif keista, pardavėja neperspėjo, kad po to dar reikia nupurkšt laku..

QUOTE(Saula* @ 2009 06 15, 16:00)

Ne teptuku, o pirštuku  biggrin.gif

Galima ir teptuku:P
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 15, 14:57)

klausimelis: o lakas tik purskiamas tinka? zinau tiek kad su akriliniu ant dvikomponencio negalima. o gal yra koks pigesnis variantas senukuose kokio lako kuri galima butu lakuot ant dvikomponencio sendinimo g.gif ar tas purskiamas pigiausia (kiek suprantu cia tas kur senukuose su tigro atvaizdu ane?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 15 birželio 2009 - 15:47
QUOTE(juratata @ 2009 06 15, 16:46)
klausimelis: o lakas tik purskiamas tinka? zinau tiek kad su akriliniu ant dvikomponencio negalima. o gal yra koks pigesnis variantas senukuose kokio lako kuri galima butu lakuot ant dvikomponencio sendinimo  g.gif ar tas purskiamas pigiausia (kiek suprantu cia tas kur senukuose su tigro atvaizdu ane?)

Gal dabar ir suklysiu, tegu pataiso mane kas žino, bet tas lakas, kur senukuose su tigru, tai skirtas tam, kad pvz atsisausdintas paveiksliukas nesusilietų. O gal ir porporinos užtvirtinimui tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 15, 15:56)
Gal dabar ir suklysiu, tegu pataiso mane kas žino, bet tas lakas, kur senukuose su tigru, tai skirtas tam, kad pvz atsisausdintas paveiksliukas nesusilietų. O gal ir porporinos užtvirtinimui tinka g.gif

as zurnale apie dekupaza radau parasyta kad ant dvikomponencio sendinimo reikia uztept alkoholini laka g.gif tai kazin ar tokio senukuose yra ar reik pirkt is spec parduotuviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2009 06 15, 16:46)
klausimelis: o lakas tik purskiamas tinka? zinau tiek kad su akriliniu ant dvikomponencio negalima. o gal yra koks pigesnis variantas senukuose kokio lako kuri galima butu lakuot ant dvikomponencio sendinimo  g.gif ar tas purskiamas pigiausia (kiek suprantu cia tas kur senukuose su tigro atvaizdu ane?)

Taip, tas, nežinau ar yra kas pigesnio... g.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2009 06 15, 16:56)

Tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 15, 17:00)

Na, nebent didesniųjų miestų senukuose rasčiau jį, bet kiek žiūrėjau, tai neradau schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Saula*,2009 06 15, 16:00]
taigi ne mėnesį tuos kursus reik lankyt, paskirk kokį vakarą ir viskas. Ir gausi bendrą supratimą, kaip, ką, kur ir kada smile.gif

Na gal teks nueit.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2009 06 15, 15:58)
as zurnale apie dekupaza radau parasyta kad ant dvikomponencio sendinimo reikia uztept alkoholini laka  g.gif  tai kazin ar tokio senukuose yra ar reik pirkt is spec parduotuviu  g.gif

kaip tik pasiskaicius zurnale ir as uzejau i sia tema uzduot to pacio klausimo biggrin.gif
supratau kad negalima, o kodel?

Ir dar norejau paklaust, man labai patinka dekoruoti sviestuvo gaubtai, bet nejau nulakavus ta gaubta nesmirdes ikaites gaubtas? viskas normaliai ten gautusi? 4u.gif

lemputes visgi noretusi 6o w kokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 06 15, 19:04)
kaip tik pasiskaicius zurnale ir as uzejau i sia tema uzduot to pacio klausimo  biggrin.gif
supratau kad negalima, o kodel?

Ir dar norejau paklaust, man labai patinka dekoruoti sviestuvo gaubtai, bet nejau nulakavus ta gaubta nesmirdes ikaites gaubtas? viskas normaliai ten gautusi?  4u.gif

lemputes visgi noretusi 6o w kokios  ax.gif

Aš lakavau lempos gaubtą dispersiniu laku - nesmirda. smile.gif
Gal tam žurnale rašo apie konkretų sendintoją, ant kurio reikia alkoholinio lako?
Man dar tokio neprireikė - kur negalima akrilinio, ten lakuoju paprasčiausiu sintetiniu.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

atsiprašau, jei ne į temą bus, bet turiu n klausimų, kurių nerandu, nes labai jau daug čia jūs pridiskutavę temų.. blush2.gif

1. Alkoholinio, akrilinio ir to purškiamo lako galima nuspirkti tokiose parduotuvėse kaip Senukai, Ermitažas ir pan. Taip?

2. Kas tas ,,sintetinis'' lakas?

3. Ar auksinimo milteliais tinka įtrinti bet kokia sendinimo priemone padengtus paviršius? Ar netinka kokio nors tipo sendinimo priemonėms?

Iš anksto ačiū !!! wub.gif
Atsakyti