niu labai aciu uz informacija... dabar pasidare aiskiau... reiks vaziuot snd i senukus, tikiuosi protingi ten bus tie konsultantai ir supras ko as noriu, bo butna tokiu kur maziau uz mus ismano
paziurekit ar va i situs kazkazkas panasaus turetu but?
kvartetai, ar tikrai galima tik 10% pigmento pilt? žiūriu ant savo turimo pigmento paletę, ten rodo kokius atspalvius galima išgauti maišant pigmentą ir dažus skirtingu santykiu pvz. 1:1, 1:10, 1:40
QUOTE(juratata @ 2009 06 12, 14:55)
niu labai aciu uz informacija... dabar pasidare aiskiau... reiks vaziuot snd i senukus, tikiuosi protingi ten bus tie konsultantai ir supras ko as noriu, bo butna tokiu kur maziau uz mus ismano
QUOTE(Saula* @ 2009 06 12, 14:57)
kvartetai, ar tikrai galima tik 10% pigmento pilt? žiūriu ant savo turimo pigmento paletę, ten rodo kokius atspalvius galima išgauti maišant pigmentą ir dažus skirtingu santykiu pvz. 1:1, 1:10, 1:40
tuoj pasuksiu savo dazu karaliui (mano vyras jau daugiau nei 10metu su dazais, lakais dazyvem, beicais dirba) pasakysiu kas atsitinka jei padauginsit pigmento, zinau kad sake bet nebepamenu . as vis pasikonsultuojuosi kai primirstu, tada jis man praveda seminara .
QUOTE(Saula* @ 2009 06 12, 13:57)
va sitas tai ant mano turimu pigmentu uzrasyta, bet jie labai skysti, man atrodo cia nuo pigmento priklauso
va turiu jau atsakymus:
tuos kur idejot nuoroda ten ir yra dazai specialios bazes isgauti tamsiom spalvom. bet kai pamate kokios firmos mano vyro komentaras: o lietuviski dazai tai meslas paskutinis. PRO-turiu galvoj, neaisku ka jie ten deda i tuos dazus .
o del pigmentu perdozavimo: tai blogiau dengiasi, ir gali pats pigmentas iskilti i pavirsiu plemais, taskiukais.
tuos kur idejot nuoroda ten ir yra dazai specialios bazes isgauti tamsiom spalvom. bet kai pamate kokios firmos mano vyro komentaras: o lietuviski dazai tai meslas paskutinis. PRO-turiu galvoj, neaisku ka jie ten deda i tuos dazus .
o del pigmentu perdozavimo: tai blogiau dengiasi, ir gali pats pigmentas iskilti i pavirsiu plemais, taskiukais.
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 12, 14:23)
va turiu jau atsakymus:
del tu dazu tai tik pavyzdi imeciau , kazkaip perveciau nete senuku kataloga, neuzkliuvo kiti, reiks parduotuvej ieskot kitu firmu, o gal galit patart kokios ziuret kad kainos ir kokybes santykis butu normalus
del pingmentu tas tai jo as bandziau pasidaryt ryskesne spalvele is savo turimu dazu tai tikrai dengesi jau ne taip kaip orginalus...
o gal yra tokiu kuriu galima didesni procenta det?
as manau kad i kaina dazu ziurekit. optimaliausias variantas nuo kokiu 25-45lt uz 1litra.
merginos gyre viva color produkcija ir sadolino. as irgi labiau prie ju. pati naudoju vokiskus dazus ir juos man nuperka vyras is savo darbo. bet nenoriu skelbti, kad nebutu palaikyta kokia reklama ar dar kas nors . neperku nieko lietuvisko ir latvisko, pagal mano vyra s....
merginos gyre viva color produkcija ir sadolino. as irgi labiau prie ju. pati naudoju vokiskus dazus ir juos man nuperka vyras is savo darbo. bet nenoriu skelbti, kad nebutu palaikyta kokia reklama ar dar kas nors . neperku nieko lietuvisko ir latvisko, pagal mano vyra s....
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 12, 15:01)
pati naudoju vokiskus dazus ir juos man nuperka vyras is savo darbo. bet nenoriu skelbti, kad nebutu palaikyta kokia reklama ar dar kas nors . neperku nieko lietuvisko ir latvisko, pagal mano vyra s....
Tai tyliai, i ausi, arba i AZ
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 12, 14:23)
o kodel tada ant pakuotės rašo, kad galima ir vien juo dažyt ir maišyt. Gal koks netikras pigmentas, tiesiog paruošti dažai ir viskas
Pasikartosiu dar su savo klausimu
QUOTE(pepilota @ 2009 06 12, 15:09)
Sveikos, merginos
Pagaliau gavau savo aplicraft priemones. Prisisakiau audiniui dazu ir kliju, nes labai noriu lempas dekoruot ir pora maikuciu pabandyt atsinaujint.
Tai turiu pora klausimeliu:
1. Lempos gaubta dazau audinio dazais+ leidziu nudziut+ tepu audinio klijais+ dedu paveiksleli+tepu audinio klijus dar ant virsaus. Ir viskas???
2. Jeigu noriu ant audinio klijuot dekupazini ar koki kita pop., vienzo ne servetele, tai kaip reikia daryt? Juk ta pop. mirkyt reikia Tai kaip nat medziagos slapia det?
Na vienzo busiu labai dekinga uz visus patarimus apie dekoravima ant audiniu
Pagaliau gavau savo aplicraft priemones. Prisisakiau audiniui dazu ir kliju, nes labai noriu lempas dekoruot ir pora maikuciu pabandyt atsinaujint.
Tai turiu pora klausimeliu:
1. Lempos gaubta dazau audinio dazais+ leidziu nudziut+ tepu audinio klijais+ dedu paveiksleli+tepu audinio klijus dar ant virsaus. Ir viskas???
2. Jeigu noriu ant audinio klijuot dekupazini ar koki kita pop., vienzo ne servetele, tai kaip reikia daryt? Juk ta pop. mirkyt reikia Tai kaip nat medziagos slapia det?
Na vienzo busiu labai dekinga uz visus patarimus apie dekoravima ant audiniu
QUOTE(Saula* @ 2009 06 12, 19:31)
o kodel tada ant pakuotės rašo, kad galima ir vien juo dažyt ir maišyt. Gal koks netikras pigmentas, tiesiog paruošti dažai ir viskas
nzn ka jus esat nusipirkusi. va kaip tik paklausiau savojo. pvz pigmentai specializuoti kuriuos naudoja jie dazu tonavimui (ju net paprastai seniuose nenusipirksi ar dar kur nors. nera tu spec prekystaliuose. o tuos kuriuos mes perkam jie pritaikyti placiam vartojimui. kodel taip yra nzn, ar jie skiriasi, manau kokybe taip.) tai sake, kad tas pigmentas nulasejes nedziusta. ta prasme kaip vanduo per laika gal isgaruotu, kaskoks plemas liktu.
tai net nzn
Ačiū už atsakymus, bandysiu pirkt