Man tai kazko nesisekas sendinti su ta vienkomponente priemone Kazka matyt ne taip darau . Sendinu su Crackle. Kiek ja reikia džiovinti ar gali but kad per ilgai dziovinu Na man kazkaip nesigauna grazaus skilimo
QUOTE(gandriuke... @ 2009 06 15, 09:33)
Man tai kazko nesisekas sendinti su ta vienkomponente priemone Kazka matyt ne taip darau . Sendinu su Crackle. Kiek ja reikia džiovinti ar gali but kad per ilgai dziovinu Na man kazkaip nesigauna grazaus skilimo
as dar ne profe situos reikaluos, niu bet man gavos tas sendinimas... ir netgi labai graziai..
as sendinau su sadolin antique laku... jo uzstepus palaukiu apie 15-30min (taip parasyta ant pakuotes) tada kita kryptim tepiau dazus ir viskas gavos ...
dariau bandymus: dazus ant lako tepiau voleliu (kempinele) tai sutrukymai tokie snulkuciai gaunas irgi viskai graziai atrodo..
QUOTE(juratata @ 2009 06 15, 08:10)
is pirmo puslapio visus perziurejus... turejau omeni ne lietuviskus puslapius ar neperkat jus is uzsienio? galvoju gal pigiau ten, nes pas mus antkainius uzsideda vis tik
Kas iš užsienio perka, tai dažniausiai kooperuojasi, nes perkant didelius kiekius pigiau išeina. ČIA pažiūrėk, gal ką pigiau rasi, kiek žinau ši moteriškė iš Lenkijos užsakinėja.
Papildyta:
QUOTE(Heida33 @ 2009 06 15, 10:17)
Che che..prieš rašydama jau buvau perskaičius daug kartų,bet nežinau nuo ko pradėt gal nueit į dekupažo priemonių parduotuvę ?
Žinoma nueik, galėsi viską gyvai pamatyti, pačiupinėti - ir priemones, ir jau pagamintus darbelius. Parodys kaip "gyvai" atrodo vienkomponentis, dvikomponentis sendinimas, kuo skiriasi ryžinis popierius nuo dekupažinio ir pan. Viskas pasidarys daug aiškiau.
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2009 06 15, 10:33)
Aš džiovinu apie 30min, natūraliai, be džiovintuvo.
Viršutinį dažų sluoksnį reikia tepti vienu potėpiu - t.y. netepti du kartus ant tos pačios vietos.
O gal netinkamus dažus ant viršaus tepi? Reikia tepti akrilinius.
Nors man yra buvę, jog akriliniai, tos pačios firmos dažai visos spalvos gražiai skyla, o juoda neskyla ir tiek.
QUOTE(Heida33 @ 2009 06 15, 13:16)
O ten man paaiškintų maždaug kaip ten pradėti dirbti ir pan ?
Labai smulkiai tai vargu ar paaiškins, greičiausiai pasiūlys ateiti į kursus.
Jei neturi laiko ieškotis info internete, tai kursai būtų geriausia išeitis.
O iš kokio Tu miesto?
Nusipirkau Stamperia Medium. Ten spėju dvikomponentis, taip? Užtepiau pirmą sluoksnį iš pirmo buteliuko, maždaug valanda praėjo, o jokių skylimų nesimato.. O gal jie atsiras po antro sluoksnio iš antro buteliuko? Ilgai ten džiūsta jis... Beto nelabai įsivaizduoju kokiu ten sluoksniu tept. Tepiau normaliai, nei per storai, nei per plonai, teptuku.
QUOTE(cindy @ 2009 06 15, 15:02)
Nusipirkau Stamperia Medium. Ten spėju dvikomponentis, taip? Užtepiau pirmą sluoksnį iš pirmo buteliuko, maždaug valanda praėjo, o jokių skylimų nesimato.. O gal jie atsiras po antro sluoksnio iš antro buteliuko? Ilgai ten džiūsta jis... Beto nelabai įsivaizduoju kokiu ten sluoksniu tept. Tepiau normaliai, nei per storai, nei per plonai, teptuku.
Taip, skilimai atsiras tik tada, kai užtepsi antrąjį sluoksnį. Kai viskas gerai išdžius, tada įtrinsi aliejiniais dažais ir įtrūkimai taps dar aiškesni.
Pirmojo sluoksnio nereikia perdžiovinti, kai šiek tiek apdžiuvo ir reikia tepti antrąjį sluoksnį.
QUOTE(Heida33 @ 2009 06 15, 13:16)
O ten man paaiškintų maždaug kaip ten pradėti dirbti ir pan ?
Iš Kauno na turiu laiko,bet,kad nežinau,reiktų,kad žmogus,kuris jau tuo užsiema paaiškintų išsamiau,o į kursus nelabai norisi eiti...
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 15, 15:09)
Taip, skilimai atsiras tik tada, kai užtepsi antrąjį sluoksnį. Kai viskas gerai išdžius, tada įtrinsi aliejiniais dažais ir įtrūkimai taps dar aiškesni.
Pirmojo sluoksnio nereikia perdžiovinti, kai šiek tiek apdžiuvo ir reikia tepti antrąjį sluoksnį.
Aliejiniais dažais? Kai pirkau tą Stamperia, tai pardavėja man sakė, kad reik įtrint Porporina
QUOTE(cindy @ 2009 06 15, 15:19)
Aliejiniais dažais? Kai pirkau tą Stamperia, tai pardavėja man sakė, kad reik įtrint Porporina
Galima ir porporina.
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 15, 15:33)
Galima ir porporina.
Nuraminai, o tai maniau, kad 24lt be reikalo išleidau
Pabandžiau čia aš tik du mažiukus paveiksliukus. Dariau lygiai taip pat, o dabar matau, kad užtepus antrąjį sluoksnį iš antro buteliuko, ant vieno paveiksliuko skilimai didesi, labiau matomi, o ant kito visai mažiukai ir labai neryškūs Kaži užtepus porporina išsryškės? Ir kaip tą porporiną tept? Tiesiog užbarstyt ant paveiksliuko ir įtrint teptuku?