Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(kvartetas @ 2009 06 13, 12:09)
o man atsirado toks klausimas:
gavau siuntinuka medinuku ir visu dezuciu viduij tiek daug kliju privaryta doh.gif , grinai per siules kur viena su kita plokstuma sueina. bandziau su svitriniu praeiti papjaustineti... ir nieko nesigauna. nu man taip gadina visa vaizda. is isorres darbelis graziai padekupazintas, bet tas vidus tai nors zliumbk atsisedus. nu matosi tie klijai .
kaip sprendziat toki dalyka?

Aš tokiu atveju klijus nupjaunu su peiliuku, bet kaip suprantu tau toks variantas netinka smile.gif esu mačiusi, kaip priklijuoja juostelę, tokia lyg virvelę, toks variantas ypač tinka, jei tai viršutinio dangtelio vidus, o kodėl nenori klijuoti vidaus pvz. spalvotu ryžiniu popieriumi? smile.gif

P.S. matau dėl juostelės jau Gabii patarė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 13 birželio 2009 - 14:02
Sveikos merginos! Gal galit parasyti kur perkat dezutes dekoravimui?
Labai aciu!
Atsakyti
man irgi butu idomu suzinoti, nes noriu pasimokyti ir kazkaip pirkti is spec.parduotuviu brangoka tik pazaidimuj blush2.gif
ir gal kas zinote kur galima isigyti staliuku i lova kavai? smile.gif labai tokio noriu ir jau svajonese zinau kaip ji dekoruociau bet nerandu niekur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 06 14, 14:02)
man irgi butu idomu suzinoti, nes noriu pasimokyti ir kazkaip pirkti is spec.parduotuviu brangoka tik pazaidimuj blush2.gif
ir gal kas zinote kur galima isigyti staliuku i lova kavai? smile.gif  labai tokio noriu ir jau svajonese zinau kaip ji dekoruociau bet nerandu niekur  verysad.gif

Dažniausiai dėžutes ir perkame spec.dekupažo parduotuvėse, nes jos ten geriausios kokybės, arba dar iš užsienio int.parduotuvių. Kartais būna kokiose Maximose ar Euro užveža medinukių, bet kokybė jų tai nelabai kokia...
O staliukų į lovą Senukuose mačiau. smile.gif
Atsakyti
ir gal kas zinote kur galima isigyti staliuku i lova kavai? smile.gif  labai tokio noriu ir jau svajonese zinau kaip ji dekoruociau bet nerandu niekur  verysad.gif

Europos pardėj CONTACTO mačiau. Bent jau žiemą buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 14, 14:13)
Dažniausiai dėžutes ir perkame spec.dekupažo parduotuvėse, nes jos ten geriausios kokybės, arba dar iš užsienio int.parduotuvių. Kartais būna kokiose Maximose ar Euro užveža medinukių, bet kokybė jų tai nelabai kokia...
O staliukų į lovą Senukuose mačiau. smile.gif

gal galite adresu internetiniu parduotubiu imest... tubut ir priemones pigiau per neta pirkt, nei pas mus parduotuvese
Atsakyti

Staliukams ir visokiems mediniams padėklams dabar SBA balduose didelės nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2009 06 14, 17:53)
gal galite adresu internetiniu parduotubiu imest... tubut ir priemones pigiau per neta pirkt, nei pas mus parduotuvese

Žvilgterkit į pirmą psl. - ten daug int.parduotuvių nuorodų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif labai daug esu prisiskaičius apie dekupažą,ir prisižiūrėjus darbelių..Netekau žado wub.gif Aš labai norėčiau taip pat pamėgint,bet nė neįsivaizduoju nuo ko pradėt..Gal galėtumėt pagelbėt ? 4u.gif nežinau nei ką pirkt,nei kokiais kiekiais,žinau tik kur biggrin.gif tai vat,labai tikiuosi pagalbos 4u.gif ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Tula~ @ 2009 06 14, 17:55)
Staliukams ir visokiems mediniams padėklams dabar SBA balduose didelės nuolaidos smile.gif

is sba nepatarciau pirkti...galit nueje juos paklibinti...ten atrodo ims ir sulus.o tokiam staliukui svarbu kad pagrindas butu tvirtas, jei jis bus naudojamas pagal paskirti.tada geriau jau senukinis...tarp ju skirtumas yra visgi.
Atsakyti
QUOTE(Heida33 @ 2009 06 14, 20:00)
Sveikos  smile.gif labai daug esu prisiskaičius apie dekupažą,ir prisižiūrėjus darbelių..Netekau žado  wub.gif  Aš labai norėčiau taip pat pamėgint,bet nė neįsivaizduoju nuo ko pradėt..Gal galėtumėt pagelbėt ?  4u.gif nežinau nei ką pirkt,nei kokiais kiekiais,žinau tik kur  biggrin.gif  tai vat,labai tikiuosi pagalbos  4u.gif  ačiū  ax.gif

Maloniai prašom perskaityti pirmąjį temos puslapį - ypač pirmąjį postą -
ten labai daug naudingos informacijos. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 14, 17:31)
Žvilgterkit į pirmą psl. - ten daug int.parduotuvių nuorodų. mirksiukas.gif

is pirmo puslapio visus perziurejus... turejau omeni ne lietuviskus puslapius ax.gif ar neperkat jus is uzsienio? g.gif galvoju gal pigiau ten, nes pas mus antkainius uzsideda vis tik ax.gif
Atsakyti